Іздеу
AH
Altyn House
1 пікір
Керемет ұнады
Парфюмдарыңыз прям стойкий, феромонмен бәрінен комплимент естіп жатырмын рахмет всегда сіздерден аламын енді.
Бару саны: 3
БО
Багдаулет Орал
Керемет ұнады
Не кушті парфюмдер. Швейцарский 3-4 күн 1 аптаға дейін тұрады. Феромонмен ваше тема👍
Бару саны: 1
#finance go big
Все четко
АЕ
Али Ермекович
5 пікір
Керемет ұнады
Парфюмдары керемет тіпті иісі 3 күндеп тұрады барлықтарыңызға кеңес беремін осы жерден алуға Автокөлікке арналған ароматизорлары тіпті керемет көліктегі шылымның иісінде қалдырмайды
Бару саны: 4
Ербол Тастанов
Керемет ұнады
Мен парфюмерияны көп қолданамын, сондықтан маған Жумсақ иіссулар керек. Мысалы, мен көп кездесуге шығамын, мен де көп саяхаттаймын, сондықтан маған жұмсақ әрі талғампаз иіс керек. Сондықтан мен Ailana Perfume иіссулар таңдадым.Маган манызды сапа , Сапасы оте жаксы 3 ,4 кун турады багасыда кол жетымды . 😎
Ayba 31
❤️
Arailym Assanova
6 пікір
Керемет ұнады
Күшті прям стойкий,2 ай бұрын алғанмын әлі тұр !!!
ШК
Шым Кент
Керемет ұнады
ote keremet parfium Ailanani koruge barmai barin alindar
NB
👍👍
АЖ
Акерке Жамбылбек
Керемет ұнады
Прям парфюмдери супер Мен Ганимед алдым сепсем бари мени токтатып кандай парфюм сизде деп сурайды барлыгы
✌️ 🌚💋
4 пікір
Керемет ұнады
Айлана — иістер әлемінің ең нәзік бұрышы. Қызметі мінсіз, хош иістері ерекше, әр келгенде өзіңе сай идеал парфюм табасың. Сапасы да, сервисті де — ❤️ Бір сөзбен: ең сүйікті парфюм дүкенім
ЖА
Жадыра Асылбековна
1 пікір
Керемет ұнады
Бул жердын парфюмдеры оте кушты. Быр рет емес постоянно аламын уже, жыгытыннын сеннен баскасына караганын каламасам тек осы жерден алыныздар. Советую
AH
Ansar Hacker
17 пікір
Керемет ұнады
Өткенде 1-2 түрлі иіс алып едім парфюмдары ұзақ уақыт тұрады киіммен денеде. Және өздері таңдап береді егер білмесеңіздер қандай алатындарыңыз. 10/10🔥
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты