Solva

Микрофинансовая организация
АҚ МФО ОнлайнКазФинанс
Айнұр Мейрбекова6 пікір
26 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Мы сожалеем, что ваше впечатление о нашей компании было негативным. Однако, без детале…
Тимурлан Кошман20 пікір
Валерий22 пікір
26 ақпан 2025, ресми жауап
Almas Umarbekov2 пікір
1 қараша 2023, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің қызметіміздің сапасы сізге ұнағанына өте қуаныштымыз!
ТК
Таскира Калиева8 пікір
22 қараша 2023, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарны за ваш отзыв. Рады, что вы довольны услугами нашей компании.
Біз cookies қолданамыз толығырақ