Іздеу
Жағымсыз
Ш
Шарипа
1 пікір
Өте риза болдым Докторларға тура сол жерден ем аламын деп шештім.Ақнұр доктор командаңызға ризамын.
KN
Kymbat N
3 пікір
Онлайн курс сатып алманыздар, мен сиякты алданасыздар! Ем жазып бермейд, ватсапта жауап жок! Уятсыздар. Акшамды кайтарыныздар !
LR
Lotus Rose
1 пікір
Сәлем Ақнұр Акболат клиникасына рахмет айттым кеп отыр Со2 апаратын алдым натиже 10/100 шын отзыв рахмет.😍🥰😍🥰😍
AU
Apple User
3 пікір
Мен СО2апаратын істетім оте керемет результат керемет насадкаларда стерильный маган унады.Докторларда өтн керемет білікті мамандар екен.Акнур акболат клиника жумыстарыныз алга баса берсін..
АР
Атабек Раимжанов
4 пікір
Өте жақсы клиника. Врачтары өте білімді мамандар. Ағзаны тазалауға арналған керемет құрылғылары бар екен. Емі нәтиже беріп жатыр. Супер 👍🏻
Атабек, здравствуйте. Благодарим вас за теплые слова 😌 Всегда рады помочь ❤
ZA
Zhibek Akbolat
Ағза тазалаудан өттім,ұнады.Ракмет🌷
Salbina Mahamatjanova
1 пікір
Мен СО2апаратын істетім өте керемет результат керемет насадкаларда стерильный маған ұнады Докторларда өте керемет білікті мамандар екен Акнур акболат клиника жумыстарыңыз алға баса берсін 😍😊
22 мамыр 2025, ресми жауап
Саламатсыз ба, Salbina! Кері байланыс жасағаныңызға және жоғары бағалағаныңызға рахмет 💛 Сізді тағы…
Барлық түсініктемелер
Aina Maksatovna
3 пікір
Клиника өте керемет. Ағза тазалауға жазда келгенмін. Осы жылы тағы келсем бе деймін.
22 мамыр 2025, ресми жауап
Aina, қайырлы күн. Кері байланыс үшін үлкен рахмет. 🔥 Процедура Сізге ұнағаны үшін қуаныштымыз, тағы да келіңіз, күтеміз🌹🥰
Aknur Kurishbai
2 пікір
Мен гидраға келіп тоқ ішек тазарттым,керемет результат көрдім, жеңілдеп қалдым🔥🔥🔥 Акнур Акболат клиникасы жұмыстарыңыз алға баса берсін,кушті екен маған ұнадыы. Ішіде таза,аппараттары да керемет,бір сөзбен айтқанда🔥🔥🔥🔥
Асель Омар
3 пікір
Подряд 2 жыл қаралдым лечения алдым, вообще супер десемде болад🤩♥️ Ақнұр Ақболат клиникасына улкен рахмет 🔥
22 мамыр 2025, ресми жауап
Қайырлы күн, жағымды кері байланыс үшін рахмет🥰, алла шипасын берсін🌹
KK
Khanzada Kalmurat
4 пікір
ужасный клиника канша акшам кетты , Бальзамды алдым канша акшага результат о 😭Бальзамды мусорга тастадым ,
26 сәуір 2025, ресми жауап
Саламатсыз ба, Сіз клиникаға қашан келген едіңіз? байланыс нөміріңізді қалдырасыз ба? мән жайларды шешуге тырысайық
TS
Turan Sport
2 пікір
Хорошее обслуживание И решение всех проблем со здоровьем👍🏻
A
Akmaral
Кушти ем зор рахмет
ЖБ
Жанар Бубеева
1 пікір
Қайырлы кеш! Мен Ақнұр Ақболат клиникасына алғысымды білдіремін. Өтімді тазалаттым. Врачтары өте білікті, білімді. Сервис өте жоғары деңгейде. Ақнұр Ақболат ханымға көп-көп рахмет🤗
A
Aisulu
1 пікір
Здравствуйте, я всегда смотрю её релс и мне очень нравится её советы. Очень хорошая клиника, удачи вам!
