Ұлттық Сараптама Орталығы

ҚР Денсаулық сақтау министрлігі Санитарлық-эпидемиологиялық бақылау комитетінің Солтүстік Қазақстан облысы бойынша филиалы
ШЖҚРМК Ұлттық Сараптама Орталығы
КН
Куралай Нургожина2 пікір
Нц
Национальный центр экспертизы, Филиал комитета санитарно-эпидемиологического контроля министерства здравоохранения РК по Северо-Казахстанской области
17 желтоқсан 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв! Мы стараемся обеспечить санитарно - эпидемиологическую безопасность в Северо-Казахстанской области!
Kami1 пікір
E