Іздеу
Жағымсыз
R
Ruslan
1 пікір
Ресторан оте керемет,офицанттарыда жаксы обслужка істейді,маган катты унады
akylbekovyna_aa
3 пікір
Өте нашар.Келген кезде прибор,стол,бәрі ақ шаң кәдімгідей ужс.Обслужка нормально,бірақ тамақ желінби кухняға кетіп жатыр.Суларды тығып кухняға алып кетіп жатыр.Тойдын жартысында стол пустой тұр ғой дым желінбеседе.Администратор қайда қарап отыр?Ен болмаса официанттардын формасын дұрыстамай ма
РС
Руслан Султанов
2 пікір
Дым жумыс жок, официанттвр дым оздеринин жумысын аткара алмайды, хозяин, админ кайда карап журсиндер, отстой опустила, крче дым сыпайлылык и тазалык жок, отирик жаза бермендерш, отстой гой таза, не обслуживание
𝓑𝓪𝔂𝓪𝓷 𝓽𝓪1𝓰𝓪𝓽𝓸𝓿𝓿𝓷𝓪𝓪
1 пікір
официанттары молодец бари кушты иши де оте куштии ауызбиршилик мол балдар кыздарда маган катты унады
Islmxsz .
2 пікір
Фотогрофттар мен официантттар обслужкка жаксы
Ayana Orynbasar
3 пікір
Официанты плохо работают, нет уважения к гостям.
RM
Ruskyl Mauleshova
2 пікір
Өзіміз осы тойханада бүгін той өткіздік, бәрі керемет өтті! Официанттарына респект! Бірақ ішіндегі музыканты мен фотографтарынын адаммен карым катынасы оте нашар!Администратор буны жалоба деп емес отзыв деп кабылдаса, солардын кесиринен ностроениен туседи. Адаммен карым катынасты уйренсин!
Гули .
9 пікір
жаксы жаксы мыналардан осы жактан уйленп кызды болайн деватр❤️Официанттар турга нормально обслужка жасасандаршы айналайндар😂
Айгерим S
9 пікір
Если вдруг вы решили сделать той ЛЕТОМ, то обходите этот ресторан стороной! Во первых кондиционеры не почти не работают! Во вторых свет выключаются каждые 15-20 минут!
ЛБ
Лямис Бабаомарова
12 пікір
Официант қыз жігіттер молодцы, бәрі тәте деп жүгіріп жүр, қыздар балаға дейін ойнатып қарап, офицант қыздар мен фотографқа рақмет айтуға кірдім😃
толик ____
Рысхан Рахымбаев
Іші өте шулы екен.
arai
6 пікір
Хорошо, но персонал не очень, грубый.
GS
... ...
Просто 👍, уютно и красиво
Рамазан Бегалиов
1 пікір
Керемет ресторан! ауызбіршілігі мол!
bz
Нуржан Абайулы
Ресторан жаксы👍🏻
Аида Aitmkhnvva🤍
1 пікір
Маған қатты ұнайды бұл ресторан
Zasmin Saduakas
3 пікір
Өте керемет маған ұнады іші приятный мен өте катты ұнады маған тамақтары да свежый интерьері де өте әдемі мағана катты ұнады
ЗР
Зауре Рахова
Керемет тамаша
Kanatovna ㅤ
5 пікір
Надо уют создавать а так очень красиво
Ерса kzo
Молодец хорошо
AM
Alisa Markelova
1 пікір
30.07.23 ж кудалык болд, официант ак койлекке шай тогип алд, маманын настроениесы бари тусип кетти, шолак жумыс жасайды, сол куни мен кешке свадьбада отравление болып кайттым.
Алижан Сагатов
12 пікір