Іздеу
Растаулар туралы толығырақ
АТ
Акбота Талгатовна
2 пікір
Коллектив очень доброжелательный 🙌🏻!уроки проходят на высшем уровне,педагоги к своим урокам походят креативно 👍🏻дети довольны 🫶🏻атмосфера шикарная 🔥по итогам и результатам родители учеников очень довольны 🙏🤝
Gaukhar Sadykova
3 пікір
Керемет, сапалы білім орталығы! Мұғалімдері сыпайы, оқушылармен достық қарым-қатынаста жұмыс жасайды. Барлық Fenomen ұжымына, мұғалімдеріне үлкен алғыс! 🔥
Сапан Мирас
5 пікір
Ильяс ағай мен Нұраділ ағай феномендегі мен үшін ең мықты мұғалімдердің бірі. Және тек феномен емес шымкент қаласындағы ең үздік, ең тәжірбиелі әрі ең көңілді ұстаздардың бірі. Мұндағы ең үздіктердің бірі деу себебім - Феномендегі әрбір ұстаз ол өз ісінің маманы дегенді білдіреді және мұндағы әрбір ұстаз қалада өз саласы бойынша номері 1ші ұстаз атағына лайықты деп санаймын.Мұндағы кез келген ұстаз кез келген адамды жоғары жетістіктерге жетуге көмектесе алады. Өз сөзіме дәлел ретінде өзімнің баллымды келтіре аламын Бастапқыда қыркүйек айында 7️⃣4️⃣ (9/9/7/29/20) еді. 9 ай тоқтаусыз еңбектің арқасында 2 ші нағыз ұбтымда 1️⃣3️⃣0️⃣🔥 (15/10/10/49/26) балл иегері атандым. Ал ең алғашқы 1️⃣1️⃣0️⃣ баллымды небәрі 3 айда ала алдым. Арине бұл жетістіктің барлығы Феномен ұстаздарының арқасы🫶🏻❤️. Атап айтқанда Ильяс ағай, Нұраділ ағай, Мұхит ағай, Райхан апай, Жаннұр апай және Әділет ағай. Сонымен қатар феномен ол тек қана сапалы білім жайлы емес. Феномендегідей бауырмашылдықты, атмосфераны, көңіл күйді сіз баска еш жерден таппайсыз. Егер өзіңіздің немене өзіңіздің балаларыңыздың мықты нәтидеге жетуін қаласаңыз және мықты ортада өскенін қаласаңыз Феномен мектебін таңдаңыз.🔥🔥🔥
Бару саны: 4
Marjan Auyezkhan
8 пікір
Феномен мектебі мен үшін мектеп/курс ғана емес нағыз ең керекті орта себебі біліммен қоса әр оқушыға дос аға апкелік деген махаббаттырын бере алды Әр қашан біз үшін дұрыс нәрселерді бере алды бұл жақтағы ұстаздардың барлығы еңңң топпппп деген ұстаздар БІРАҚҚҚҚ ИЛЯС НҰРӘДІЛ ОҢҒАРБЕК ЕРЖАН ағайларымммм мен үшін орны бөлек❤️❤️❤️❤️менің болашақ мамандық таңдауыма үлес қосты десемде болады *ааа мінекей ұстаз деген осындайй болсада болады екенғоййй😁 Неге менде осындай ұстаз болмасқа?* деген ойымды қалыптастыруға себепші)Бұйырса 4жылдан соң менде ағайларымның жолын қуып тура сол кісілер сияқты мұғалім болам тек сабақ қана өтіп кіріп шығып кете бермей оқушыларыма деген бар жылуымды достық/апкелык ақылым/махаббатымды бөлем🥹Феномен сонымен қатар мені сондаййй керемет жандармен жолықтырды жақын подругаларымды кезіктірдім осы жақта🤭❤️Гүлшат Альбина Әділет Бауыржан ағай/апайларымда бар ол кісілердіңде еңбегі аз емес сіздермен нағыззз құрбы/дос ретінде ашық араласа алатын едім арадағы ұстаз деген шекараны алып тастап🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️Менің ОСЫ СОҢҒЫ БІР ЖЫЛЫМНЫҢ ЕҢ ЖАРҚЫН ЕСТЕЛІКТЕРІ ОСЫ ФЕНОМЕН ОҚУ ОРТАЛЫҒЫНДА🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Asel Sagidulla
8 пікір
Рахматулла Ерасыл ағай 😍😍 топ ағай білім ғана емес адамгершілікті де үйреткен, әрқашан қолдау білдірген. FENOMEN ұстаздарына алғысым шексіз, оқушыларға жақсы көңіл күймен, сапалы білім беруден жалықпаған. Мұндай керемет ұстаздарды жолықтыру үлкен бақыт🥹
AE
Aiaru Erezhep
ЕҢ ҮЗДІК FENOMEN МЕКТЕБІ
Asem Ahmalhan
Лучшая школа
AZ
Ajar Zikiryaeva
2 пікір
10 сыныпқа кабылдайма ? Ауыстыруға болама?
