Іздеу
Сақтау
Жіберу
Жүру
Sever koje qurt
Пункт по продаже кисломолочных продуктов
3.6
Жағымды
Жағымсыз
Балнур Исакулова
7 пікір
сатушы қыздың сатқаны міндет қо,“аласың ба, алмайсың ба” деп діңкілдеп тұр, алмаймын деп кетіп қалдым,топырақты кг 4500 ге сатып ұялсаңдарш🤦🏻♀️💆🏻♀️
Толығымен оқу
Толганай Абдижалил
4 пікір
Мен осы жерде тұрған соң барып глина мен бор алатынмын. Осы күнге дейін жемегенмін кесек.Аяғым ауыр болған соң соңғы 2-3 айда ғана қызығып жеп жүрмін.Уралский кесектің кг 4500 деді.Мен сондай шығар цена деп алып жүре бердім.Кейін баска жерлермен салыстырсам масқара ғой.Уралский кесектің бағасы 350-400 тг тұрады екен😅Мен алданып кішкентай пакет кесек борды 2000-3000 ға алып кететінмін.Оптом алатын жерінде таптым бұл жердің.Өздері 300 тг алып,халыққа 4500 ден сату не масқара.Барсаң сол жерде отыратын қыз өмірі қабағын түйіп отырады.Сәл түсірсеңізші десем жооқ деп.Адаммен сөйлесе алмайма.Пеленный Белгород борының штугын 350 тг сатады.Мен оны 50-100 тг алатын жерден алып жүрмін.Қыздар өтініш ақшаларыңызды артық құртпаңыздар.Сол Северден сәл төмен түссеңіздер Востокта Берік деген магазиннің жанында бір магазин бар глина сататын сол жер арзан.1200 тг ге толтырып ап шығамын пакетімді.Болмаса тик токка Досжан глина деп жазсаңыздар оптом сататын аға шығады.Бұл магазинде сол жерден алады екен.Досжан аға күледі Севердегі магазин менен алады и қымбаааат етіп сатады деп😂Так что қыздар сәл ізденсеңіздер арзан жерді табасыздар.Востоктағы глиналардың дәмділігіне мен жауап беремін өзім көөөп етіп аламын барып.Тап-таза әдемі етіп сатады сол жердегі апай.Ал ең арзан глина ол Досжан ағада Қазақстан бойынша.Мен енді Северге жоламаймын глина алуға.Рақмет жәй топырақты 4500 тг алмай ақ қойдым🙏🏻
Толығымен оқу
Камиль Шамилевич
8 пікір
Цены завешенные и глина не вкусная.Лучше не поленитесь и закажите на каспи,за те же деньги целый килограмм купите.
НО
Намазбай Отепберген
7 пікір
Қурт алып тұрам постоянно керемет дәмі, қолдың қурттары.
🐈🐈 🐈
25 пікір
продавец очень грубая
Адия ☺️
11 пікір
Сатушысы ужасный жұлқынып сілкініп отырады бағалары страшный қымбат
Дана Шанкеева
Кұрт алып ем прост ужс
AK
Ayala Kudaikul
6 пікір
Осы жолы алған паста голубая узбечканын вообще дәмі жоқ пісте май құйған сияқты ужас қатты майлы
Жанёк 💘
Керемет кесектері ❤
МН
М. Нурлановна
4 пікір
Кесектің дәмдері күшті барлық түрлерінен бар. Әр түрлі кесектер бар дамін көріп таңдап алсаңыздар болады.
Хадиша Бейсенова
5 пікір
Кесектің дәмдері өте күшті барлық түрлері бар дәмііі зоооор
Gulsezim Issabek
12 пікір
Волосы втф
LX
Lauta X
132 пікір
Наверное самый вкусный курт в шымкенте, и всегда свежее коже, работаю рядом, всегда забегаю 👍
AM
Aiym Mombekova
13 пікір
Вкусное коже , глина 👍🏻👍🏻👍🏻 девушка очень вежливая. Любимое место когда я беременная ❤️
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты