Іздеу
Жағымсыз
АС
Алибек Спатаев
1 пікір
Классный магазин продовцы и сотрудники очень вежлие цены не повышенные как вдругих магазинах все что на рынке найдётся здесь всё есть в целом магазин отличный
Толығымен оқу
Нурасыл Алпысбай
Сымбат+Аян=♥️
MK
Muslim Kulmurat
Бағжан нан акеле салщ
Bekzhan Zhumabek
2 пікір
Сержан молодец нанды колмен устатпайды жуиысына адал
mB
Оте жаксы Дукен бизге унады
БТ
Бекнұр Тұрсұнқұл
2 пікір
Көзі қисық м*л прадаветс сосын тағы бір жұмыскер екеуі жақпай мен бағана барсам алатын заттарымды ұстап көріп жатсам мені ел жұрттың көзінше балағаттап (ұстама бәрібір сен оны алмайсың, екінші ондайыңды көрмейтін болайын) деп менің дәрежемді түсіріп булит етеді ёщё үнемі. Сәбит тәте мен Элмира әпшеге сөз жоқ өте керемет кісілер оларды құрметтеймін ал мына көзі қисықты құртуларыңызды сұраймын болды!
Толығымен оқу
Erkebulan Arystanbek
Керемет десе керемет екен
Bakdaulet Bexaparov
4 пікір
Керемет,керемет десе атына лайықты. Өзі арзан,өзі маржан деп айтуға тұрарлық.Қазіргі аумалы төкпелі заманда халықты ойлап бағалары қолайлы супер👍
AT
Miras Baubek
Өте күшті магазин
Ерасыл Тыныбек
8 пікір
Күшті магазин ғой маған ұнайды ❤❤
МУ
Мурат Ускенов
1 пікір
Бағалары өте арзан.
Cs
City spirit
2 пікір
Сабит агай мен Элмира апай куштии🫶🏻
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты