Solva

Микрофинансовая организация
Бизнес үшін ақша!
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинанс1.03.21 жылғы № 02.21.0004.М лицензия Қазақстан Республикасының Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігінің Алматы қаласындағы өңірлік өкілдер басқармасымен берілді.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Малика Ажгалиева42 пікір
2 наурыз 2025, ресми жауап
Мерей Жанболат4 пікір
17 желтоқсан 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что смогли быстро и качественно помочь вам. Если у вас…
Біз cookies қолданамыз толығырақ