Шахноза Пулатова
2 пікір
Ақнур Ақболат клиникасында лечения алдым, керемет жақсы екен Ақнұр доктор күшті гинеколог екен молодец 👍
BI
Balzhan Izbasar
2 пікір
Ақнұр Ақболат клиникасы өте керемет клиника тап таза мейірімді медбикелер Жансая Доктор жылы қарсы алады бетімді тазалап берді👏🏻👍🏻 Мөлдір доктор ішегімізді тазалап берді рахмет❤️
Гл
Городская легенда
15 пікір
Со2 жасаттым, результат жақсы.
AK
Abay Kuzanbaev
1 пікір
Осы клиникаға барып емделдім, рахмет үлкен. Не жесем де изжога болатын еді. Енді тамақты рахаттанып жеп жүрмын. Рахмет барлығына.
АК
Асия Кабыл
2 пікір
Мен осы клиникага улкен Алгысымды айтамын менде женскийдан прблема болды баска жерлер коркытып ананы мынаны айтып. Акнур ханым карапайым тілмен бірін тусіндіріп өзі ем шаралар колданып комектесті казыр шукір бәрі жазылып рахмет сізге Акнур ханым және кыздарына
Nazerke Zhumadilla
4 пікір
Осы Ақнұр Ақболат клиникасына барып өтімді шайдырдым. Бауырымды тазалаттым. Өте сапалы жұмыс жасайды. Рахмет.👍😍🥳
ДТ
Даурен ТАСАНОВ
3 пікір
Мен осы клиникада емделдім. Өтім мен тоқ ішек шайдырдым. Көзім ашылып қалды 1 процедурадан сразу. Рахмет үлкен сіздерге🙏
ЭИ
Элдона Иристаева
1 пікір
Барлық врачиар өте мейірімді мен өт пен гидроколонотерапия процедурасын жасаттым бір жасатқаннан результаты күшті болды😍
УК
Улдана Куандык
1 пікір
Акнур Акболат клиникасынан 5 күндік ем алып, өзім рахаттанып қалдым. Полный ағзамызда не деген мусорлар жатыр екен гой. Клиника қызметкерлеріне үлкен рахмет❤️❤️Өз жұмысының мамандары.
Аида Мусылман
1 пікір
Клиника Керемет Мен өтімді тазалаттым.ішек тазалауға кірдім Рахат болып жеңілдеп қалдым Рахмет Қыздарға Ақнұр Ақболат ханымға
EE
Erta Erta
2 пікір
Акнур Акболат ханымга зорга жазылдымгой 2 ай кутип ерекше личение жазады екен дами бериниз Мыкты мансыз Узи апараттарынызда жаксы екен точна шыгарып берди канша узига бардым артурли шыгаратын
AU
Apple User
2 пікір
Өте жақсы клиника. Баламның құртын тазалауға барып едім, өте жақсы мамандар. Баламның құрты прям шықты. Бетіндегі жаралары кетті.. Рахмет үлкен ❤️
МТ
Майра Токтамыс
10 пікір
Клиника оте жаксы кызмет корсетеди екен бизге унады. Ток ишекти тазалау процедурасын алдым женилдеп калдым рахмет
NI
Nurik Ismailov
10 пікір
Жауап кершіліктері өте төмен, 11:30 ға жазылдық барсақ ешкім жоқ оразадан соң кабылдаймыз деп отыр бір кісі ішіндегі. Жазылған Жазира есімді кісіге звандасақ тел өшіріп тастаған.
2 тамыз 2024, ресми жауап
Салеметсізбе ! Қай күні болды?
Барлық түсініктемелер
НУ
Нургул У
1 пікір
Жақсы клиника, келген адамдарға шай, кофе ұсынады, емдеу әдістері жақсы екен
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты