Urker Palace
Ресторан
В здании
Aiganym Aitanova
Сәлеметсіздер ме. Мейрамхана өте керемет. Ұжымына үлкен алғыс. Кешегі тойымызды абыроймен жақсы өткізіп берді. Тамағы дәмді сөз жоқ. Осы мейрамхананы алсаңыз өкінбейсіздер.
ЖЖ
Жанна Жапарова
Провели мероприятие, довольны персоналом. Отдельная благодарность администратору Акмарал, за терпение, очень отзывчивая, хорошо знает свою работу. Очень вкусная кухня. Все прошло хорошо. Рекомендую этот ресторан!
Мадина Муканова
7 ноября 2025игода прошла свадьба сына мы очень довольны повара молодцы все очень было вкусно .Админу Акмарал огромное спасибо за терпение очень вежливая.Все остатки продутов были возвращение вплоть до резанного мяса ,курсы салаты.Хозяке Гүле рахмет тактичная приветливая .Вообщем мы довольны.Рахмет
Ермукан Кентаев
7ноябрь де тойым отти обслуживаниесы бари өте керемет👍👍👍 Барлығы риза Администратор ға бөлек алғысым шексиз👍👍👍
Ресторан очень хороший,администратор и официанты,хорошо работает,знает свою работу,у нас было свадьба хорошо подержали молодцы 👍😍😍😍
Рахат Мадиев
Все было красиво очень приятно
РБ
Рустамбек Бекеев
Очень хорошо погуляли Админ очень добросовестная.Все понравилось.Все аккуратно и чисто уютно.Было приятно.
Асель Бекеева
Проводили той 22 ноября. Рахмет үлкен ресторану и администратору Ақмарал всё прошло на высшем уровне. Салаты были большими порциями, всё было вкусно. Гостям понравилось как обслуживали официанты.
Аскар Сарсенбаев
Отличный коллектив,прекрасное обслуживание.Благодарны вам за прекрасный праздник!!!
ОС
Оралбай Сергазинов
Өткен аптада Үркер Палас ресторанында той өткіздік. Ресторан ұжымына және Гүлзира тәтемізге алғысымыз шексіз. Еңбектеріңіз жемісін көріңіздер. Ресторанның администраторы Ақмарал ханымғада мың алғыс. Барлығын жақсы ұйымдастырып қадағалап отырды.
BR
Botagoz Ramazan
1 ноября 2025 года состоялось наше долгожданное мероприятие, которое прошло на самом высоком уровне! Выражаем искренние слова благодарности всему коллективу ресторана «Urker Palace» за тёплый приём, превосходное обслуживание и атмосферу уюта.Отдельное спасибо администратору, старшему официанту за внимательное отношение, профессионализм и чуткость к каждому пожеланию. Благодаря вашему старанию всё прошло идеально — от сервировки до последнего аккорда праздника. Благодарим за созданное настроение, вкусные блюда и заботу о каждом госте.Желаем ресторану «Urker Palace» процветания, благодарных клиентов и новых ярких событий! Оценка 10/10
Гульнура Аяпбергенова
8 ноября была на тои — всё прошло отлично! Ресторан супер, обслуживание хорошее. Әділжан и Айзере большие молодцы — шустрые, вежливые, всё вовремя приносят 👍 Спасибо админу за хорошую организацию. Сервис и обслуживание 10/10
АО
Арман Оспанов
Керемет
Nurbolat Mursaly
Спасибо администратору Акмарал и всей команде официантов за тёплый приём и отличное обслуживание! Всё было уютно, вкусно и по-домашнему. Обязательно вернёмся ещё! ❤️
Н0
Нурсулу 001
Рестораннан ерекше жақсы әсермен шықтық! Ақмарал ханымға үлкен рақмет — жылы қарсы алып, бәрін мінсіз ұйымдастырды. Нағыз өз ісінің маманы екені бірден байқалады. Ал официанттар да өте сыпайы, көңілді, қонақтарға бар көңілдерімен қызмет көрсетті. Қазақы дастархан мен жылы атмосфера үшін мың алғыс! Осындай ұжым барда бұл ресторанға қайта-қайта келгің келеді ❤️
Асель Мурсали
Ресторанға кірген сәттен-ақ ерекше жылылық сезілді! Ақмарал ханымның қарсы алуы — нағыз қазақы қонақжайлылықтың үлгісі. Әр қонаққа көңіл бөліп, барлығын жайлы сезіндіре біледі. Жымиысы мен сыпайы сөйлегені кешті одан сайын әдемі етті. Осындай қызметкерлер барда ресторанның абыройы әрдайым жоғары болатыны сөзсіз! Рақмет сізге, Ақмарал! ❤️
Azhar Saduova
Ресторан отличный, персонал молодцы, на связи 24/7, хотя бывало не удобно звонить постоянно повару по поводу кухни, так как это наш первый той, но она молодец, нет такого чтобы нагрубить. Честно говоря местами было удивительно что она советовала что и как сделать чтобы по карману сильно не било) гости все довольны, сказали что стол был разнообразный и самое главное все было вкусно. Интерьер в ресторане очень хороший, все в меру, нет лишней помпезности. Рахмет 🫶 процветание😀🫰
АЕ
Айтолкын Елюбаева
Үркер Палас рестораны керемет! Асхана мәзірі әртүрлі және дәмді, тағамдар сапалы әрі әдемі безендірілген. Администратор Ақмаралға ерекше алғыс айтамын — мейірімді, ұйымшыл, әр қонаққа жеке көңіл бөледі. Мұндай жылы және кәсіби қызмет үшін ризашылығым шексіз!
