Еркемай
Детский сад
ZS
Zhibek Seralieva
Наш сын ходит в группу «Звезда» уже второй год, и теперь, перед переездом в другой город, мы хотим оставить добрые слова о нашем воспитателе — Жанар Жумадыльеевне. Она строгий, но очень справедливый педагог, который даёт детям хорошие знания и отлично готовит их к школе. Я уверена, что благодаря её труду и вниманию мой сын будет успешно учиться в первом классе. Желаем Вам, Жанар Жумадыльеевна, крепкого здоровья, благополучия и дальнейших успехов в вашем нелёгком труде!
Айжан Шарипова
"Еркемай" балабақшасының ұжымына, соның ішінде біздің Қарлығаш тобының тәрбиешісі Жансулу Пермаханқызына алғысымыз шексіз⚘️⚘️⚘️!!!Балаларды жан- жақты дамытып, түрлі іс- шаралар ұйымдастырады.Барлық ертеңгіліктері өте жоғары деңгейде өтеді.Өз ісінің нағыз маманы.Тек қана еңбегіңіз бағаланып, биіктерден көріне беріңіз!!!
РК
Регина Карагозина
Хотим выразить огромную благодарность воспитателю Жаннар Жумадыльевне за воспитание, заботу, любовь, обучение и внимательное отношение к нашим деткам, за умение найти подход к каждому ребенку! Мой сын с сентября пошёл в подготовительную группу и у него появился огромный интерес к занятиям, к творчеству, появилась усидчивость. Желаю, Вам, Жаннар Жумадыльевна успехов и терпения в такой нелёгкой работе в воспитании наших детей!!!
С❤
Счастья ❤️
Сиздерге рахмет уакыттарынызды болип, балалар ушин деп жугирип журген конилдеринизден айналдым 🤗🤗 Кузги фотосессия жасапсыздар. Кандай кушти естеликтер 😍😍 Алгысым шексиз 🤗🤗🫂🫂 Балалар да риза. Енбектериниз жана берсин! Жемисин кориниздер! Балалар устаздары сиякты пысык та акылды бола берсин! 🤲❤️🤗 Сурае Бахромкызы апайымызга улкеееееенн рахмеееет. Ауа райын пайдаланып балаларга ерекше конил сыйлаган 🤗🥰 Апайымыздын идеясына колдау корсетип жетекшилик еткен Толганай Жаксылыккызына да алгыс айтамын 🤗🫂😘 Аркашан осындай ауызбиршиликтеринизден айырмасын Алла. Ужымдарыныз тек жаксы, биик белестерди багындыра берсин! Енбектериниздин жемисин кориниздер! Сиздердей ужымга, дал осы Еркемай бала-бакшасына келгенимизге оте ризамын. Биринши айымыз болса да кызымнан бурын озим ризамын сиздерге 🤗🤗😘🫂 Тек жаксылык болсын! Бакытты, тарбиели балалар коп болсын! Бала-бакша оркендей берсин! 💐💐💐
Aziza Sugir
Қарлығаш тобындағы Жансулу Пермаханқызына алғысымды білдіремін, байқап жүрмін ұлым күнде әртүрлі мақалдарды айтып келеді,балаларды ұлттық құндылыққа тәрбиелеп келесіз ,Алла жұмысыңызға береке бергей,балам ұялып қысылатын сөздік қоры аз тұғын қазір ұялмай ойын ашық айтады, неше түрлі әнді де айтып , биди де билеп келеди,тәрбиешіміз жан жақты екені өнерге жақын екені көрініп білініп тұрады, былай қарап тұрсаң музыканттында жұмысын алып жургендейсіз керемет👏🏼😘осы балабақша ұжымына да алғысым шексіз,үнемі күнделікті тамағында жіберіп отыр аспазшығада рақметімді айтамын қарны тоқ болып келеді 😍🥰
Lazzat Batyrhan
Еркем ай садикке барып жургенимізге 2 ай болды,өте керемет садик,таза,жылы👍Балдырган тобынын тәрбиешісі Арай Батырбекқызына алғысым шексіз🌹журегім тыныш,көңілім орнында,ешкандай уайымдамаймын баламды👏Бала бакша басшысына өте карапайым керемет жан екен👍Толғанай Жақсылыққызы😍
ZZ
Zhas Zaidilbekov
Отличный сад
Azata Kassenova
Наш любимый садик ❤️
СА
Салтанат Абдрахманова
