Solva

Микрофинансовая организация
Бизнес үшін ақша!
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинанс1.03.21 жылғы № 02.21.0004.М лицензия Қазақстан Республикасының Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігінің Алматы қаласындағы өңірлік өкілдер басқармасымен берілді.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Сенім бойынша
Сенім бойынша
Жаңалығы бойынша
Тек жағымсыз
Тек жағымды
Динмухамед Калменов61 пікір
9 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Превосходно, что вам понравилось качество нашего обслуживания!
IK
Indira Kuzembayeva6 пікір
27 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Большое спасибо за высокую оценку нашей работы!
КЖ
Куаныш Жахангиров12 пікір
13 сәуір 2026, ресми жауап
Жанат Алпысбаева5 пікір
10 сәуір 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
БА
Болат Азизханов9 пікір