Іздеу
Жүру
Zerdeli Education
Білім беру орталығы
14 баға
ҰБТ-ға дайындық, сапалы білім, тәртіп пен нәтиже үшін ең дұрыс таңдау
Жарнама
Жағымды
Жағымсыз
Айсултан Улыкбек
2 пікір
Апайлары жақсы түсіндіреді Өте мейірімді маған ұнады келуге кеңес беремін.
Zerdeli Education, образовательный центр
10 ақпан 2026, ресми жауап
Пікіріңіз үшін үлкен рахмеет✨
БШ
Бауыржан Шамполов
2 пікір
Жақсы сабақ үйретеді өте тату мұғалімдер өте мейрімді
AA
Aisha Alshinbai
1 пікір
Мен 5 жұлдыз қоямын. Себебі ол жақта күшті білім береді және де мұғалімдер түсінікті түсіндіреді.
АО
Арайлым Орынбек
7 пікір
Саламатсыздар ма! Осы чат арқылы өз ризашылығымды білдіргім келеді. Курстың нәтижесі біз үшін өте қуанышты болып отыр. Раяна мектепте математика пәнінен айтарлықтай алға жылжыды. Бұрын үй тапсырмасын орындау қиынға соғатын, ал қазір тапсырмаларды өз бетінше, сенімді түрде орындап жүр. Кейде тіпті «мама, біз мұны курста өтіп қойғанбыз» деп айтып қалады. Бұл — алған білімінің нақты нәтиже беріп жатқанын көрсетеді. Ағылшын тілінен де жақсы өзгерістер байқалады. Қарапайым сөздерден сөйлем құрап, күнделікті өмірде қолдана бастады. «Мен бірінші біттім, маған алып беріп жіберші» деген сияқты сөздерді өздігінен айтуы бізді қатты қуантады. Ең бастысы — баланың оқуға деген қызығушылығы мен өзіне деген сенімі артты. Бұл ата-ана үшін ең үлкен жетістік деп ойлаймын. Ақжан апай мен Мадина,Әсел апайға ерекше алғыс білдіремін. Балаларға деген шыдамдылықтарыңыз, кәсіби көзқарастарыңыз бен шынайы еңбектеріңіз үшін көп рақмет! Сапалы білім, кәсіби көзқарас және шынайы еңбектеріңіз үшін үлкен алғыс айтамын! Осындай пайдалы курстар көбейе берсін, жұмыстарыңызға мол табыс тілеймін! Zerdeli Education — алға! 🚀
Толығымен оқу
НА
Нурсултан Азенов
1-9 сыныптар келіңіздер🔥
РХ
Раяна Халбай
1 пікір
Зерделі өте күшті біліміде зор мен бір барғаннан бүкілін түсініп алдым ЗЕРДЕЛІГЕ келсең өкінбейсің білім деңгейі өте қатты зорр
Aisana
3 пікір
Курс ұнады,түсінбеген сұрақтарыңды қоя аласың,сабақты керемет түсіндіреді!👩🏻🎓
Мухаммедами Джонни депп
Зердели өтте күштті денгейімді 0ден 100%дейін көтерді