Всем здравствуйте .я наверно одна котораяине смотрела отзывы в тугисе перед тем как отдать сына в садик .но я слышала живые отзывы от своих соседей и знакомых и они были положительными .я благодарна что мы попали к вам !спасибо директору садика Толганай отчество забыла ,нашей нянечке Гулим Куанышкалиевна нашли подход к нашему сыну .говорят три дня ходят дети плачут ,наш на 2 день в начале только плакал и потом вошел во вкус .нам очень понравился садик большой ,не гос конечно но ни чем не уступает!все чисто и красиво .большой игровой двор 🙏🏼😍 спасибо огромное администрации и всем кто причастен к воспитанию нашего сына !мы рады с мужем ,что заложили основу в светлое будущие ребенка именно в этотм садике .еще хотела сказать про языковой барьер.нам тоже сказали нет места в русской группе ,мы немного расстроились но не так важно думаю ,наоборот нам на пользу будем вместе учится казахскому родному языку 😄🤭
24 июня 2025, официальный ответ
Искренне благодарим вас за положительный комментарий!
AR
Ainur Ramazanova
Вот читаю хвалебные отзывы и думаю как в таком прекрасном садике может быть грубая высокомерная заведующая. Сегодня ездила в этот садик, вышла воспитатель и сказала, что администрация на обеде, и попросила подождать. Минут через 5 пришла женщина, холодно поздоровалась, и как то невежливо дала указание воспитателю прибрать обувь детей и прошла в свой кабинет, я зашла в кабинет за ней, она ногой подтолкнула мне пуфик! представляете! Заведующая детским садом! Ногой подтолкунь гостю стул! Я молча закрыв глаза на ее бескультурие, присела. Спросили про русскую группу, для 3х леток нет сказала, только с 4х лет группы. Ну хорошо, думаю можем и в казахскую группу пойти, на что она ответила, зачем ребенка мучать. На мой вопрос могу ли посмотреть сад, она также в грубой форме ответила: вот он садик. И вопросы были про ваучер, может с ваучером не хотела принимать, не поняла я ее. Ваучера нет у нас, ну ладно разберемся думаю. Главное, чтобы садик понравился, чтобы люди, которые там работают были добрые и вежливые, ведь мы им доверить собираемся самое ценное в нашей жизни, наших детишек. Презентацию садика заведующая нам не провела, нечего нам не показала и не рассказала. Она всем видом показывала свое недовольствие нашим приходом.. Я думаю хозяева этого бизнеса должны обратить внимание на поведение своего персонала! Ребята у меня тоже свой бизнес и я никогда не позволю ни себе ни своему персоналу так вести себя с клиентами. И в инстограмме, в сторис тоже обязательно поделюсь своими 50 тысячами подписчиками об этой ситуации и об этом детском садике! И не верю не одному хвалебному посту)
24 июня 2025, официальный ответ
Благодарим всех за отзывы — как положительные, так и критические. На ваш комментарий хотели бы ответ…
ХН
Хан Нурпеисов
Ходим в садик "Еркемай" уже 2 года сын с первых дней полюбил садик ему очень нравилось ходить вчера был выпускной. Хотим сказать большое спасибо нашему воспитателю Гульнар Сарсенбековне и заведующей Толганай Жақсылықкызы. Двери этого садика всегда открыты для родителей очень приятно было приходить и по праздникам и если нужно по делу.
24 июня 2025, официальный ответ
Благодарим вас за сердечные слова!
ЭБ
Эльмира Боранбаева
Гулнар Сарсенбекқызына алғысымыз шексіз балапандарды мектепке дайындап зейіндерінің ашылуына көмектесті. Қызым апайының айтқанын үйде орындатпай қоймайтын апайының сөзі заң болатын. Осы күнге дейінгі жетістіктері үшін алғысымызды айтамыз. Балабақша ұжымына да рақмет. Эльмира апайына , Самал апайына, Динара апайларына да алғыс айтқым келеді. Еңбектеріңізді жемісін көре беріңіздер.
