Іздеу
Жағымсыз
АБ
Аида Бисембай
1 пікір
Садик туралы анық ақпарат керек еді?
ТТ
Өте керемет садик
AZ
Aika Zholdas
8 пікір
Балам осы бақшаға барады. Мұғалімдері өте жақсы, тамақтары керемет. Заведущий апай барлық тірлігіне өзі араласып ещтеңені бей жай қалдырмайды. Кеңес беремін👍🏻
Акбота Толегенова
3 пікір
“Ақбаян” бала бақшасының меңгерушісі Мәдина Базарбайқызының басқаруыңдағы бақша ұжымындағы барлық тәрбиешілеріне балапандарымыздың жан-жақты дамуына өскелең ұрпақ тәрбиелеуде, өрелі жұмысы мен еңбектеріңіз үшін алғыс білдіреміз! Еңбектеріңіздің жемісін көре беріңіздер!! Ұжымдағы әр бір тәрбиешілері балапандарымызға аса қомқорлықпен ұқыптылықпен тәлім-тәрбиесін мен білімін береді.Жалпы бұл бақшада 3жылдан астам уақыттан бері ұлым мен қызым қуана қуана барады.Бұл әр бір ата -ана үшін маңызды деп ойлаймын. Бақша іші жылы, тап-таза балаларға барлық жағдай жақсы жасалынған.
АЖ
Айдана Жиеналиева
2 пікір
«Акбаян» балабакшасына оте ризамын, конилимнен 💯 шыгады, «Зерек бала», « Кулыншак» тобындагы апайларга алгысым шексиз.
IT
Inzhu Talzhan
2 пікір
Керемет балабақша👍🏻,бізге өте ұнайды.Қызым жақсы көңілмен қуана барады,Үйреткен Шынар апайымызға үлкен рақмет,Мадина ханым өте шынайы жақсы адам☺️тағамдары дәмді молынан береді балаларға.Қызым осы бақшаға барғалы бір шама салмақ қосып қуанып отырмыз.Тек сәттілік тілейміз😘
NA
Nurgul Abdulla
2 пікір
Керемет балабақша. Балалар үшін барлық жағдай жасалған. Жылы, таза. Апайлары керемет жандар. Баламды неге ертерек бермедім деймін. Директор Мадина апай және Балдәурен тобының апайына, яғни Элеанора апайына да ризамын😘🤗👍. Тамақтары всегда свежий. Күнде ата анаға таныстырып отырады
Aigul Muratova
9 пікір
Өте тамаша бақша, менің балам Шынар апайды өте қатты жақсы көреді, Алла оазы болсын сіздерден Тамақтарыда жақсы, еш өкінбеймін🥰 Развозкасы бар, ұстаздаоы жақсы
~Alina~ L.
2 пікір
О́те керемет балабакша,балам с удовольствием барады.Балабакша ужымына көөп рахмет
ГЖ
Гулсим Жораева
1 пікір
Менің қыздарымның ең сүйікті балабақшасы!Мекеме ұжымы, тамактары және іс-шара ұйымдастырулары барлық жағынан ұнайды!Қуанып барады қыздарым!Ең кішкентайын да кезекке қойып қойдық!Бұйыртса барамыз!
КС
Кызжибек Сатыбалдиева
Керемет балабақша.👍👍👍
ЖМ
Жаухар Манабаева
1 пікір
Балабақша тәрбиешілері сапалы білім береді, ойындар арқылы баланың ой өрісін дамытып отырады. Ас мәзіріне көңілім толады. Қазіргі заманауй балабақшалардың қатарында. Балаларға барлық жағдай жасалған.Менің қызым 2 жасынан бастап осы балабақшаға барады.
ШЖ
Шахноза Жумабаева
1 пікір
Менің қызым үш жылдан бери барады Тамактары өте жаксы апайларыда жаксы Күнде тамактарын суретке түсіріп жиберип отырады Әр түрлі қызықты ойындар ойнатады Менің көңілім тоқ садикке 🥰🥰
AA
Asemai Abdygapbar
1 пікір
Жаксы балабақша баламның тәрбиешісі де өте жаксы👍
AM
Aıganum Madıkhan
1 пікір
Акбаян балабакшасы бізге унайды, тәрбиешілері де басшысы да оте жаксы! Балаларымыз асыға барады!!
ОА
Омирхан Айдар
1 пікір
Ақбаян балабақшасы бізге ұнайды, тәрбиешілері өте мейірімді, баламыз жыламай , асыға барады👍🏻👍🏻👍🏻
ZS
Zhaidar Seisenbai
4 пікір
👍👍👍 Барлық жағдай жасалған.
Турехановна ❤️
7 пікір