Solva

Микрофинансовая организация
4.4
Бизнес үшін ақша!
ЖарнамаАҚ ОнлайнКазФинанс1.03.21 жылғы № 02.21.0004.М лицензия Қазақстан Республикасының Қаржы нарығын реттеу және дамыту агенттігінің Алматы қаласындағы өңірлік өкілдер басқармасымен берілді.
АҚ ОнлайнКазФинанс
Орта деңгейде болды
Asel Ergesh·2 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
17 ақпан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Отделение работает в обычном режиме. Пожалуйста, напишите нам, ко…
Дамир Кошман·27 пікір
16 мамыр 2025, ресми жауап