Nazym Telkhozha
1 пікір
Барлық ұстаздар керемет, білім деңгейі өте керемет 😍😍
Perizat Akberdieva
5 пікір
Жүректе қалатын жер , жүректе қалатын мұғалімдер . Барлық мұғалімдерге мың алғыс ! 😊❤️
Нурали Нур
Жақсы мектеп кеңес беремін
РА
Рамазан Ахметалы
3 пікір
Мен көрген ең күшті мектеп.Білім сапасы өте жақсы.Если білім алуға және грант утып алуға болса. Осы мектеп советую!
АТ
Абылайхан Туран
Супер
б
боб
Шымкенттегі ең мықты мектеп
Айнур Райымбекова
8 пікір
Советую реально учат детей реально дают знания.
АБ
Абдулхаким Болатбайұлы
КҮШТІ МЕКТЕП
Пардабай Гулсезым
2 пікір
✨💓өзіңе баурап алатын мектеп және білім деңгейі жоғары,ұстаздар керемет💓✨
Бару саны: 9
Nuraykaa 🫶🏻
5 пікір
Ең мықты білім орыны.Мұғалімдердің сабақ түсіндіру методикасы ерекше😍
ҒЕ
Ғани Егізбай
2 пікір
ең зор мектеп жақсы түсіндіреді және сабақты қадағалайды
Ayaulym 🤍
Өте керемет мектеп. Сапалы білім және көп достар табасың. 😍❤️🔥
Улжан Сатыбалды
1 пікір
мұғалімдері күшті.оқушыларга тақырыптарды керемет түсіндіреді
oo7 ❤️
5 пікір
Гүлжан апай — нағыз өз ісінің маманы, білімі терең, жүрегі кең жан. Ол әрқашан оқушыларға анадай мейіріммен қарап, әрқайсысына жеке көңіл бөліп, олардың бойындағы жақсы қасиеттерін аша біледі. Сабақтарында түсінікті, мазмұнды, қызықты әдістерді қолдана отырып, балалардың білімге деген қызығушылығын оятады. Гүлжан апайдың еңбекқорлығы мен жауапкершілігі, адамгершілігі мен парасаттылығы әріптестері мен ата-аналардың арасында да үлкен құрметке ие. Ол тек мұғалім емес, нағыз тәлімгер, ұлағатты ұстаз, жақсы адам. Мұндай жанның жолы әрдайым ашық болсын!
Бару саны: 8
mereilim
2 пікір
Бұл мектепте оқушыға тек қана сапалы білім беріп қоймай, оның жеке тұлға ретінде дамуына үлкен көңіл бөлінеді. Мұғалімдері өз ісін шын жүректен жақсы көретін, әр баланың қабілетін байқап, оны ашуға көмектесетін нағыз мамандар. Сабақтар заманауи әдістермен, қызықты форматта өтеді, сондықтан білім алу – қуанышқа айналады. Мұғалімдер үнемі кәсіби дамумен айналысып, жыл сайын білім беру әдістерін жаңартып отырады. Бұл оқушылардың заманауи, сапалы, әрі өмірде қолдануға болатын білім алуын қамтамасыз етеді. Феномен мектебі – нағыз сапалы білім беретін орын!
