Xiaomi Authorized Store

Қазақстандағы ресми бөлшек сауда желісі
Бауржан Кужахметов2 пікір
20 қазан 2025, ресми жауап
Благодарим Вас за оценку и выбор нашего товара. С нетерпением ждём новых встреч! С уважением, фирменная розничная сеть Xiaomi Store.
Қанат Саматов2 пікір
6 қазан 2025, ресми жауап
Біздің өнімді таңдап, бағалағаныңызға рахмет. Келесі кездесуді асыға кутеміз! Құрметпен, Xiaomi Store фирмалық сауда желісі.
RS
Раушан Кожанова2 пікір
28 мамыр 2025, ресми жауап
e .58 пікір
5 мамыр 2025, ресми жауап
Расскажите пожалуйста подробнее о проблеме. Мы очень хотим разобраться в такой неприятной ситуации…
Аrsen Toleukhan7 пікір
28 сәуір 2025, ресми жауап