Solva

Тек жағымды
Василий Лобачев·16 пікір
Орта деңгейде болды
29 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваш опыт с нашей компанией не оправдал ваши ожидания, и хотели бы выр…
Олег Николаев·32 пікір
11 сәуір 2025, ресми жауап
K.
K/A .·16 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
5 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Мы приносим свои извинения за доставленные неудобства. Расскажите, как именно, на ваш взгляд будет лучше?
Даулет·38 пікір
Евгений Бобрышев·36 пікір
26 наурыз 2025, ресми жауап
Кирилл·40 пікір
20 наурыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Для нас ценно, что вы довольны услугами компании и высоко оценили нашу работу. С уважением, Команда Solva.
Шолпан Жамбылова·41 пікір
18 наурыз 2025, ресми жауап
Жанат Айтбаев·22 пікір
14 наурыз 2025, ресми жауап
Аружан Ибраимова·24 пікір
10 наурыз 2025, ресми жауап
Ержан Баяндыров·10 пікір
10 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Валентина Борисова·29 пікір
Вера Борисова·28 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Наталья Орлова·9 пікір
21 қыркүйек 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Рады, что вы довольны! Мы стараемся делать всё для удобства наших клиентов.
Біз cookies қолданамыз толығырақ