Іздеу
4.8
372 баға
Миллиметрге дейінгі ультрадыбыстық!
Жарнама
Лицензия нөмірі: 0000341DX Лицензиар: "Шымкент қаласының денсаулық сақтау басқармасы" мемлекеттік мекеме
Байланыстар
Жағымды
Жағымсыз
Индира Ибадулла
3 пікір
Пациенттер мен жаксы қарым- қатынас орната алады!Жүздері өте жылы,барлығын жаксы түсіндіреді.Ем алып жатқан доктор Феруза Тұрмағанбетқызына алғыс білдіремін! Өте тиянақты,өз ісінің маманы👍🔥
ПМ
Парида Мергенбаева
2 пікір
Осы клиникадағы докторлар өте керемет!Доктор Гүлмира Галбаевнаға медбикелер Жібекке Гүлбануға ерекше алғыс айтамын Білікті дәрігерлер екен Еңбектеріңіз жана берсін
МА
Мәншүк Алмағанбет
11 пікір
Не советую узист маткадагы жок урыкты бар Деп🙄
AD
Aigerim Dauletovna
4 пікір
Оте кушти клиника советую кыздарики
ДЕ
Динара Есенова
1 пікір
Гулмира Галбайывнаға улкен рақмет прямы көңілім толды жұмысынада и сөзінеде 10 кун ем алдым клиника қатты ұнады кілеттерге деген отнашениясы плазма 3 флакон акциямен алдым керемет өзгеріс бетім жылтырап қалды советую
АШ
Астана Шымкент
9 пікір
Отзывтарға сенуге болмайды
SN
Sabit Nazarov
3 пікір
керемет білімді мамандар жұмыс жасайды екен рахмет үлкен жұмыстарыңыз алға баса берсін
ЗЖ
Замзагул Жораева
1 пікір
Осы клиниканы инстаграмнан кордим содан хабарласып кыздар ертенги кунге жазып койды .Келип врачтын приёмная коринип ем жазып берди сол куннен бастап ала бастадым емдерин биринши куннен асери болды
НК
Нурбахыт Курбанали
1 пікір
Мен осы клиникаға көріндім мен үшін өмірдің есігін енді ашқандай көзім ашылып жарқ ете қалды менің врвгым Лаура Қуатбек қызы сондай керемет маман мен памперспен келгенмін бір күнде тастадым әуелі алла екінші осы Лаураға алғысым шексіз
Перизат Мархабаева
3 пікір
Гульмира Галбаевнага улкен рахмет айткым келеді. Операция сәтті өтті. Колы жеңіл екен. Осындай керемет маманға жолыкканыма куанамын 🫶🏻
Aru Aru
3 пікір
Өте керемет, адамның көптігі болмаса, жақсы қарайды. Лаура Куатбековна өз ісінің маманы, әр нәрсені түсінікті қылып от и до түсіндіреді. Узиге түсіретін мамандарда жақсы барлығын анық қылып айтып береді, ұнады. Ресепшндегі апкеде күліп қалған, күліп қарсы алып шығарып салады. Осылай әрқайсы өз ісінің маманы болғасын алыстан болсақта келе бергің келеді екен. Рахмет сіздерге🫶🏻
AU
Супер
АК
Аксауле Калиева
1 пікір
Жаксы клиника. Врачтарыда жақсы жақсы тусіндірет қызмет көрсетулеріде жақы маған ұнады👍🏻
АЕ
Акбаян Елемесова
1 пікір
Мен Лаура Қуатбековнаның приемында болдым. Өте жұмсақ әрі мейрімді жандар.Дәрігерлердің бәрі сондай жылы жүзді жылы сөзді болса деймін. Лаура дәрігер нақты диагнозын қойып айтты. Емделдім шүкір Аллаға жақсы нәтиеже көрдім.
