Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004. М. 6.03.23 ж., ҚР АРРФР берілген.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Динмухамед Калменов49 пікір
9 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Превосходно, что вам понравилось качество нашего обслуживания!
IK
Indira Kuzembayeva6 пікір
27 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Большое спасибо за высокую оценку нашей работы!
Амина Исламова35 пікір
28 ақпан 2025, ресми жауап
КШ
Калижан Шойбеков1 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу…
Өміржан Сауранбаев21 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
ЖЯ
Жулдызай Якияева3 пікір
Шымкент қаласы Қонаев көшесіндегі Сольвоға 13.11.2024 жылы барғанмын. Мерзімінен бұрын кредитімді сол жерде терминалдан толық төлеп. Терминалдан 1 төлем артық жасап қойып. 256000 тг артық төлеп қойып, соны қалай қайтарамын деп барғанымда, осы екі кісі Еркебұлан Исабек мысқылдап мазақ қылып, Мади Смағұлов деген кісі маған айқайлап өзіңді 102 шақыртып ұстатып жіберем деп мені қорқытып. Дұрыс жауап ала алмай, сол жерде давлением көтеріліп, температура болып ауырып қалдым. 1 қызметкер де давление өлшейтін немесе дәрі ма алғашқы көмек көрсетіңіздер десем күліп мысқылдап отырды. Адам сондай халде отқанда 1 адам тұрып көмектеспеді. Скорый шақырып 30 минут жылап отырдым басыла алмай. Не деген иманы жоқ кісілер. Кредит төлейтін кезде алдын ала 10 рет звандап мазаны алады. Артық ақша салсақ ешкім жауап та бергісі келмейді. Еще дұрыстап мәлімет де бере алмайды, сөйлесе де алмайды. Не деген бұл адамдар? Жазасын алса екен. Али артық төлеген суммамды ала алмай жүрмін. Қайда барсам? Қалай алсам?Менде барлық чек тұр.
12 желтоқсан 2024, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Сіздің хабарламаңызға рақмет. Біз ақпаратты тексердік. Мамандарымыздың айтуынша, бізд…
Майкл Кристофер6 пікір
28 қараша 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас за ваш отзыв! Мы рады, что вы заметили улучшения в нашем офисе. Мы всег…
Ерасыл Куттибаев11 пікір
29 қараша 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Для нас ценно, что вы довольны услугами компании и высоко оценили…
Dh
Damira harki3 пікір
20 қазан 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас за то, что поделились своим опытом использования наших услуг. Если у ва…
Айжан Адамбаева11 пікір
18 қазан 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Если у вас возникнут какие-либо вопросы, пожалуйста, не стесняйте…
Наталья Орлова10 пікір
2 қазан 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Если у вас возникнут какие-либо вопросы или потребности, пожалуйс…
Біз cookies қолданамыз толығырақ