Eleon Clinic

Мурат Исанов1 пікір
15 наурыз 2026, ресми жауап
Nane Love14 пікір
11 наурыз 2026, ресми жауап
Добрый день! Спасибо большое за добрые слова о нашей работе!!! Будем рады вам всегда 🙏🏼
Алим К2 пікір
11 наурыз 2026, ресми жауап
Спасибо вам, что выбираете нас 💛 Рады видеть вас снова.
Анастасия Муканова3 пікір
10 наурыз 2026, ресми жауап
Благодарим за вашу обратную связь. Мы ценим доверие наших пациентов. С уважением ELEON CLINIC ♥️
Apple User7 пікір
N J3 пікір
Apple User1 пікір
Аружан Хатимуллина8 пікір
29 қаңтар 2026, ресми жауап
Сәлеметсізбе, Пікіріңізге көп рахмет! Біз әрқашан сізге сапалы қызмет көрсетуге дайынбыз. Сіздің күлкіңіз — біздің басты мақсатымыз!♥️
NM
Nazym Mukanova5 пікір