Іздеу
Гид
Сақтау
Жіберу
Жүру
Массажный центр Амангелдиевой Д. Ж.
Массажист
Жағымсыз
AM
Asel Musabai
1 пікір
Өте керемет бәрі ұнады маған
SA
Saidakhmet Aida
2 пікір
Өте жақсы массаж орталығы. Массаж жақсы жасайды . Кеңес беремін 🤗
Kundyzai Erish
3 пікір
Бугын мен кумыра терапиясында болдым. Шахризада мастерге риза болдым барын жаксылап тусындырып жаксылап жасап берды. Рахмет женыл болып калдым 👍👍👍👍
ТО
Турсынай Омарова
1 пікір
Мен алдын бардым 10/10деген баға койдым. Маған Шахризада деген мастер істеді риза болдым ұқыпты, мінезіде жайдары өте сыпайы . Жақсы дем алдым рахмет👍👍👍
ZN
Zamira Nurzhigitova
3 пікір
Остеопат массаж орталығының қызметіне көп рахмет! Емдік массаж және құмыра процедурасын өте керемет жасайды екен!қызметкерлері өте сыпайы ойымдағыданда күшті болды.Осы орталыққа келуге кеңес беремін!Өте таза екен!
FO
Fariza Orazbek
3 пікір
Бүгін жеңгем мені Osteopat Turkestan SPA-сына ертіп барып, Premium пакетін сыйлады!🤍 Шын мәнінде демалыс пен рақаттың не екенін сезіндім🥰 Мастер Ақботаның алтын қолы шаршағанымды ұмыттырып, жеңілдік пен тыныштық сыйлады! Жылы қарсы алу, сыпайы қызмет, жайлы атмосфера — бәрі бір-бірімен үйлесіп тұр! Жеңгемнің осындай қамқорлығы мен сыйлаған көңілін ерекше бағалаймын! Ал сіздерге көп клиенттер мен істеріңізге береке тілеймін!💖
АД
Алия Дуйсеалиева
2 пікір
Керемет.Өкінбейсіздер. СПА енді топ!
АТ
Айгуль Тлеуова
1 пікір
Баламен жумыс жасауды билмейды. Баланы жубатпай шынгыртып массаж истей береди екен. Жумысымды аяктасам болды деп отырды Жансая Администраторлары безответственные, оздери запиське жазып, оздери таппай отырады.
AS
Ainur Saduakhas
4 пікір
Өте керемет орталық балам мен қызыма Дариға Жұмабекқызынан остеопат массаж қабылдадық нәтиже бар шүкір!
AA
Ayauka Anymo
1 пікір
Оте нашар але уйренбеген кыздары, кирдин устине кирди жагып берди бундай спасына рахмет. Тем кто разбирается в спа уходе и релаксе?! Пустая трата денег и времени. Зарабатывают просто на рекламе. не дошли они до такого уровня еще, чтобы обслуживать людей! Аллага тапсырдым сиздерди!
Ajar M
19 пікір
Китайский спаға жазылдық, жалпы жақсы жасайды, но арқаға массаж кірмейді екен. Басқа центрлерде китайский спаға АРҚАҒА массажда кіретін. Осыны ескеріңіздер келушілер✅
Нурайым Жолтай
Маган унады
Ainash Dallas
Барлығы өте ұнады, мастер Жансаяға көп рахмет 👍сервис керемет
Akbota Zhanysbay
5 пікір
Я была сегодня вечером с подругой, на китайский спа. Была очень круто. И обслуживание, и девочки хорошо работают. Массаж вообще супер😍. Подруга приехала с другой города, она тоже так довольно, так хорошо отдыхали💋. Спасибо девушками которые нас обслуживали
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты