Solva

Микрофинансовая организация
4.3
Сіздің жоспарларыңыз үшін микрокредиттер
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинансЛицензия № 02.21.0004. М. 6.03.23 ж., ҚР АРРФР берілген.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Наталья Зайцева20 пікір
Роза26 пікір
Бекзатхан Рахманкулов7 пікір
11 мамыр 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Біздің компанияның қызметіне көңіліңіздің толғанына өте қуаныштымыз!
Шыңғыс25 пікір
Айша38 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Мамадияр Тулепбергенов8 пікір
17 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Отделение работает в обычном режиме. Пожалуйста, напишите нам, ко…
Ainura Sh14 пікір
14 қаңтар 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за ваш отзыв. Менеджеры действительно не всегда находятся в офисе с 9 до 18…
p
pank_btw?2 пікір
. .8 пікір
Asyl .3 пікір
14 қаңтар 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін алғыс айтамыз. Менеджерлеріміз 9:00-ден 18:00-ге дейін бөлімшеде әрдай…
Lu Famili7 пікір
20 қыркүйек 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Отделение по адресу ул. Мангельдина 284 работает в будние дни до…
Біз cookies қолданамыз толығырақ