Zeta

Жиһаз дүкені
БЖ
Бейбит Жакибаева2 пікір
10 қараша 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв! Мы хотим провести проверку по вашему отзыву. Подскажите пожалуйст…
РМ
Расим Меджидов1 пікір
27 мамыр 2025, ресми жауап
Добрый день! Спасибо за отзыв ! Будем рады видеть Вас в наших магазинах снова ! С уважением магазин ZETA.
БК
RA
Renat A2 пікір
Zhalgas Kydyrbai4 пікір
4 қараша 2024, ресми жауап
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рахмет! Біздің өнімді таңдағаныңызға және жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен ZETA дүкені.
ХЗ
Хайрмухан Замеров1 пікір