Іздеу
Пікір расталды
SH
Sherlock Holmes
1 пікір
Мемлекет тарапынан жеңілдетілген соларканы бермеи отыр талонымыз колымызда не истеимиз енді 87789026403
ЛШ
Лаура Шаймерденова
1 пікір
Хорошый АЗС бензин 👍отличное обслуживание и туалет чисто кассиры прикрасно... Очень приятное обслуживание и удобств
Акмурат Назарбаев
2 пікір
Хуиева не туалет жок жане полныи бак баска азстерден 5500куиатынмын мнау оскар оил алдаиды 7800тенгеге куиды вапше жаман азс
ГҚ
Гүлбаршын Қирабаев
1 пікір
Мен Нəбиев Инабат шілде айының 24-не кешкі сағат 23.30 шамасында vw passat автокөлігіне Тамерлан тас жолының бойында орналасқан"Oskar oil" жанармай құю бекетінен жанармай құйдым. Құяр сəтте құюшы жігітке дизель екенін ескерттім. Көлігімнің багында жартыдан асық дизель отыны болғандығы себепті мен шамамен 5000 теңгеге құюын өтіндім. Ал олар маған дизель отынының орнына бензин құйып жіберіпті. Бұл жерде ешқандай қылмыстық құқық бұзушылықты мен көріп отырған жоқпын. Тек таза адами фактордың мəселесінен орын алған қолайсыздықтарды "Oskar oil" əкімшілігі мойындамай отыр
Толығымен оқу
Лицензиялық келісім