Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС МК-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС МК-Ломбард
ДА
Дидар Абдрахметова2 пікір
15 желтоқсан 2025, ресми жауап
ТО
Толкын Оразбекова1 пікір
12 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Кайрат Нусурбаев1 пікір
Гульдана Тойлыбаева4 пікір
2 қараша 2025, ресми жауап
Балнур Смайлова1 пікір
4 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! 🌸 Спасибо, что написали. Если филиал был закрыт, пожалуйста, уточните филиал и время…
Алия Ахметжанова1 пікір
Динара Ерболқызы1 пікір
КС
Кенжеш Серикова2 пікір
25 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Очень приятно читать такие слова 💛 Рады, что наш ломбард для вас стал «родным» и надёжным. С уважением, М-Ломбард💛
ГБ
Галина Белова1 пікір
25 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Ваше слово «Надежно» для нас многое значит 💛 Спасибо за доверие. С уважением, М-Ломбард💛
II
15 тамыз 2025, ресми жауап
БМ
Бибинур Мамонова1 пікір
12 наурыз 2024, ресми жауап
Бибинур, добрый день! Спасибо большое за добрые слова! Были рады вас видеть.
Tlek Ahmetov4 пікір
Эльмира Серикова1 пікір
12 шілде 2025, ресми жауап
Gulmira Luhpanova1 пікір
23 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
СК
Султан Карим3 пікір
РМ
Рауан Мухаметжанова1 пікір
9 маусым 2025, ресми жауап
Сәлеметсізбе! Біздің жұмыскерлерімізге алғысыңызды жеткіземіз. Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, М-Ломбард!💛
SS
Sholpan Sagidollina3 пікір