СЕ
Сымбат Ералы
2 гистан қарап барып едім маған мүлде ұнамады белімді ала алмай қалдым😥😓😞
Karakat Kanatovna
очень хорошие врачи
ЖЖ
Жазира Жумашева
3 пікір
Мен осы клиника да бурында лечение алгам, казирде лечение алып журмин. Клара апайга, Жибекке улкен Рахмет айтамын. Регистрациядагы кыз оте сыпайы. Барлыктарына кенес берем. Жумыстарынызга тек алга баса бериниздер
Сания Мусахан
23 пікір
Өз ісінің нағыз мамандары🫶👍
1 пікір
Күшті клинка пациентпен сөйлесу мәнері күшті прям маған ұнады😍👍🏻
GO
Gulnaz Ongalbayeva
19 пікір
Тілеубай Лаура Қуатбекқызына үлкен рахмет🙏🏻 Барлығын бабымен түсіндіріп, өз көмегін жоғары дәрежеде көрсетті🙌🏻
MK
Marzhan Kaskabaeva
3 пікір
Клиника норм , медперсонал доброжелательный. Единственный минус — из-за большого потока клиентов сотрудники не всегда успевают. Отдельное спасибо Кларе и Жибек — очень добрые и внимательные медсёстры.
KG
Karla Gabitovna
2 пікір
Лаура Куатбековна осы клиника да емделдым , все понравилось , персонали очень вежливые, советую приходите 🥰
АА
Анарбек Аристанов
Да
Аида Оралбекқызы
2 пікір
Өте керемет кленика 😍маған өте қатты ұнады. Мен Лаура Қуатбекқызының қабылдауында болдым ,өте білікті доктыр, бірінші күнненақ жақсы нәтиже алдым 👍👍👍
AU
13 пікір
Керемет тексереды❤️
Aigul Ainabekova
1 пікір
Клинка оте таза жаилй ,Осы жерге келип емделдім. Өте керемет обслуживает👍🏻🫶🏻 Рахмет врачтарға кыздарға🙌🏻 Емі нәтижелі болды😘
МО
Меруерт Орикбаева
2 пікір
Клиника өте керемет👍🏻 маған ұнады. Врачым Феруза ханым, білікті маман өте керемет түсіндіреді. Қызметкерлері сыпайы, ресепшндегі қыз өте тамаша😍күліп қарсы алады👍🏻
𝒮𝓎𝓂𝒷𝒶𝓉 𝑀𝒶𝓇𝒶𝓉𝓀𝓎𝓏𝓎
1 пікір
Была на приёме у гинеколога Др. Кадиркуловой в Perfect Clinic. Врач компетентный, внимательный, подробно проконсультировала и ответила на все вопросы. Осмотр проведён аккуратно. Условия в клинике на высоком уровне. Рекомендую.
АЭ
Айдана Эркабекова
2 пікір
Керемет Кушти тазалық 1 орында Докторлары мед бекелери регистратура бари тиянақты жумыс жасайды.
Манзура Сулейменова
Керемет клиника ,10/10
Асель Қуанышбай
8 пікір
Өте керемет клиника 💐іші таза перноналдары жақсы жұмыс жасайды қатты ұнайды 😍💕
ЖК
Жанат Керимова
2 пікір
Саламатсыздарма! Клиника га келип емделип жургенмие 6 кун Болды оте жаксы клиника таза жаилы , врачтар медсестралар га Улкен Алгысымды билдиремин оте керемет🌹🌹🌹
ГС
Гулнара Саттаркулова
1 пікір
Мен Лаура Қуатбекқызы қабылдауында болдым.Доктор өте білікті,тиянақты.Клиника маған өте қатты ұнады.Тазалық жағынан өте таза.
SZ
Saida Zhakan
1 пікір
Осы женский клиникаға алғаш рет келдім, жалпы әсерім өте жақсы болды. Қызметкерлері жылы қарсы алып, дәрігер барлық сұрақтарыма сабырмен, түсінікті түрде жауап берді. Тексеру барысында өзімді жайлы сезіндім. Клиника таза, заманауи құралдармен жабдықталған. Әйелдерге сенімді түрде ұсынуға болады.