Lina Kim
Проводили узату тут у вас,все на высшем уровне👍Администратор Акмарал профессионал своего дела!!!Улкен рахмет ❤️
ШШ
Шолпан Шарипова
Үркер палас рестораны өте жақсы, іші көркем, асы өте дәмді, бір кіргеннен жылы сезінесін, Ақмарал администратор өте жауапты, официанттар жақсы, жылы сезіммен жұмыс жасайды.
AB
Asia Bakeshova
Үркек палас ресторанына үлкен алғыс білдіремін, әсіресе администратор Ақмарал,өте пысық, өз жұмысын үлкен жауапкершілікпен атқарады,барлығын мұқиат түсіндіріп, бастан-аяқ бірге жүреді.Официанттарғада үлкен рахмет.
Айганым Кайдарова
сам по себе нормальный ресторан, но один минус почему мы гости должны ждать когда нам откроют занавески. ждали долго. или советую вам побольше стулья в коридор поставить, чтоб люди сели. мало ли кто- то в каблуках, или бабушкам, дедушкам.
Arhat Kokiev
Официант Нурсиіт моладец
КО
Кунсулу Омирзаковна Есенова
6.09 провели брату юбилей в Уркер паласе, администратор Карлыгаш👍 молодец,но официанты не расторопные,лишний раз не хотят двигаться.Кухня вообще не плохая,но над салатами надо по работать,очень крупная нарезка,повар просит чай Рабия именно в Рубине,чай красивый но нет вкуса,галимая краска либо куркума?Когда оспорила что это ж не чай Повар грубо ответила,с пиалой или чемпионом у вас будет помойка,а после и на звонки при закупе нам не отвечала.Той прошел хорошо,так как сами,гости и тамада были на позитиве.
Акмарал Садыгулова
Ата анамның алтын тойын осы Уркер палас мейрамханасында өткіздік.Бәрі жақсы болды.Мейрамхананың администраторы Қарлығаш,қызмет жасап жүрген официант ұл қыздарға риза болдым.🌹😘
KK
Karla1977 Karla
Сіздерді қуана күтеміз!
ÆT
Æ. Tlektes
🔥🔥🔥
Зарина Идаят
Отличный ресторан, обслуга и кухня классная
bakytzhannn kaiyrbek
🔥🔥🔥
КР
Камалиден Рахметжанов
Ассалаумагалейкум.каладагы #1 халал ресторан.персонал оз жумысын оте жаксы аткарады.ет оте жаксы писирди Нурекеге рахмет.Молдир повар тамактар ,салаттар бари оте дамди .Уркер палас ужымына улкен рахмет .той оте жогары денгейде отти👍💪
СБ
Сағындық Бақытов
Отлично
ayaulym berikkyzy
👍🏼
Бакыт Макин
Наверное самый уютный банкетный зал в городе. Насколько мне известно, владельцем является тамада с очень хорошей репутацией. Мероприятия халяль, сам владелец выступает в качестве ведущего. И что самое важное для меня, на высшем уровне устроен звук. Басы не "пытаются" вырвать сердце из груди. Сам зал просторный, интерьер с изюминкой, безвкусной помпезности нет. В общем, это моя рекомендация, если для вас не принципиально наличие алкоголя на ваших торжествах
М6
Мадиша 666
Жара, кондеры не работают, потому что когда включают, выбивает свет. Кухня тоже ужасная. Таких ужасных салатов я не видела
Нурсултан Назарбаев
✊🏼
Agent Super
Ресторан супер 👍 персонал работает очень слаженно , вкусная кухня , всегда и везде чистота и порядок . Держите марку свою и всегда будете в топе 👌желаю вам только благодарных клиентов 🙏
Taibolatov☘️ 🍀
Круто
МS
Мөлдір SSS
Ұзатуым осы мейрамханада өтті! Бәрі көңілімнен шықты! Зал, оформление, обслуживание, администрация барлығы жоғарғы деңгейде! Бәрі керемет) тойларыңызды Үркер мейрамханасында өткізулеріңізге кеңес беремін!
