Solva

Айнұр Мейрбекова·6 пікір
Мүлде ұнаған жоқ
.Толығымен оқу
26 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваше впечатление о нашей компании было негативным. Однако, без детале…
Aktilek Otegen·25 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Томирис Аханова·36 пікір
Almas Umarbekov·2 пікір
1 қараша 2023, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің қызметіміздің сапасы сізге ұнағанына өте қуаныштымыз!
ТК
Таскира Калиева·6 пікір
22 қараша 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарны за ваш отзыв. Рады, что вы довольны услугами нашей компании.
Біз cookies қолданамыз толығырақ