Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
Жарнама9.03.21 жылғы № 02.21.0002.L лицензия. ҚНРДА.
BA
Tore1 пікір
NK
Nurbol Kabiev2 пікір
5 қаңтар 2026, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Хуснутдинова Елена1 пікір
31 желтоқсан 2025, ресми жауап
РМ
Рауан Макулов9 пікір
5 қаңтар 2026, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что написали нам. Хотим извиниться за ситуацию с временем работы: ломбард раб…
ЕС
Екатерина Сиговатова2 пікір
30 желтоқсан 2025, ресми жауап
Ю
Юлия1 пікір
24 желтоқсан 2025, ресми жауап
Gassyrbek Maulenbayev1 пікір
23 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
МШ
Parci1 пікір
АО
Алёна Осокина1 пікір
25 қараша 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
AK
Gulya ✨2 пікір
СЕ
Суханова Екатерина1 пікір
25 қыркүйек 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Большое спасибо за такую высокую оценку работы Айслу 🌸 Нам важно, что её профессионал…
Серега2 пікір
21 қыркүйек 2025, ресми жауап