Іздеу
Жағымды
Жағымсыз
Нурсая Есенбек
5 пікір
ешжерге туспесемде кызык болды айтеур
РС
4 пікір
Жақсы мектеп
Dydyka ❤️
2 пікір
Жақсы мұғалімдер Сабақты жақсы үйретеді білім сапасы жоғарғы деңгейде
NS
Nariman Shyrynbek
8 пікір
Zeyin білім беру орталығы өте керемет ол жақта ниш бил дарын РФМШ ға дайындайды
КП
Король Принц
1 пікір
Хорошее качественое образование дает мне этот образовательный Центр.Всем советую
kausjar sajlaubek
12 пікір
Өте керемет оқу орталығы!!! Нурмухаммед ағай , Гулмарал апай лучшиее)♡
АЕ
Амир Ерлан
1 пікір
Өте керемет мектеп білімі де ортасы да жақсы мектеп маған ұнады саветайу келіңіздер өкінбійсіздер 💯гарантия өзім лично оқығаным осы мектептің арқасында 2 мектепке түстім
JJ
Jasmin Janabai
1 пікір
There are teachers are so cool here,So guy's I'm invited you to here Zeyin
ЕТ
Еген Тогжан
2 пікір
Керемет орталық, балалардың білімі үшін жұмыс жасайтын мамандар👍
Bek Makhmudov
1 пікір
Здание в удобном месте расположено, есть парковка, качественное обучение и дружелюбная атмосфера
МА
Меруерт Алиханова
7 пікір
Керемет курс! Нұрмухаммед ағай өте білімді маман! Балаларға индивидуальный подход бар.
A
Aaaa
6 пікір
Лучшиееее🔥🔥
Arnur Abdurakhman
2 пікір
Өте күшті жер бұл жер менің үйім сияқты болып кетті
Ұлмекен Кукенова
5 пікір
Өте керемет мектеп мұғалімдері де керемет. Бұл мектепте оқысаңыз НИШ, КТЛ, РФМШ, Дарын мектептерінен кем дегенде 1 еуіне түсуге болатынына сенімдімін🔥👍🏻
ОБ
Олжас Байдулла
1 пікір
Ағайға рақмет! Ағайдың арқасында нишка грант алып жатрк
AU
Apple User
2 пікір
Мен осы орталыққа математика жане ағылшын пәндерін үйренуге келгенмен,осы уақыт аралығында білімім өте жоғары деңгейге жетіп мектепте үздік пін.Мен бұл орталыққа келгеніме еш өкінбеймін,Нурмухаммед ағайға үлкен алғысымды білдіремін жане де айттатыным бұл орталықа келген сайын өзімді еркін сезінемін апайларыда өте тамаша өз ісіне адал,менің білімге болашаққа құштарлығымды ойата білді.Сіздерге алғысым шексіз!❤️❤️❤️🫶🏻✨👍🏻
Aisultan Dauletali
Өте жақсы курс 🔥😍
ZZ
Zikzak Zikza k
1 пікір
Өте жақсы мектеп ниш рфмш дарын ктл мектептеріне түсу үшін білім үйретеді
Diana Jhanabek
Zeyin өте керемет курс . Бұл курсты еш жерден таппасыздар. 🔥❤️
AY
Adilhan Yrsaly
Бұл мектеп өте керемет NIS BIL DARYN RFMSH МЕКТЕБІНЕ ДАИЫНДАИДЫ
Анеля Арманқызы
1 пікір
Бұл оқу орталық өте күшті білім береді әр қашан қолдайды
Ақнұр Ж
1 пікір
*Zeyin оқу орталығы — менің білім жолымдағы ең үлкен табысымның бастауы!* Бұл орталыққа келген күннен бастап менің өмірім мен ойлау қабілетім өзгерді десем артық айтпаймын. Мұндағы әрбір ұстаз — өз ісінің нағыз маманы. Олар тек білім беріп қана қоймай, әр оқушының жүрегіне үміт, сенім, мотивация ұялатады. Әр сабағы терең әрі қызықты өтеді. Түсініксіз жерлерге мұқият тоқталып, әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Zeyin — бұл жай ғана оқу орны емес, бұл менің екінші үйіме айналды. Мұнда тек сабақ оқып қоймайсың, нағыз достар табасың, өмірге деген құлшынысың артады, арманыңа жетуге қадам жасайсың. Мұғалімдердің қолдауы мен қамқорлығы бізге үнемі дем береді. Қиын сәтте жігерлендіріп, қуанышта бірге қуанатын ортаны табу — үлкен бақыт. Zeyin — арманға апарар алтын көпір! Осы орталықтың арқасында өзімді жан-жақты дамытып, түрлі пәндерді сүйіп оқуға мүмкіндік алдым. Сабақтан тыс түрлі мотивациялық іс-шаралар, олимпиадаға дайындықтар, ақыл-кеңестердің өзі мені шын өзгертіп жіберді. *Баршаңызға осы орталықта білім алуға кеңес беремінн!! Zeyin-нің жарқын болашағы мен биік белестері әлі алда деп сенемін! Қаншама білімді ұрпақ осы жерден қанат қағып, еліміздің болашағын жарқырататыны анық! Ұстаздарға мың алғыс! Сіздердің еңбектеріңіз бағаланбай қалмайды. Zeyin — жүректен шыққан шынайы ризашылығымды білдіремін❤️💋💗😇❤🩹🥹🎀
Bekulan
6 пікір