Алиаскар Мустафаев
1 пікір
Мүмкін емес деген сөзді ұмыттыратын жер, өз істерінің нағыз мамандары оқытады! Қолдың құрты бар 2000тг
Ayau Sharipbekkyzy
3 пікір
Fenomen мұғалімдері – бұл жай ғана ұстаздар емес, әр оқушының білім әлеміндегі сенімді серіктестері. Олар ҰБТ-ға дайындықты тек қана тест сұрақтарын үйретумен шектемей,оқушыға болашаққа бағыт береді,үлкен арманға жетелейтін жолды көрсетеді. Fenomen ұстаздарының ерекшелігі–әрбір баланың деңгейін, мүмкіндігін,қабілетін сезініп,соған сай әдіс қолдануы.Бұл – нағыз кәсібилік деп ойлаймын. ҰБТ-ға дайындық – ұзақ процесс.Осы жолда Fenomen ұстаздары үнемі жанымызда болып,сұрақтарға жауап беріп,қолдап,бағыттап отырады. Кейде оқушы шаршап,сенімін жоғалтқан сәтте мұғалімнің жылы сөзі,жігер беретін кеңесі қайтадан күш-қуат сыйлайды.Әсіресе,Мұхит ағай мен Нүркен ағайдың қолдаулары адамды ұмтылысқа жетелейді. Олар – тек ұстаз емес,біздің арманымыздың жолбасшысы,болашағымыздың сәулесін жаққан шырақшылар.
shugyla orynbasar
2 пікір
Бейбіт ағай- керемет физик, мұғалім, үлгі бола аларлық керемет ұстаз. Бізге көмектесіп, есептерді барлық жан тәнімен бізге білім берген ұстаз. Әр оқушыға жақсы көңіл бөліп, түсінбеген жерлерінің бәрін өте жақсы түсіндіреді.
Алия Калдыбек 💗
1 пікір
Мен «Феномен» мектебінде білім алғаныма өте қуаныштымын. Мұғалімдер өте білікті, сабақты түсінікті әрі қызықты түрде өткізеді. Әр оқушыға жеке көңіл бөліп, дамуына жағдай жасайды. Мектеп ішіндегі тәртіп, тазалық, ұйымшылдық жоғары деңгейде. Сонымен қатар, қосымша сабақтар мен үйірмелер де өте пайдалы. Бұл мектеп тек білім беріп қана қоймай, тұлға болып қалыптасуға көмектеседі. Осындай керемет білім ордасына алғысым шексіз💗
AB
Akbilek Baitemir
1 пікір
ФЕНОМЕН Мен үшін үлкен өмірдің кішкентай қадамдарын үйретіп жатқан мектеп. Мен бірінші келген кезде мұндай керемет деп ойлаған жоқ едім. Но барлығы басқаша болды,яғни 1)Ержан ағай Адамды жігерлендіретін қолдан бәрі келетінін айтып мотивация береді ия ағайдың жұмысы сол,Курстың жақсылап көрсетіп адамдары қызықтыру. Но ағай сол нәрсені Беріліп шынымен шын көңілмен айтады яғни НӘТИЖЕ ШЫҚҚАН ҚАЛАЙДЫ СОЛ АДАМНЫҢ БОЛАШАҒЫН УАЙЫМДАПП АЙТАДЫ Ағай сіз керемет адамсыз🫶🏻 2)Нүркен ағай Ол ағай өтее мейірімді Үнемі әзілдесіп жүреді Мен бір емес екінші рет барған кезде де бетімді қақпай үйреткісі келді Мен ол комбинацияны таңдамасамда,Ағайға деген құрметім ерекше Ол да өте шынайы адам Ағай осы мейпімділігіңізден таймаңыз🫶🏻 3)Каусар апай Ой Каусар апай деген как подруга сияқты🥹🤍 Үнемі менімен ашық сөйлесіңдер айтыңдар деп отырады Мотивация береді және түсінікті тілмен түсіндіреді Өзінің ісін жақсы көріп істейді Сіз өтее көріктісіз апай🫶🏻 Мен бұл мектептің барлық ұстаз ағайларын жақсы көрем құметтеймін Биылғы оқу жылы Берекелі болсын Сіздердің мотивацияларыңызбен қиналған кезде көмектесулеріңбен біз бұл Қиындықты да еңсеріп шығамыз Алла қаласа🤲🏻❤️🔥
