Solva

Микрофинансовая организация
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004. М. 6.03.23 ж., ҚР АРРФР берілген.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Рустам30 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Мадина Салыкбаева1 пікір
17 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Наше отделение по адресу: г. Шымкент, улица Рыскулова, 359/6 рабо…
Akbota Kanybekkyzy3 пікір
14 қыркүйек 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы рады, что вам понравилось обслуживание в нашем филиале в Шым…
Біз cookies қолданамыз толығырақ