BB
Balzhan Baygut
2 пікір
Клиника жаман емес. Ресепшндағы қыздар өте сыпайы, дәрігерлер де мұқият қарайды. Ұнағаны — бәрі түсіндіріп айтады. Бірақ кейде ұзақ күтуге тура келеді 👍🏻
АК
Айдана Кекілбекова
3 пікір
Ма ша Аллаһ керемет Аллаһ Тағала істеріңізге береке берсін әмин Керемет клиника барлық қызметкерлеріне алғысым шексіз Білікті мамандар өз ісінің мамандары мен шеберлері Аллаһ Тағала разы болсын сіздерге 🤲🤲 рақмет көп көп
Asem Meyrambek
3 пікір
Гульмира Галбаевна өте керемет врач, Клара апай жұмысына тиянақты. Ресепшендагы Гулбану апке приколистка. Гинекологка коркынышпен баратын едім но бул клиниканын барлық мамандары жұмсақ, сыпайы. Уялмай, қысылмай барасыздар честный отзыв😆
НА
Нурзипа Алиева
1 пікір
Саламатсыздарма Клиника оте жаксы осында каралып журмын бари унады клиника ужымдарына рахмет 👍
Жайна Альмурадова
2 пікір
dr.Кадыркулованың жұмысы маған өте қатты ұнады👍
Наз Бауыржанована
4 пікір
PERFECT CLINIC өте ұнады. Дәрігерім Исрайл Феруза Тұрмаханбетқызы, өз ісінің мықты маманы, эстет гинеколог. 2 рет қабылдауда болдым, өте мұқият әрі кәсіби көзқараста бәрін асықпай түсінідіріп, процедураларды тиянақты жасап берді. Клиника іші таза, персоналдары сыпайы, пациенттерге деген қарым-қатынастары өте жылы🥰🫶
AА
Aру Ару
3 пікір
Клара,Гулмира,Жібек апайларға рахметмді айтам.Прям күшті клиника.Адамдармен сөйлесу ұнады❤️ Қызметтеріңіздің жемісін көріңіздер. Проблемаларымнан әлде қайла арылдым көп рахмет❤️
Саманта Айтжан
92 пікір
Кушты
Бару саны: 1
Пікір расталды
TO
Togjan Orinbekova
13 пікір
Мен Қуатбековна Лаура ханымға алғысымды білдіремін .Бірнеше жылдан бері мазалап жүрген циститтен лезде 1 күнде айықтырып бір апта бойы қиналып жүргенімді ұмыттырып жіберді.Клина врачтары,медбикелері өте жұмсақ,мейірімді .Алғысым шексіз сіздерге 😘
Bagdat Na.....
6 пікір
Врачи не контролируют запись, вне записи, без записи принимают своих знакомых, работает одна врач УЗИстом и гинекологам, на записанное время не принимают, минимум заставляют ждать всех
ZT
Zhanelya Turymbetova
5 пікір
Лаура Қуатбековнаға көп рахмет❤️Айтқан шағымдарымды тыңдап,осмотр жасап,барлығын түсіндіріп берді☺️Актау каласынан Шымкентке барып каралғаныма өкінбеймін😊
Charos R.
1 пікір
Барлығы керемет, жақсы болып кеттім рахмеет
Alua Aytbaeva
6 пікір
Замечательная клиника👍👍👍рада, что попала к настоящим профессионалам! Врач выслушала внимательно, провела аккуратный осмотр и всё понятно объяснила. Персонал отзывчивый, обстановка чистая и уютная. Искренне рекомендую, заботьтесь о себе и будьте здоровы! 😇
Aliya Akhmetova
9 пікір
Perfect Clinic мед.орталығының қызметкерлеріне алғысым шексіз! Өз істерінің мамандары! Барша қыз-келіншектерге осы клиниканы кеңес беремін. Жұмыстарыңыз алға баса берсін! 🌹🌹🌹
ГЗ
Гүлназ Зияева
1 пікір
Мен 3 курс лечение алдым плазмолифтингке.Расында ешқандай ауырсынусыз,зиянсыз екен.Өзіме расында көмегі зор болды.тәжірбиелі дәрігерлерге алғыс!!!Лазерное омоложение жасауға да совет беремін
TA
Tolqin Amanbai
5 пікір
Оте керемет клиника!!! Әсіресе,Лаура Қуатбековна врачка оте коп ракмет😘😘 2апта лечения алып,жазыла алмай журген циститті бір күнде емдеп жазып берді!!! Өті білікті мамандар 😘😘😘Perfect clinic сиздерге алғысым шексіз!!!!
Тағы жүктеу
Лицензиялық келісім