Іздеу
Жағымды
Жағымсыз
Сауле Токтарова
2 пікір
Менин уйым компаниясына улкен рахмет🙌 Сапалы консультация, 100% Сопровождения! Обращайтесь! Специалисты своего дела👌🏻Грамотные финансисты 🙌🙌🙌
13 желтоқсан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн. Бізді таңдағаныңызға рахмет
GS
Gulrar Sharipova
2 пікір
Бұл компанияға алғысым шексіз ризамыз өте жақсы қызымет көрсеткедеріне рахмет керек ақшамызды шығарып берді
Қайырлы күн. Бізді таңдағаныңызға рахмет
МС
Мадина Серик
1 пікір
Мен үй алу үшін компаниядан кредит рәсімдедім. Барлық мамандарына үлкен рақмет айтамын! Құжаттарды тез, түсінікті етіп жасап берді, ешқандай қиындық болған жоқ. Жұмыстары тиянақты, қызметтері өте сапалы. Ынтымақтастықтарына ризамын, алдағы уақытта да тек сәттілік тілеймін!
2 желтоқсан 2025, ресми жауап
Қайырлы күн. Рахмет. Қоныс той құтты болсын!
Гульмира Оспанова
1 пікір
“Менің үйім” компаниясы ұжымына және оның ішінде Жандосқа алғысымыз шексіз, үлкен рахмет айтамыз! Жұмыстарыңыз алға баса берсін, еңбектеріңіз табысты болсын! Биік белестерді бағындыра беріңіздер! 👍👍👍👏👏
Қайырлы күн. Рахмет
БА
Балауса Абжанова
5 пікір
Хотела бы выразить благодарность вашей компании, а особенно Жандосу! Спасибо за помощь 🙏
Балауса! Спасибо большое за такой приятный отзыв 😌 Мы стараемся ❤
Маржан Муканова
Одобрение 100%мен алдым
2 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Маржан, спасибо за отзыв и высокую оценку ❤ Рады работать для вас 🌸
Венера Нигматулина
3 пікір
Спасибо большое Аиде, помогла по моему вопросу , всё грамотно и вежливо объяснила, успехов Вам и удачи !!!
2 тамыз 2025, ресми жауап
Спасибо, Венера, за приятный отзыв, всегда рады помочь.
ЖИ
Жансая Игисинова
3 пікір
Кредит алуға келгем. Скор балым 39 % өте төмен болды. Соған қарамастан өзім қалаған кредитімді шығарып берді. Менің үйім компаниясына көп рахмет. Бұйырса өзім қалаған бизнесімді бастаймын.
26 маусым 2025, ресми жауап
Жансая, бізді таңдағаныңыз үшін Сізге алғыс білдіреміз! Басталған ісіңіз сәтті болып, әрқашан тек та…
ММ
Молдир Максут
1 пікір
Сәлеметсіздерме! Мен осы МЕНИН УЙМ ге келип озиме керекти қаржылай маселемди шештим менеджер Аида Алиппаевага рахмет! Келип осы жерге кез келген қаржылай маселелеринизди шешип сурауларынызга кеңес беремин
26 маусым 2025, ресми жауап
Көңіліңізден шығып, бізге сенім артқаныңызға алғыс айтамыз! Сіздің қаржылық мәселеңізді шешуге көмек…
Darkhan Smagulov
1 пікір
Большое спасибо компании «Менің үйім”.Помогли оперативно решить мой вопрос.👍🏻👍🏻👍🏻
Бару саны: 1
Пікір расталды
10 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Darkhan, спасибо большое за добрые слова о нашей работе, мы старались 🤝
АБ
Андрей Бельчуевский
1 пікір
Работают оперативно,решили мой вопрос за час
3 маусым 2025, ресми жауап
Андрей, здравствуйте! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 💛 Мы рады, что вам всё понравилось 🤝
MD
Moldir Dusupbek
3 пікір
Менің Үйім компаниясына үлкен рахмет 2 сағат ішінде,ұжым үйге керек,үлкен қаражатта несие шығарып берді Барлығын тез,сапалы,сенімді жасап берді
30 мамыр 2025, ресми жауап
Қайырлы кеш! Бізді таңдағаныңызға үлкен рахмет
Агата Сейткан
3 пікір
Жандос, выражаем Вам огромную благодарность в помощи приобретения квартиры! Побольше бы таких специалистов, сразу, видно, что знаток своего дела!!!👍👍👍
4 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Агата! Спасибо большое за отзыв 😉 Приходите к нам ещё, всегда рады!
