Solva

Микрофинансовая организация
Бизнес үшін ақша!
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.01.03.2021 жылғы М Қазақстан Республикасы Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігінің Алматы қаласындағы өңірлік өкілдер басқармасы берген.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Daut Abdali9 пікір
7 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Мы приносим свои извинения за доставленные неудобства. Расскажите, как именно, на ваш взгляд будет лучше?
НШ
Назерке Шоланбаева2 пікір
15 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что вы хотели бы улучшить?
УА
Улжан Абдуллаева3 пікір
1 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Подскажите, что заставило бы вас изменить отношение к нам? Мы обязательно примем вашу обратную связь во внимание и улучшим сервис.
Алтынай12 пікір
Орманов Нурлан5 пікір
11 тамыз 2025, ресми жауап
Әсет Тұраров14 пікір
31 наурыз 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Болат Толегенов20 пікір
30 наурыз 2025, ресми жауап