Ломбардтар
Жаңа тиімді мөлшерлеме бойынша
ЖарнамаЖШС М-ломбард«МК-Ломбард» ЖШС. Микроқаржы қызметін жүзеге асыруға лицензия № 02.21.0002, L. 9.03.21 ж. АРРФР.
ЖШС М-ломбард
Арай Сатыбалдина8 пікір
EH
Erkezhan Hamzina2 пікір
24 сәуір 2025, ресми жауап
Здравствуйте. Огромное спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Будем стараться и дальше!
СС
Сергей Сумин2 пікір
18 ақпан 2025, ресми жауап
SS
Sot Sot10 пікір
15 ақпан 2025, ресми жауап
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
EK
Elnara Kazymbaeva1 пікір