Асель Такеева
Ходим в дет.сад Еркемай как год.Вчера прошёл Выпускной.От имени нашей семьи хочу выразить огромную благодарность воспитателю Жанар Жумадыльевне за внимательное и профессиональное отношение к детям!Она очень грамотный специалист своего дела, имеет отличный подход к детям, очень интересно и поучительно проводит занятия!При этом уделяет время каждому ребёнку!Проводят замечательные детские утренники!Мой сыночек всегда рассказывает дома что нового узнал в садике.Отдельное спасибо Фарихе апай ( нянечке) за её заботу к детям. С детьми помогает ставить различные танцы к утренникам.Монтирует отличные видео тиктоки.
Вд
Восковая депиляция Жанар
Ходим в этот садик уже почти 2 года, и я с уверенностью могу сказать это одно из лучших решений, которое мы приняли для своих детей. Воспитатели внимательные, заботливые, чувствуется, что действительно любят детей и находят подход к каждому. Постоянно проходят развивающие занятия, праздники, утренники. Очень нравится, что дети всегда заняты чем-то интересным, рассказывают дома, что нового узнали или сделали. Жаннар жумадыльевна и Аида Муратовна спасибо за ваш профессионализм и вклад в воспитание моих детей.
Сауле Суанбекова
Очень понравился садик. Ходим 3й месяц сын с первых дней с удовольствием ходит. Сурайе Бахромкызы очень понимающий, грамотный воспитатель 👍
AE
Asel Esimseitova
Менің ұлым осы Еркемай балабақшасына 2 жылдан бері барып жүр. Қаламқас, Сурайё апайлардан тәлім-тәрбие алып келеді. Балама өте ұнайды. Күнделікті қызықты сабақтар, мерекелерге орай түрлі стильде мерекелік іс-шаралар өткізіледі. Республика деңгейіндегі Мәнерлеп оқу байқауларына қатысады. Бастысы тамағы тоқ, үсті-басы таза болып келеді. Тәрбиеші көмекшісі Әйгерім апайдың еңбегі деп білемін. Аллаға шүкір, таңертең алып кетіп, кешке аман есен есік алдына дейін алып келетін Динара, Гүлім автоняняларға да рахмет. Барлық жағдайды бақылауда ұстап отырған басшылықтың да еңбегі зор! Еңбектеріңіз жана берсін! Тәрбиелі, ақылды тәрбиеленушілеріңіз, түсінігі мол ата-аналарыңыз көп болсын!
Akmaral Kalibasova
Сәлеметсіздер, Менің 2 балам Қосшы қпласындағы Еркемай садигіне 3 жылдан бері барады. Әкімшілік, тәрбиешілері өте керемет жандар. Өте мейірімді, ұйымдастырушылық қабілеттері жоғары. Балаларым садикке құлшына барады. Еркемай ұжымына алғысым шексіз🙌
Алтын Айгужинова
Замечательный садик , моей дочи нравиться , в садике кашу научилась кушать , воспитатели лучшие , дети раскрываются , разные игры для моторики проводят , ГУЛЬБАНУ АПАЙ и Алия апай кушти
ЖБ
Жан Бей
Менің ұлым осы Еркемай садигыне барады, ұлыма садигы ұнайды! Куншуақ тобының тәрбиешісі Сурайё Бахромқызы, Айгерим апайымызға рахмет!! Өте жақсы садик!!