Акмарал Садыкова
7 пікір
Хотелось бы выразить огромную благодарность Жандосу, за грамотное сопровождение в приобретении квартиры. Хорошо все объяснил, досконально проверил документы и направил. Спасибо большое 😘
И Вам спасибо
ЖМ
Жанна Мейрам
3 пікір
Жандосқа үлкен рахметімді айтқым келеді! Өз ісінің мықты маманы👍👍👍 Клиентпен жұмыс істеуі 💯 өте жоғары деңгейде! Табысты бол!!!
Kamila Aitpekova
1 пікір
Безмерно благодарна специалисту по имени Жандос, благодаря его профессионализму, ответственности, целеустремленности мы нашли прекрасную квартиру) Жандос Ваш труд бесценен👍🏻
Спасибо за доверие
АЖ
Анель Жеңісова
3 пікір
Хочу выразить огромную благодарность Аиде за помощь в приобретении квартиры! Это был непростой процесс, но благодаря профессионализму, внимательности и терпению всё прошло максимально комфортно и быстро. Аида всегда была открыта для общения, подробно объясняла все нюансы, помогала с документами и давала ценные советы. Чувствовалось, что она действительно заинтересована в том, чтобы найти лучший вариант именно для меня, а не просто завершить сделку. Благодаря ее поддержке я теперь обладатель квартиры своей мечты! Рекомендую обращаться всем, кто ищет надежного и компетентного специалиста. Огромное спасибо за вашу работу и человеческое отношение!👍
Спасибо большое
НА
Наргиза Алиппаева
4 пікір
Хочу выразить огромную благодарность Аиде, профессионал своего дела, Благодаря ей мы приобрели квартиру! Так же, спасибо компании, за высший уровень обслуживания, подход к каждому клиенту и за отзывчивых сотрудников!!
Всегда рады помочь . Спасибо
Айнаш Сивакова
4 пікір
Жандос, спасибо за вашу работу! Огромный профессионал своего дела. Спасибо за помощь!
И Вам спасибо
АК
Айгерим Каскырбай
9 пікір
Хотела бы выразить огромную благодарность вашей компании, а особенно Елжасу! Благодаря вам я стала счастливым обладателем квартиры☺️ все вопросы решили мне! Советую эту компанию!
Спасибо за доверие
Ирина Меркульева
11 пікір
Всегда во время, профессионально и четко!!
3 ақпан 2025, ресми жауап
Всегда рады помочь. Спасибо за доверие.
АМ
Айдана Манабай ззщ
1 пікір
Рахмет сіздерге! Әсіресе Аида сізге рахмет! Жұмысыныз алға жүзе берсін! Клиенттерініз көп болсын! Сіз сияқты өз жұмысыны ұқыпты қарайтын жандар көбейе берсін!
Сізгеде көп рахмет
АО
Айгерим Оралова
2 пікір
Хочу выразить огромную благодарность Аиде за помощь и профессионализм.
Всегда рады помочь.
ГМ
Гаухар Медетова
4 пікір
Хочу выразить искреннюю благодарность сотруднице данной фирмы Аиде за высокий профессионализм, оперативность и внимательное отношение к работе. Аида продемонстрировала глубокие знания в своей сфере, предложила эффективные решения и помогла найти подход даже к самым сложным вопросам. Особенно приятно отметить ее ответственность и умение держать клиента в курсе всех этапов работы. Благодаря четкой коммуникации и ориентированности на результат, сотрудничество с Аидой было комфортным и продуктивным. Рекомендую Аиду как надежного, компетентного и внимательного специалиста, который действительно стремится к успеху своих клиентов.
Всегда рады помочь.
К.
Куаныш .
14 пікір
Бұл компанияға алғысым шексіз! Үйлі болдым 🤲🏻👍🏻
ДП
Динмухамбет Плиллабек
1 пікір
Ельжан сіздерге үлкен рақмет істеріңізге береке
ГК
Гульбаршын Кабыкенова
2 пікір
Ельжас рахмет, бастапқы жарнасыз үй алуға көмектесіп, басынан аягына дейін жүрді
Барлық түсініктемелер
Елбол Ерденбеков
6 пікір
Қонысты болдық. Үлкен рахмет. Өте тәжірбиесі жоғары мамандар👍🏼 Келесі үй алатын кезде міндетті түрде сіздерге хабарласамын
ЕЕ
Еркин Ерланулы
5 пікір
Сіздерге рақмет! Әсіресе, Елжасқа көп рақмет! Сіздердің арқаларыңызда үйімізді тез рәсімдедік.
ЕР
Елена Романовская