Іздеу
Жағымсыз
MN
Madina N
5 пікір
не советую, денесі көгеріп, тырналып келетін махл балдар мен ойнаған түрі шығар, апайлары қарамайды ма бірдеңе, алдын ала ескертсе үндемейтін едім үйге келген де 1-ші көріп шошып кеткенмін, камера көрейінші қалай жүргенін деп барсаң тоже ашып бермейді😒развозкасы бір бөлек әңгіме енді
Малика Нурболовна
3 пікір
Менің балам 1 жыл болды осы балабақшаға барып жатқанына. Апайлары оте жаксы карайды. Балам куанып, асыгып кетеди.
АМ
Айгерім Муратова
4 пікір
Кушты садик 4 балам бытырген осы садикте казыр олар 17 де улкены ☺️ 5 жыл сон кызымды берып отырмын сол калпы тарбиешылер мейырымды 👍🏻 Рахмет Адия садик ужымана
ГК
Гулчехра Караева
3 пікір
Осы садикте менің 3 ұлым өсті тәрбиешілері білікті мамандар, бастықтарының өзі мейірімді жан аспазшының қолынан барлығы келеді, медик қызға сөз жоқ қолы алтын, алғысым шексіз, жақын арада қызымды да осы садикке жібергелі тұрмыз💗
ЗЖ
Зубайра Жамашова
5 пікір
Өте керемет бала бақша, тәрбиешілері білікті,білімді. Әр күн сайын түрлі тақырыпта сабақтар мен ойындар өтеді.Балалар қуаныш пен жақсы көңіл күймен үйімізге оралады.Басшылыққа,ұжымға үлкен рақмет!
ZU
Zhanat Utemisova
4 пікір
Жақсы бала бақша, қызыма тәрбиешілері ұнайды
GM
Galiya Myrzapaizova
1 пікір
Мен Адия балабақшасына алғысым шексіз,немерелерім қуана барады.
KK
Kami Karimova
1 пікір
Менің қызым Адия балабақшасына келеді қызымада өзімеде қатты ұнайды,садике қуана келеміз апайларыда,тамақтарыда өтте жақсы.
‼️Samat🏐
Садик жақсы, тәрбиешілер 👍👍👍
ГМ
Гавхар Менлибекова
6 пікір
Саламатсыздарма, менің қызыма осы Әдия садик қатты ұнайды, тамақтарын өте дәмді деп мақтайды 😋, біз осы жылы садикті аяқтадық, қызым оқу, жазу барлығыны жақсы меңгеріп алды, Рахмеет Әлима апайға 🥰💌
АУ
Асем Утемисова
3 пікір
Айналайын тобының тәрбиешісі- Баян апай, балаларға мейірімді, өз ісіне адал, нағыз маман. Балам бала-бақшаға қуанып барады. Адия бала-бақшасының мамандарына алғыс білдіремін.
ЖТ
Жанат Тулегенова
2 пікір
Барлыгы жаксы, унады! Басты мамандары мыкты екен, каша жемейтин Баланы, кашага, сорпага уйреттип берди
Эльдар Сайдалиханов
Садик оте керемет!
Diana Kambarova
4 пікір
Замечательный детский сад. Ранее ходили племянницы, они с удовольствием ходили в садик, без слез. Особенно запомнили и полюбили обеды в садике, особенно супы. Сегодня отдала дочку. Ребёнок приехала бодрая, счастливая и говорит: Много раз буду ходить в садик. Спасибо воспитателям за индивидуальный подход к каждому ребёнку. Спасибо вам большое. Я спокойна за ребенка♥️
АР
Айгуль Рыскулова
10 пікір
Адия садик маған өте қатты ұнайды! Тәрбиешілері білікті мамандар екен, біз садиктен көп нәрсе үйреніп шықтық, жаза аламын, санай аламыз, әр балаға көңіл бөлінеді👍
Bt
B t
7 пікір
Все мои дети ходят только в этот садик с 2020 года, лично как родитель я восторге 🫶
ФК
Фатима Казыбек
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻супер мне нравится садик
МU
Мали Umarova
7 пікір
очень хороший садик!Сначала ходил сын теперь дочка .
НА
Нуржигит Адил
Не советую
Ақжол Бердіқұл
🔥🔥кушти..
Amir Zhanseit
49 пікір
Все хорошо,классно тарбиешылеры жаксы карайды видео отчёт сурасан жыбереды
Аида Шукубасова
8 пікір