Іздеу
Жіберу
Жүру
Психолог
23 баға
Балалар мен ересектерге өз - өзін тануға көмектесемін
Жарнама
Жағымды
Жағымсыз
Daniyar Murzagulov
1 пікір
Мое вступление было не очень, но я искрений рад что в Казахстане открываются кабинет психологов для взрослых. А это очень важно для нашей страны душевное состояние важно как и физическое состояние
3 қаңтар 2026, ресми жауап
Спасибо за отзыв. Очень ценно видеть, что вы разделяете важность психологического здоровья. И действ…
Yelnura Aliyeva
3 пікір
Искренне благодарна психологу за поддержку и бережный подход. Работа со специалистом проходила в спокойной и доверительной атмосфере, дала полезные осознания и практические рекомендации.
29 желтоқсан 2025, ресми жауап
Благодарю за доверие и отклик. Мне важно создавать пространство, в котором вы можете чувствовать себ…
МК
Мира Кабиева
1 пікір
Спасибо, Самал Сабитовне, пришла со стрессом. Проблему решила, сеансы помогли. К тому же недорого по сравнению с другими психологами. Легко идет в контакт, сразу смогла раскрыться. Ставлю 5 звёзд.
Спасибо, Мираза ваш отзыв. Желаю вам всего наилучшего ♡
ТХ
Тойган Хамидуллина
1 пікір
Спасибо за работу с моим ребёнком. Консультация прошла спокойно, ребёнок чувствовал себя комфортно. Получила полезные рекомендации для дальнейшей работы.
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Спасибо вам, рада быть полезным.
ЖЕ
Жанылсын Ергалиева
1 пікір
Самал Сәбитқызы мықты маман,өз ісінің шебері,аз уақытта нәтиже шығарады,барыңыздар,өкінбейсіздер,маған өте ұнады.Алдағы уақытта тағы баруды жоспарлаймын.Барғасын тек өз ісінің шеберіне бару керек деп ойлаймын.Ісіңіз жемісті болсын
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Рахмет үлкен, көмегім тигеніне өуаныштымын.
АТ
Айслу Темиршина
2 пікір
Отличный специалист, очень помогла👍🏻 рекомендую
Спасибо! Всего наилучего ♡
ЖТ
Жансая Тауова
3 пікір
Самал Сабитқызына барып армандар картасын жасағанмын. Өтте керемет маман маған ұнады. Барып психолог кеңес алуға ұсынамын
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Сізге ұнағанына қуаныштымын. Алдағы уақыттарда сізді көруге қуаныштымын!
AU
Apple User
3 пікір
Самал Сабитовна ерекше білікті маман! Жұмысы маған ұнады! Кеңес беремін!
Рахмет, пайдалы болғаныма ризамын♡
AZ
Ainat Zulkasheva
7 пікір
Самал Сәбитқызына қызымды апардым бірнеше рет. Жақсы маман деп айтар едім, баламен де ана мен де жақсы байланыс жасап жан-жақты аша білді, бірнеше жыл осы салада жұмыс жасап келе жатқан психолог маман екені практика барысында көрініп тұрды. Балаға тез арада жұмыстанып анализ жасап берді. Жұмысынызға сәттілік тілеймің!!!
Рахмет үлкен. Көмегіме тисе қуаныштымын! Сәттілік тілеймін ❤
Айзере Муратова
1 пікір
Самал Сабитқызымен алғаш жұмыс істегеннен бастап маған өте қатты ұнады,әрі, қызықты болды.Өзінің техникалары,каждый адамға өзінің тілінде подход тауып,жылы сөйлегені өте жағымды.
Рахмет үлкен!
Гулбакыт Матжанова
3 пікір
Самал Сәбитқызымен жұмыс істеу маған ұнайды. Себебі оның кәсіби көзқарасы мен нақты тұжырымдары мәселені анықтауға да, шешуге де жеңілдік береді. Әр сессия өзімді тереңірек тануға, ішкі ойларымды жүйелеуге мүмкіндік береді. Жұмыс барысында сенім мен жайлылық сезіледі — бұл психологпен жұмыста ең маңыздысы деп ойлаймын.
Гулбакыт Матжанова
Рахмет, сізге сәттілік тілеймін ❤
МК
Маржан Какишева
Бәрі керемет өтті Кеңес беремін👍
Үлкен рахмет ❤
Самал Сабиткызы
5 пікір
Я, Сабитқызы Самал, дипломированный психолог,нейрописхолог,психологпрактик по КПТ открыла кабинет психолога. У меня в кабинете можете проконсультироваться, пройти МАК тнрапию, практикумы и прийти с друзьми сделать для себя карту желание. Веду прием семейных, взрослых, детей.
АК
Азамат Каликулов
2 пікір
Спасибо Самал Сабитовне ,хорошо помагла!
Абвг Д
1 пікір
Самал Сабитовна грамотно проработала, и повторные сеансы хорошо помогли. Рекомендую!
Спасибо, рада была помочь ♡
НХ
Нурбану Хайрушева
2 пікір
Самал Сабиткызы өз ісінің маманы өте керемет әсермен шықтық. Шығармашылық табыс тілейміз.
17 желтоқсан 2025, ресми жауап
Рахмет, сізге де жақсылық тілеймін!
RR
Rich Rich
4 пікір
Самал Сабитқызына рақметімді білдіргім келеді, білікті маман екенін көрсете білді. Жүзі жылы, сөйлесуі сондай керемет. Кеңес беремін💐
Рахмет, пайдалы болғаныма қуаныштымын ♡
АА
АСЫЛ АСТАНА
Керемет маман!
LZ
Lazzat Zhamalieva
1 пікір
Өте білікті маман. Баламен тез тіл табысып, проблеманы табуға көмектесті
ТС
Толкын Сабиткызы
2 пікір
Самал Сабииқызы сізге алғысым шексіз балама кушті көмегіңізді бердіңіз🙏🏻🌸
Лицензиялық келісім
құпиялылық саясаты