Dos

3.8
мади 016 пікір
D 💗4 пікір
Асхат Бейсен2 пікір
Обслуживание на нулевом уровне!Админ есімін білмеймін бірақ орыс қыз тіпті базовый қазақша сойлей алмайды!Бос орын барма деген сұрақты түсінбей тұр.Орысша айтуымды талап етіп тұр.Обслуживающий сферада жұмыс жасап тұрғандықтан 2 тілде жауап бере алуы керек!Бірақ жауап бере алмағаны былай тұрсын маған грубит етіп ондай заң жоқ деп “я русская я имею права разговаривать на русском языке и я не обязана на казахском понимать и разговаривать” деп спорить етіп тұр.Админ бола тұра клиентпен сойлесе алмайды не то чтобы проблема шешу! Если даже орысша жауап бере алмасада клиентты обслуживать етіп тұрғандықтан түсіну керек! (Орысша жауап берседе оған ешкім қадалмайды, хотя бы түсіну керек!) Не надо с клиентами спорить! Ее работа обслуживать человека! Если элементарно человека не понимает зачем на работу берете? 2.11.2025 время 20:13 тұрған қыз! Мы до этого там дважды были все отлично было но после этого передумали! Спасибо за такое обслуживание.
ЖО
Жаке Ок6 пікір
2 ақпан 2024, ресми жауап
Здравствуйте, подскажите когда вы у нас были?
anxo _15_10 пікір
Калмухаммед Ибрагим4 пікір
Кот Компот1 пікір
Kz _Kun13 пікір
12 қыркүйек 2023, ресми жауап
Killer, здравствуйте! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 🙏 Рады вам!
Алихан Ишмухамбет8 пікір
Айтбай Базар17 пікір
Валерия Есеналина9 пікір
18 ақпан 2024, ресми жауап
Спасибо большое, что уделили время и написали отзыв, будем ждать вас снова 🤗
КА
Ксения Андреева1 пікір
3 ақпан 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за такой приятный отзыв! Приходите к нам ещё, всегда рады 😉
ЕА
Ескендир Алмасбек1 пікір
Ескендир, здравствуйте! Спасибо большое, что оценили ❤ Мы работаем для вас 🙏🏼
Ardak Kekibaev7 пікір
Добрый день. Спасибо за теплые слова. Будем стараться и дальше ❤
RB
Rashka Bobo3 пікір
2 ақпан 2024, ресми жауап
Здравствуйте, Rashid. Спасибо большое за ваш отзыв и оценку. Будем стараться и дальше 🙏🏼
Макс Вист1 пікір
2 ақпан 2024, ресми жауап
Макс, спасибо большое за высокую оценку 🤗 Очень приятно.
the STAR12 пікір
Здравствуйте. Спасибо большое за высокую оценку ❤ Были рады знакомству 😉
t_010kzh .11 пікір
2 ақпан 2024, ресми жауап
Адильжан, здравствуйте, огромное спасибо за отзыв и оценку ❤
Apple User1 пікір
6 қазан 2023, ресми жауап
Здравствуйте. Огромное спасибо за отзыв и оценку!
Біз cookies қолданамыз толығырақ