Б
Булат
В октябре месяце у нас свадьба была админ.р не всемраздала тойбастар,исчезли шапан и камзол,нам это дали сваты со стороны невесты мы искали,но бестолку так не удобно было ужас короче теперьделайте выводы
Z
ZhakaKair488
5.04.2025 делал там той детям, все прошло на высшем уровне, отличный зал, отличный персонал. Спасибо администратору Гулден, повару Молдир и Нурлан ага, который варил мясо... 💯.
Азиза
22 наурыз 2025 ж. балаларымыздың тойын өткізген едік. Той керемет өтті👍🏻 Ресторанның акустикасы, дизайн, жалпы ресторанның өзі өте әдемі👍🏻 Поварларға мың алғыс! Әсіресе Мөлдір әпкеге көп рахмет! Тамақтар, салаттар өте дәмді болды. Қонақтарымыз мәз! Официанттармен кішкене жұмыс істеу керек ресторанның деңгейін осыданда биік көтеру үшін. Жалпы, біздің және қонақтардың көңілінен шыққан орын👍🏻 Бір-екі қонақтарымыз осы ресторанда той өткізуді жоспарлап отыр)
077 17
Лучше рестаран
MN
Mahabbat Nurjaksina
“Urker Palace” мейрамханасының ұжымына зор алғысымызды білдіреміз! Әсіресе, той болады деген күннен байланыста болған, кез келген сұраққа жауап берген администратор Гүлден ханымға, тамаша аз мәзірін ұйымдастырған, 24/7 байланысқа шығып барлық кеңес, ұсынысын аямаған аспаз Мөлдір ханымға алғысымыз шексіз!!! Салаттар, ыстық тамақ, етті пісіру, фуршет, тойдың безендірілуі, акустика, даяшы балалар мен қыздардың жұмысы- жалпы алғанда ұйымдастырылуы көңілімізден 100% шықты!!! Келген қонақтарымыз ас-су мол, дәмді, ресторан жайлы болды деп пікірлерін білдіруде!!!
ЛА
Лейла Аманжолова
Кухня все 5 звезд
ГА
Гулим Акмолдина
Уркер Палас мейрамхананын Ужымына асиресе Гульзира Апама мын алгыс оте карапайым мейиримди 🌹🌹♥️♥️♥️💋💋💋. Кез келген уакытта сурактарга жауап берип билмеген жерлерде айтып тойымыз керемет денгейде отти конактарымыз Риза , Молдир повор Татеге Улкен Рахмет ♥️ айтамыз . Тойымыз барине унады. Тамактарыныз, салат , фуршет жасалганы Бари керемет. Молдир Ханым любой уакытта жауап берип, арзан жерлерди айтып сондай карапайым. Ысырап болмагандай Бари дамди болгандай совет берип тойдын аягына дейин. Бари керемет биик денгейде болды.Мейрамхананыз оркееберсин табыс,жаксылык тилеймиз ,👍👍👍
IK
Ilias Kabdulov
10.01.2025. Прошел той, ресторан очень хороший рекомендую Хочу поблагодарить администрации заведения а так же повара Мольдир Тате Той прошел на высшем уровне, обслуживание очень хорошее. А так же готовка, сервировка была шикарной. Спасибо вам большое🫶
КМ
Кымбат Малдыбаева
ОченьКрасивоеЗаведение
ND
Nazgul D
Супер!!! Отличное заведение!!! Рекомендую!!!
Айша Айша
15.12.2024 той өте керемет,тамаша өтті!Сіздерге үлкенн рахмет!Ресторандарыңыздың тәртіптері өте керемет!Тамақтары(ет,салат,пирогтар)күшті дәмді болды 👍🏻👍🏻Ет пісірген ағайға алғысым шексіз!Официанттары молодцы күшті,повор Мөлдір ханымға да алғыс айтамын!!!Оформление жасаған Сәкен ағаға да рахмет!Той өте керемет тамаша болды 👍🏻👍🏻👍🏻💐💐💐🤗🤗🤗
Алмагуль Дайрова
Назарбаева