АМ
Асел Мырзагали
1 пікір
"Fenomen мектебінің ағайларына үлкен алғыс! Білім берудегі жауапкершіліктеріңіз бен әр оқушыға деген ерекше қамқорлықтарыңыз үшін ризашылығымды білдіремін. Сабақтарды қызықты да түсінікті етіп өткізіп, бізге тек кітаптағы білімді ғана емес, өмірлік тәжірибе мен тәрбие де үйретесіздер. Сіздің еңбегіңіз – біздің болашағымыздың берік негізі. Еңбектеріңіз жемісті, денсаулықтарыңыз мықты, жетістіктеріңіз көп болсын!" Мырзағали Әсел
Erdaulet Zhienbek
6 пікір
Менің атым Жиенбек Ердаулет. Мен осы мектептін түлегі ретінде айтып жатырмын мен 8класта осы жерге келдім және менің ең бірінші чуствам ол жаңа білім есігін ашқандай болдым. Мен Гео-Мат комбинациясын тандап Нағыз ҰБТ да 110балл жинап Алматы қаласында орналасқан Лотарингии университетінін филиалы Саброна-Қазақстан институтына түстім. Менің ең бірінші алғыс айтқым келетін мұғалімдер Бақберген ағай, Оңғарбек ағай, Айгерім апай және Мұхит ағай айта берсен тоқтамайды. Мен осы ұлы кісілердін арқасында Алматы қаласына жол тартып бара жатырмын. Мені адам қылған мектеп емес онын ішіндегі мұғалімдер. Егерде менен кез-келген адам келіп білім туралы сұраса мен ойланбастан осы мектепті ұсынар едім өйткені бұл кісілер сөзбен емес іспен дәлелдейді. Осы ұлы адамдардын арқасында осы өмірде ұлы адамдар пайда болады. Сіздерге көп рахмет. Сіздердін болашақта жолдарыңыз болып ары қарай ұлы адамдар тәрбиелей беріңіздер.❤️
Ақерке Абдиева
1 пікір
Мен кезіктірген ең үздік мектептің бірі осы “Fenomen” мектебі. Мұғалімдері біліммен қоса тәрбие,мотивацияны қатар үйретеді. Мысалы математика пәнінен беретін Нүркен ағай әр оқушыны қалай оқыту керек екенін біледі және өзінің ақыл кеңесімен яғни лайфхактарын үйретеді) Келесі Қазақстан тарихынан беретін Мұхит ағайдың сабақ өтуін ауызбен айтып жеткізідің өзі жеткіліксіз🙌🏻 Қанша сағат сабақ түсіндірседе тыңдай бергің келеді🤗 Әр бір сабағынан кейін өмірге өзгеше көзқараспен қарайсың🤍Ал енді физика пәнінен беретін Бейбіт ағайға келетін болсақ➡️Сабақта емес Кинода отқандай боласың 🌟Бейбіт ағай ешбір оқушының көңілін қалдырған емес🥹 Тағы бір физика пәнінің мұғалімі Байкен ағай оқушының түсінбей тұрған жерін өз мысалымен жеңіл түсіндіреді😇Әрбір оқушыға қолдауын аямайды😍. ✨Fenomen✨ мектебінің Басшысы ЕРЖАН ағайға Алғысымыз Шексіз😘 Осындай Керемет мектепте, Керемет ұзтаздармен оқығаныма қатты қуанамын🤲🏻 🤗 Осы мектептің арқасында Грант иегері атандым 🤩👏 Рахметттт Еңбектеріңіз Үшін
