Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС М-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС М-Ломбард
Асель А.·3 пікір
16 ақпан 2026, ресми жауап
Ирина Исаева·7 пікір
8 наурыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Будем и дальше улучшать качество наших сервисов и обслуживания. С уважением, М-Ломбард
Аська Аська·6 пікір
Ержан Ш.·4 пікір
С
Сулейменова·4 пікір
25 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
АМ
Айжан Мухамеджанова·7 пікір
25 ақпан 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
Арман Кабылбеков·3 пікір
5 қараша 2025, ресми жауап
СЕ
Саулет Ержанова·2 пікір
21 қазан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
СЕ
28 шілде 2025, ресми жауап
ББ
Балкумыс Байгужинова·2 пікір
9 қаңтар 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе! Пікіріңізбен бөліскеніңізге рахмет. Алғыстарыңызды әріптестерімізге міндетті түрде жет…
ТС
Толкын С·1 пікір