Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС М-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС М-Ломбард
Ержан Ш.3 пікір
С
Сулейменова4 пікір
25 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
Ася А5 пікір
25 қазан 2025, ресми жауап
СЕ
Саулет Ержанова2 пікір
21 қазан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
СЕ
Саулет Ержанова2 пікір
21 қазан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Gt
26 маусым 2025, ресми жауап
ГШ
Гульнар Ш2 пікір
23 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
Darya S.32 пікір
Ernur.2 пікір
ВС
Валентина Султанова4 пікір
14 мамыр 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Нам очень приятно. Будем и дальше улучшать качество…
Данияр.3 пікір
Аделя. Сабитова.3 пікір
Катюша.3 пікір
Асель А.2 пікір
14 мамыр 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Вашу благодарность коллегам. С уважением, М-Ломбард!
ZA
Zhanna Abenova4 пікір
17 наурыз 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
А
Serzan Tasimov1 пікір
9 наурыз 2025, ресми жауап
Ирина Исаева7 пікір
8 наурыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Будем и дальше улучшать качество наших сервисов и обслуживания. С уважением, М-Ломбард
КА
Куралай Ажигулова6 пікір