Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
ЖарнамаТОО М-ЛомбардТОО «МК-Ломбард». Лицензия на осуществление микрофинансовой деятельности № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
NA
Natalya Aipova8 пікір
20 қазан 2024, ресми жауап
Здравствуйте, Наталья! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Ваш отзыв кол…
АН
Нургуль Ускембаева2 пікір
19 қараша 2025, ресми жауап
Ержан Алиев25 пікір
17 қараша 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! 🙂 Өтінішіңізге рақмет. Жағдайды нақтылау үшін аты-жөніңізді және шамамен барған уақы…
АМ
Тимур1 пікір
МС
Миша Сурков2 пікір
1 қараша 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
МС
Миша Сурков2 пікір