Іздеу
Тек жағымды
Растаулар туралы толығырақ
Роза Думчебаева
2 пікір
Наурыз қарсаңында бүгін 14 мектеп оқушылары үшін керемет қойылым көрсетілді. Балаларға тамаша рухани азық, көтеріңкі көңіл-күй мен маңызды дүниетаным сыйға тартылды. Жастар театрының ұжымына шығармашылық табыс тілеймін. Алғысымыз шексіз!
Zhanna Shalkarovna
11 пікір
Өте қатты ұнады, “Еңлік-Кебек” спектакльіне бардым. Актер актрисалары жоғары деңгейде ойнап шықты. Рахмет осындай керемет көрініс үшін❣️
𝔅𝔞𝔩𝔞𝔲𝔰𝔞🫦 𝔅𝔞𝔩𝔞𝔲𝔰𝔞
6 пікір
Керекгі жоғей адам баратын жер емес нау🤓 7/8 Жастағы Балалар Бармаса🤓
ЖЖ
Жанерке Жанибекова
16 пікір
“Ұрланған жаңа жыл” қойылымына келген едік. Бәрі өте қатты ұнады, әсіресе балақайлар мәз болып қайтты. Қойылым арасында балаларды билетіп, ойнатып қызықты өткізді. Рақмет👍
Akbota Altynbek
bounty 🐆
очень классно🤍
M._. Nurai
3 пікір
Сходила в Молодёжный театр с подругой в Шымкенте. В целом нормально, атмосфера приятная. Но сидения, если честно, не очень удобно было
ЖЖ
Жансая Жаныбекова
4 пікір
Сәлеметсіздерме! Барлығы жақсы болды, тек кейбір ата-аналардың үйлерінен сыйлық алып келіп, Аяз атаға бергізгені дұрыс болмады, менің балаларым жылап қайтты. Ондай болатынын білгенде алып баратын едік қой.
Айзере .
17 пікір
Балалар керемет көңіл куймен қайтты, актерлар молодцы🫶🏼
NM
Nn Mrv
13 пікір
Бүгін Электра спектаклінде болдық. Қойылым өте жоғары деңгейде өтті. Костюмдері өте әдемі, ерекше талғаммен жасалған. Сонымен қатар актрисалардың шаш үлгілері мен макияждары да керемет деңгейде орындалған бәрі үйлесімді, сахналық образ толық ашылған. Сахнаның безендірілуі де керемет әсер қалдырды, бәрі кәсіби деңгейде жасалған. Актрисалар өте сұлу, сахнадан көз алмайсың. Шынымен эстетикалық ләззат алдым, әрі рухани азық та алдым. Осы қойылымға қатысы бар барлық жандарға алғысым шексіз!
E
16 пікір
Круто
Nietkabyl Aluaa
😍😍
Бару саны: 2
Zhazira Ali
1 пікір
Шымкент жастар театрының ұжымына үлкен алғыс білдіремін. Керемет қойылым болды, үлкендерге де балаларға да қызық болды. Тағы да қайталап көруге барамыз. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Үлкен рақмет
дана 🅾️🅰️🅾️🅰️🅾️🛑⭕️❌🆘📛💯
10 пікір
Круто
Бару саны: 2
Амир Булатов
20 пікір
Никогда не был, очень понравилось, рад что не появлялся, еще не приду, с актерами не знаком, дома посижу, чай попью, классно проведу время
AT
AYGERIM TALGAT
2 пікір
Менің театрға деген алғашқы махаббатым бір сәттен басталды. Ол – жарығы бәсең, сахнасы сырлы, әрбір дыбысы жүрекке жететін ерекше әлем еді. Перде ашылған сәтте мен өзімді басқа бір дүниеге енгендей сезіндім. Актерлердің әр қимылы, әр сөзі менің жанымды тербеп, ойыма жаңа бояулар қосты. Сол күні мен театрдың жай ғана өнер емес, адамның ішкі сезімін оятатын, жүрекпен сөйлейтін тірі әлем екенін түсіндім. Содан бері сахна мен үшін сырлас досымдай, ал театр – жаным тыныштық табатын қасиетті орынға айналды.Көзімнің жасқа толуына себепші бақытымсың театр.💌✨️
Gulden .
6 пікір
Бір нарсены айналдырып коя бермесе жаксы былайша норм.
AL
Almira Lovelife
5 пікір
Кеемет театр! Жаңа жылдық қойылым!!! Қызық өтті! Балдарға ұнады
Nurislam Askar
9 пікір
бір нарсе койа бермесе норм
ayau🖤
13 пікір