Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС МК-Ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС МК-Ломбард
Азамат Бектемисов1 пікір
ДМ
Диана Молтанова1 пікір
16 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
КС
Амина Айдаркулова2 пікір
3 қараша 2025, ресми жауап
Аида Султан11 пікір
4 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! 🌸 Спасибо, что поделились, нам важно знать о таких ситуациях. Мы обязательно разберём…
БК
Кымбат Тусупбаева1 пікір
E
Erken2 пікір
25 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Очень ценим ваш отзыв 🙌 Для нас надёжность -— главный приоритет, и мы рады, что вы это отмечаете. С уважением, М-Ломбард💛
Ulzhana Muratbekova2 пікір
2 шілде 2025, ресми жауап
НС
Назым Сыдыканова2 пікір
18 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
AK
Arailym Kuanyshbayeva3 пікір