Курылыс Темир-Бетон

Өндірістік компания
ПБ жабын плиталары, темірбетон, тротуар тастары
ЖарнамаЖШС Курылыс Темир-Бетон
ЖШС Курылыс Темир-Бетон
ЕШ
Ерлан Шалдарбай6 пікір
Компания таңдады
1 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Сізге алғысымыз шексіз, уақыт бөліп, пікір қалдырғаныңызға. Сеніміңіз үшін көп рақмет!!!
Regina Nurzhanovna_3 пікір
Beket Kerimkulov10 пікір
Асхат Нышанбек7 пікір
1 наурыз 2025, ресми жауап
Ердаулет Арапбай15 пікір
28 ақпан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за такой приятный отзыв. Мы рады, что вам понравилось.
LY
Lamika Y5 пікір
28 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Спасибо большое за приятный отзыв! Мы будем рады вам всегда!
Apple User3 пікір
Абзал 🇰🇿10 пікір
28 ақпан 2025, ресми жауап
Добрый день! Большое спасибо за отличный отзыв. С уважением, "Құрылыс Темір Бетон"!
МЖ
Маржан Жарас7 пікір
28 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Спасибо большое за приятный отзыв! Мы будем рады вам всегда!
дд
8 ақпан 2025, ресми жауап
0🇰
010 🇰🇿11 пікір
5 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте, Аслан. Спасибо большое за приятный отзыв! Мы будем рады вам всегда!
Ауесхан Серик7 пікір
5 ақпан 2025, ресми жауап
Ауесхан, добрый день! Спасибо большое! Приходите еще, мы ждём вас.
Мырза Жахан4 пікір
5 ақпан 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо вам, что выбрали нас. Приходите, будем рады вас видеть!
ГШ
Гульмира Шолпанова2 пікір
5 ақпан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Сізге алғысымыз шексіз, уақыт бөліп, пікір қалдырғаныңызға. Сеніміңіз үшін көп рақмет, Гульмира!
SH
SHINA H5 пікір
5 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо большое! Ждём вас снова!!!
Аза .6 пікір
25 қаңтар 2024, ресми жауап
Здравствуйте, спасибо за положительный отзыв. С Уважением ТОО "Курылыс Темир Бетон"
AI
Alima Ibraimova1 пікір
25 қаңтар 2024, ресми жауап
Мы очень рады что вам понравилось наши ЖБИ изделия. С Уважением ТОО "Курылыс Темир Бетон"
N
Nurik1 пікір
25 қаңтар 2024, ресми жауап
Саламатсызба, сізге көмегіміз тигеніне өте қуаныштымыз. Рахмет! Құрметпен, "Құрылыс Темір Бетон" !
Біз cookies қолданамыз толығырақ