Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
Жарнама«М-Ломбард» ЖШС. 9.03.21 жылғы Лицензия № 02.21.0002.L. АРРФР.
Жансулу Нуралиева6 пікір
Gold Happy1 пікір
ЖЕ
Жалгас Ешенов2 пікір
21 қазан 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Ваш отзыв коллегам. С уважением, М-Ломбард! 💛
МН
Динара Альжанова2 пікір
RG
Re Gina7 пікір
24 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Ваш отзыв коллеге. С уважением, М-Ломбард
БК
Балжан Кереева1 пікір
12 сәуір 2025, ресми жауап
Ерлан Кунакбаев8 пікір
2 наурыз 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Спасибо, что поделились Вашим отзывом. Мы обязательно передадим Вашу благодарность коллегам. С уважением, М-Ломбард!
Назгуль Ибрашева4 пікір
25 қаңтар 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Будем и дальше улучшать качество наших сервисов и обслуживания. С уважением, М-Ломбард
MK
12 қаңтар 2025, ресми жауап
МШ
Миржан Шигербаев1 пікір
11 қаңтар 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
AK
28 желтоқсан 2024, ресми жауап
ЕГ
Елена Гусманова4 пікір
12 маусым 2025, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв И, конечно же, ждем вас снова :) С уважением, М-Ломбард!💛
Татьяна Панферова3 пікір
27 желтоқсан 2024, ресми жауап
Екатерина R4 пікір
26 желтоқсан 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим Вас за обратную связь. Нам очень приятно. Будем и дальше улучшать качество…
ДЗ
МА
Мерей Ахмет2 пікір
Дильназ Уразбекова1 пікір
23 желтоқсан 2024, ресми жауап
Сәлеметсізбе! Пікіріңізбен бөліскеніңізге рахмет. Алғыстарыңызды әріптестерімізге міндетті түрде жеткіземіз. Құрметпен, М-Ломбард
КК
Кундыз Курманбаева1 пікір
20 желтоқсан 2024, ресми жауап
BT
Bayanslu Turalieva1 пікір
20 желтоқсан 2024, ресми жауап
Нұрбол Сағыналы2 пікір
6 мамыр 2021, ресми жауап
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет. Дәл сіздің ақпаратыңыз біздің клиенттеріміз үшін ұсынылатын қызме…