Назира Мұхаметқали
Өте жаксы бала бакша, Көгершін тобындағы Каламкас Сериккызына рахмет, улым өте жаксы кореди. Бизге унайды
Маржан Ергешбаева
Өте жақсы садик Алма апай өте мейірімді қызым жақсы көреді күнде әр түрлі сабақтар өтеді ❤️
ГМ
Гулниса Максут
Баламызды берып отымыз барық жағы мақтауға ілаиқ. Балаларға жақсы қараиды. Быз алаңсыз тапсырамыз. Балаларда мақтап келеды. 😘😘😘😘😘
Майра Maira
Қосшы қаласы Еркемай бала бақшасы, Бөбек тобындағы тәрбиешіміз Алма апайға және Балауса тобындағы Жансулу апайларымызға алғысымыз шексіз.Балаларымыз бала бақшаға қуана барады🫶🫶🫶.Рахмет осындай апайларымыз болғанына қуанамыз❤️❤️❤️
Akmaral Shilmanova
Қосшы қаласы, Еркем-ай балабақшасы ұжымына және Бөбек тобының тәрбиешісі Алма апайымызға үлкен алғыс айтамыз!Еңбегінің жемісін көрсін,балдарымызға жақсы тәрбие беріп білімімен бөліп жатқандарыңызға үлкен рахмет
КШ
Камила Шайдуллина
Очень хороший садик рекомендую! Доча с радостью ходит, всегда чистенькая ,сытая и самое главное любит своих воспитателя и няню 😘
Турсынбек Амандыков
Еркемай балабакшасы ен уздик . Акбота тобы Куншуак тобы Бобек тобы Балапандарым 3 топта бар, апайыларымызга мын алгыс 😘😘🥰🥰
MZ
M Z
Всем здравствуйте,садик отличный,детям нравится у меня 2-ое,детей ходят,кормят хорошо,воспитателям особое спасибо
Майнура Мухамеджанова
Мои девочки выпускницы этого садика. В гимназию без проблем прошли, очень хорошие знания дала воспитатель Гульнар Сарсенбеккызы. Директор садика Толганай Жаксылыккызы всегда с пониманием относится ко всем вопросам и решает их.
Alima Azilova
менеруши Толганай Жаксылык кызы оте барбиели рахметимдм айткым келеди.тез тил табысып кетти.кашан звандасамда тел алып жауап берип отырады.жане де улымнын апайы Гульнар Сарсенбековнагада рахметимди айткым келеди.оз исинин маманы.балам казир санауда жазуды биледи не бари жасы 5 те.апайынын комекги зор деп билемин.барлык праздниктерде калдыртмай откизип турады.жалпы айтканда садик унайды.еще плюс каждый вторник беш болады обедке 😁😁😁😁😁😁
БТ
Бейбит Тулегенов
В этом году мы покидает садик "Еркемай",так как идём в школу 🤗 Пошли мы в школу "Дара" где сына на собеседовании похвалили за хорошие знания полученные в саду. Спасибо огромное ещё раз нашему воспитателю Жаннар Жумадыльевне за полученные знания, за терпение и заботу которую получил наш сын.Жаннар Жумадыльевна, от всей души желаю Вам крепкого здоровья и долголетия 🌹🌹🌹 Спасибо садику "Еркемай", Спасибо нашей заведующей Толганай Жаксылыковне. Процветания Вам ❤️
Асем Арман
Толганай жаксылыковна кушти рахмет сиздерге
МЖ
Маржан Жакенкызы
Просто по комментариям лучше не идти в такой дет.садик. Когда нагоняют комментаторов с хвалебными комментариями хотя бы делайте перерыв в днях, часах и минутах🤦🏻♀️ просто смешно читать комментарии.
Санат Абдыкалык
Нашар садик
Srh Sher
Детям нравится и это главное!
SK
Samat Konyrbayev
Уважаемая , Жаннар Жумадыльевна !!! Спасибо за ваше доброе сердце, теплую улыбку , постоянную заботу и безграничное терпение. Оставайтесь такой же замечательной , душевной и искренней!!! Мансур вас обожает , с утра сам бежит в садик !!!! 👍👍👍
TS
Tulegenova Saule
Хочу выразить огромную благодарность воспитателю группы " Еркемай",Такиевой Жаннар Жумадыльевной. За ее внимательность и доброе отношение к детям. Мой сын Жангир ходит с удовольствием в садик, потому что любит своего воспитателя. Спасибо большое Вам Жаннар Жумадыльевна
ШТ
ШЫНАР ТОКСАМБАЕВА
Хотелось бы выразить благодарность нашей воспитетельнице Такиевой Жаннар Жумадыльевне! Спасибо вам за то, что ежедневно наполняете жизнь наших детей радостью и счастьем. Ваша поддержка и забота помогают им расти уверенными и любознательными. Ваше терпение, доброта и профессионализм заслуживают самых искренних слов благодарности. