FENOMEN

Жаңалығы бойынша
Тек жағымсыз
Тек жағымды
Сапан Мирас5 пікір
Ильяс ағай мен Нұраділ ағай феномендегі мен үшін ең мықты мұғалімдердің бірі. Және тек феномен емес шымкент қаласындағы ең үздік, ең тәжірбиелі әрі ең көңілді ұстаздардың бірі. Мұндағы ең үздіктердің бірі деу себебім - Феномендегі әрбір ұстаз ол өз ісінің маманы дегенді білдіреді және мұндағы әрбір ұстаз қалада өз саласы бойынша номері 1ші ұстаз атағына лайықты деп санаймын.Мұндағы кез келген ұстаз кез келген адамды жоғары жетістіктерге жетуге көмектесе алады. Өз сөзіме дәлел ретінде өзімнің баллымды келтіре аламын Бастапқыда қыркүйек айында 7️⃣4️⃣ (9/9/7/29/20) еді. 9 ай тоқтаусыз еңбектің арқасында 2 ші нағыз ұбтымда 1️⃣3️⃣0️⃣🔥 (15/10/10/49/26) балл иегері атандым. Ал ең алғашқы 1️⃣1️⃣0️⃣ баллымды небәрі 3 айда ала алдым. Арине бұл жетістіктің барлығы Феномен ұстаздарының арқасы🫶🏻❤️. Атап айтқанда Ильяс ағай, Нұраділ ағай, Мұхит ағай, Райхан апай, Жаннұр апай және Әділет ағай. Сонымен қатар феномен ол тек қана сапалы білім жайлы емес. Феномендегідей бауырмашылдықты, атмосфераны, көңіл күйді сіз баска еш жерден таппайсыз. Егер өзіңіздің немене өзіңіздің балаларыңыздың мықты нәтидеге жетуін қаласаңыз және мықты ортада өскенін қаласаңыз Феномен мектебін таңдаңыз.🔥🔥🔥
Бару саны: 4
Бару саны: 4
Marjan Auyezkhan8 пікір
Феномен мектебі мен үшін мектеп/курс ғана емес нағыз ең керекті орта себебі біліммен қоса әр оқушыға дос аға апкелік деген махаббаттырын бере алды Әр қашан біз үшін дұрыс нәрселерді бере алды бұл жақтағы ұстаздардың барлығы еңңң топпппп деген ұстаздар БІРАҚҚҚҚ ИЛЯС НҰРӘДІЛ ОҢҒАРБЕК ЕРЖАН ағайларымммм мен үшін орны бөлек❤️❤️❤️❤️менің болашақ мамандық таңдауыма үлес қосты десемде болады *ааа мінекей ұстаз деген осындайй болсада болады екенғоййй😁 Неге менде осындай ұстаз болмасқа?* деген ойымды қалыптастыруға себепші)Бұйырса 4жылдан соң менде ағайларымның жолын қуып тура сол кісілер сияқты мұғалім болам тек сабақ қана өтіп кіріп шығып кете бермей оқушыларыма деген бар жылуымды достық/апкелык ақылым/махаббатымды бөлем🥹Феномен сонымен қатар мені сондаййй керемет жандармен жолықтырды жақын подругаларымды кезіктірдім осы жақта🤭❤️Гүлшат Альбина Әділет Бауыржан ағай/апайларымда бар ол кісілердіңде еңбегі аз емес сіздермен нағыззз құрбы/дос ретінде ашық араласа алатын едім арадағы ұстаз деген шекараны алып тастап🥹🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️Менің ОСЫ СОҢҒЫ БІР ЖЫЛЫМНЫҢ ЕҢ ЖАРҚЫН ЕСТЕЛІКТЕРІ ОСЫ ФЕНОМЕН ОҚУ ОРТАЛЫҒЫНДА🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
AE
Улжан Сатыбалды1 пікір
Ayau Sharipbekkyzy3 пікір
AB
Akbilek Baitemir1 пікір
ФЕНОМЕН Мен үшін үлкен өмірдің кішкентай қадамдарын үйретіп жатқан мектеп. Мен бірінші келген кезде мұндай керемет деп ойлаған жоқ едім. Но барлығы басқаша болды,яғни 1)Ержан ағай Адамды жігерлендіретін қолдан бәрі келетінін айтып мотивация береді ия ағайдың жұмысы сол,Курстың жақсылап көрсетіп адамдары қызықтыру. Но ағай сол нәрсені Беріліп шынымен шын көңілмен айтады яғни НӘТИЖЕ ШЫҚҚАН ҚАЛАЙДЫ СОЛ АДАМНЫҢ БОЛАШАҒЫН УАЙЫМДАПП АЙТАДЫ Ағай сіз керемет адамсыз🫶🏻 2)Нүркен ағай Ол ағай өтее мейірімді Үнемі әзілдесіп жүреді Мен бір емес екінші рет барған кезде де бетімді қақпай үйреткісі келді Мен ол комбинацияны таңдамасамда,Ағайға деген құрметім ерекше Ол да өте шынайы адам Ағай осы мейпімділігіңізден таймаңыз🫶🏻 3)Каусар апай Ой Каусар апай деген как подруга сияқты🥹🤍 Үнемі менімен ашық сөйлесіңдер айтыңдар деп отырады Мотивация береді және түсінікті тілмен түсіндіреді Өзінің ісін жақсы көріп істейді Сіз өтее көріктісіз апай🫶🏻 Мен бұл мектептің барлық ұстаз ағайларын жақсы көрем құметтеймін Биылғы оқу жылы Берекелі болсын Сіздердің мотивацияларыңызбен қиналған кезде көмектесулеріңбен біз бұл Қиындықты да еңсеріп шығамыз Алла қаласа🤲🏻❤️‍🔥
