Solva

Микрофинансовая организация
Бизнес үшін ақша!
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004.01.03.2021 жылғы М Қазақстан Республикасы Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігінің Алматы қаласындағы өңірлік өкілдер басқармасы берген.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Рустам38 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Мадина Салыкбаева1 пікір
17 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Наше отделение по адресу: г. Шымкент, улица Рыскулова, 359/6 рабо…
Akbota Kanybekkyzy3 пікір
14 қыркүйек 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы рады, что вам понравилось обслуживание в нашем филиале в Шым…
Біз cookies қолданамыз толығырақ