Национальный центр экспертизы КСЭК МЗ РК по области Ұлытау

Ұлытау облысының филиалы
ИСО сертификаттары! Тауарлар мен қызметтерді сертификаттау
ЖарнамаШЖҚРМК Национальный центр экспертизы Комитета санитарно-эпидемиологического контроля Министерства здравоохранения Республики Казахстан№ KZ.T.18.2076 лицензия, Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрлігі Санитариялық-эпидемиологиялық бақылау комитетінің «Ұлттық сараптама орталығы» шаруашылық жүргізу құқығындағы республикалық мемлекеттік кәсіпорны филиалының сынақ орталығы.
S
Samal2 пікір
Национальный центр экспертизы КСЭК МЗ РК по области Ұлытау, филиал по области Ұлытау
18 желтоқсан 2024, ресми жауап
Здравствуйте! Благодарим за отзыв! Мы стараемся обеспечить санитарно - эпидемиологическую безопасность по области Улытау!
Светлана8 пікір
ЖУ