Erdaulet Zhienbek6 пікір
Менің атым Жиенбек Ердаулет. Мен осы мектептін түлегі ретінде айтып жатырмын мен 8класта осы жерге келдім және менің ең бірінші чуствам ол жаңа білім есігін ашқандай болдым. Мен Гео-Мат комбинациясын тандап Нағыз ҰБТ да 110балл жинап Алматы қаласында орналасқан Лотарингии университетінін филиалы Саброна-Қазақстан институтына түстім. Менің ең бірінші алғыс айтқым келетін мұғалімдер Бақберген ағай, Оңғарбек ағай, Айгерім апай және Мұхит ағай айта берсен тоқтамайды. Мен осы ұлы кісілердін арқасында Алматы қаласына жол тартып бара жатырмын. Мені адам қылған мектеп емес онын ішіндегі мұғалімдер. Егерде менен кез-келген адам келіп білім туралы сұраса мен ойланбастан осы мектепті ұсынар едім өйткені бұл кісілер сөзбен емес іспен дәлелдейді. Осы ұлы адамдардын арқасында осы өмірде ұлы адамдар пайда болады. Сіздерге көп рахмет. Сіздердін болашақта жолдарыңыз болып ары қарай ұлы адамдар тәрбиелей беріңіздер.❤️
Ақерке Абдиева1 пікір
Мен кезіктірген ең үздік мектептің бірі осы “Fenomen” мектебі. Мұғалімдері біліммен қоса тәрбие,мотивацияны қатар үйретеді. Мысалы математика пәнінен беретін Нүркен ағай әр оқушыны қалай оқыту керек екенін біледі және өзінің ақыл кеңесімен яғни лайфхактарын үйретеді) Келесі Қазақстан тарихынан беретін Мұхит ағайдың сабақ өтуін ауызбен айтып жеткізідің өзі жеткіліксіз🙌🏻 Қанша сағат сабақ түсіндірседе тыңдай бергің келеді🤗 Әр бір сабағынан кейін өмірге өзгеше көзқараспен қарайсың🤍Ал енді физика пәнінен беретін Бейбіт ағайға келетін болсақ➡️Сабақта емес Кинода отқандай боласың 🌟Бейбіт ағай ешбір оқушының көңілін қалдырған емес🥹 Тағы бір физика пәнінің мұғалімі Байкен ағай оқушының түсінбей тұрған жерін өз мысалымен жеңіл түсіндіреді😇Әрбір оқушыға қолдауын аямайды😍. ✨Fenomen✨ мектебінің Басшысы ЕРЖАН ағайға Алғысымыз Шексіз😘 Осындай Керемет мектепте, Керемет ұзтаздармен оқығаныма қатты қуанамын🤲🏻 🤗 Осы мектептің арқасында Грант иегері атандым 🤩👏 Рахметттт Еңбектеріңіз Үшін
𝐴𝐷𝐸𝐿𝐼𝑌𝐴𝑀 🌙3 пікір
Барлық мұғалімдері өз істерінің мамандары😍❤️Нағыз білім ордасы🔥 Meн Fenomen де ҰБТ дайындық курста оқып, грант иегері атанып отырмын .Өзім қалаған Астана қаласы ЕНУ университетінің 1 курс студентімін.Барлық пәндерді бастан аяқ оқып үйретті.Білім берген ұстаздарыма мың алғыс айтамын .Биология Айжан апай тәжрибелі ұстаз, берген білімі жадымда мәңгі қалды!География Айгерім апай ең сүйікті апайым. Сабақты өте қызықты, түсінікті етіп өткізіп, оқушыларды өзіне баурап алады.Мат сауаттылық Бақберген ағай мен үшін Nº1 математика мұгалімі.Маған ең түсініксіз болған пәнді, ең сүйікті пәніме айналдырды. Қазақстан тарихынан Мұхит ағайдын сабақтары ең ерекшесі болды. Сабақ өту әдісі де бөлек, өте қызық әрі түсінікті.Жалпы айтканда барлық ұзтаздар өз істерінің мамандары.ҰБТ ға дайындық бастау үшін курс немесе мектеп іздеп жүрген жандар болса, FENOMEN ді таңдауга кеңес беремін.ЕРТЕҢГІ ҮЗДІКТЕРДІ БҮГІН ТӘРБЕЛЕЙМІЗ деп ұрандатқан үздік ұстаздар командасы да осында!!!
K.
Kurashov .4 пікір