𝐴𝐷𝐸𝐿𝐼𝑌𝐴𝑀 🌙
3 пікір
Барлық мұғалімдері өз істерінің мамандары😍❤️Нағыз білім ордасы🔥 Meн Fenomen де ҰБТ дайындық курста оқып, грант иегері атанып отырмын .Өзім қалаған Астана қаласы ЕНУ университетінің 1 курс студентімін.Барлық пәндерді бастан аяқ оқып үйретті.Білім берген ұстаздарыма мың алғыс айтамын .Биология Айжан апай тәжрибелі ұстаз, берген білімі жадымда мәңгі қалды!География Айгерім апай ең сүйікті апайым. Сабақты өте қызықты, түсінікті етіп өткізіп, оқушыларды өзіне баурап алады.Мат сауаттылық Бақберген ағай мен үшін Nº1 математика мұгалімі.Маған ең түсініксіз болған пәнді, ең сүйікті пәніме айналдырды. Қазақстан тарихынан Мұхит ағайдын сабақтары ең ерекшесі болды. Сабақ өту әдісі де бөлек, өте қызық әрі түсінікті.Жалпы айтканда барлық ұзтаздар өз істерінің мамандары.ҰБТ ға дайындық бастау үшін курс немесе мектеп іздеп жүрген жандар болса, FENOMEN ді таңдауга кеңес беремін.ЕРТЕҢГІ ҮЗДІКТЕРДІ БҮГІН ТӘРБЕЛЕЙМІЗ деп ұрандатқан үздік ұстаздар командасы да осында!!!
Сула I
1 пікір
Бұл мектепте ағацлар жоқ Шын жаны ашитын туғандай болып кеткен ағалар бар Әр бір баланы өзінің інісіндей қарындасындай жақсы көреді, Қолдайды Феномен мектеп емес үлкен отбасы Ағамдай болып кеткен ағайларға рахмет😊
Farabi Abay
8 пікір
Fenomen — жай ғана атау емес. Бұл – өзіндік стиль, өз жолыңды айқын көрсетіп, жүрген жерде энергия мен шабыт тарататын мектеп. Мұнда әр қадам ойластырылған, әр деталь – мәнді. Бізге келген адам тек білім алмайды, эмоция алады.
mm
makss mashrap
7 пікір
Біздің тарих мұғаліміміз – Мухит ағай, нағыз өз ісінің маманы. Әр сабақты қызықты етіп, өткен оқиғаларды жанды суреттей жеткізеді. Тарихты тек даталар мен оқиғалар ретінде емес, өмірлік сабақ ретінде үйретеді. Әсіресе, сабақтарында беретін кеңестері мен қосымша мәліметтері ҰБТ-ға дайындықта бізге өте көп пайдасын тигізеді. Мухит ағайдың арқасында біз өткенімізді құрметтеп, болашағымызға сеніммен қараймыз. Сізден алған біліміміз өмір бойы жолсерігіміз болатынына сенімдіміз👍👍👍
K.
Kurashov .
4 пікір
Мугалымдеры оте былымды жаксы окытады
Balzira Kadurkhan
Лучшая школа🥰
Adiletkz
3 пікір
Ең білімі жоғары мектептердің бірі!!!
SR
Samrat Rsl
4 пікір
Грант гарантия алып беретін мектептердін бірі🔥🔥🔥
Nuray Erzhan
Керемет мектеп💗
ЖА
Жанибек Арапбаев
Келгеніме өкінбедім,мықты мектеп😍😍❤️🩹
АА
Амир Абыл
4 пікір
Шынайы түсінікті білім беретін мектеп👍👍👍
Айша 🤍
7 пікір