Іздеу
Жағымсыз
EK
Eral Khan
2 пікір
өте көремет ателье ішіндегі әпкелер өз жұмысының маманы ойланбай келып тіктіріңіздер👍👍👍
AZ
Aru Zhanaidar
1 пікір
Бұл ательеге өте ризамын! Жұмыстары сапалы, тігілген киім дәл өлшемімен және ұқыпты шықты. Қызметкерлері сыпайы, түсіністікпен қарайды, бәрін уақытында жасап берді. Бағасы да қолжетімді. Кімге сапалы тігін керек болса, осы ательені ұсынамын!👍👍👍
АА
Анарка Анарка
2 пікір
Керемет, қолы гүл дәл ойымдағыдай тігіп берді. Шынымен нағыз мастер, идея қосып қалай жарасатынын айтады. Рахмет Айнұр ханым қолыңыз дерт көрмесін.
ГС
Гаухар Садуахас
Керемет
ГЖ
Гүля Жандарова
2 пікір
Күшті ателье. Өзің қалағандай тігіп береді. Маған ұнады.
Akerke Jumabek
7 пікір
Топ номер 1 ателье бағасыда тиымды сапалы етіп тігеді ❤️
ЗИ
Зульфия Ибрагимова
1 пікір
Менің бойым аласа, иығым тар, жамбасым кең. Сондықтан киімді өлшеміме және бойыма дәл келтіріп табу өте қиын. Бірнеше жыл бұрын Шымкенттен осындай керемет Тігіші таптым! Қазір оның 2 ательесі бар. Жақында Тұран-2 шағынауданында «Айнура» ательесін ашты. Баршаңызға ұсынғым келеді — өкінбейсіздер! Тігіндері мінсіз. Тіпті кез келген мереке мен салтанатты шараларға арналған балалар киімін жалға беру қызметі де бар. Ең бастысы — қымбат емес! Кешкі көйлектер, күнделікті киімдер, классикалық үлгілер, тіпті мектеп формасын да қазір тек соған тіктіріп жүрмін. Жұмыстары керемет! Айнұр, сізге шексіз алғысым! Нәтижесі әрдайым тамаша! Өте жоғары деңгей! Ұқыптылығыңыз бен мұқият қарым-қатынасыңызға, талғамыңыздың нәзіктігі мен кәсібилігіңізге ерекше рахмет! Алдыңыздан тек риза клиенттер шығып, қызықты тапсырыстар мен әдемі жұмыстар көбейе берсін!
Айнура
2 пікір
Құрметті клиенттер біздің ательемізде киімдерді жөндеу , заказбен киім тігу және де прокатқа кішкентай балаларға арналған костюмдер ,тұсау кесерге арналған жиынтықтарымыз бар.Сіздерді күтеміз клиентіміз болыңыз 🤗🥰
Бақытжан Рахат
11 пікір
Отзывтары отырык,слишком кымбат екен!
БД
Ботакоз Дуйсенбаева
6 пікір
Тірлігі шала клиентті қалай болса солай тыңдап,дұрыс ойдағыдай тіге алмайды
MK
Madina Kuchkorova
4 пікір
Сол жердегі 2 әпше күшті күліп күтіп алады жұмыстары күшті бірден ұғып мен қалағанда етіп тігіп берді 🥰 ризамын рахмет
КН
Карлыгаш Нурадилкызы
1 пікір
Айнура апайдың жұмысы қатты ұнады! Ойдағыдай тігіп берді рахмет🌷
SS
Saltanat Sattybek
4 пікір
Тек осы ательеге келемін бәрін идеально жасап береді
KN
Kausar Nazimova
1 пікір
Айнура апше ракмет, ойымыздагыдай жасап берды унады улкен ракмет!
AT
Asiya Teleshbai
2 пікір
Көйлегімді әдемілеп жөндеп берді маған жұмыстары ұнады
nazerkee gani
3 пікір
Керемет ателье!
ЖД
Жансая Дильдабек
2 пікір
Өте білікті маман бәрін ойымдағыдай тігіп береды🫶
НА
Нурила Акжасарова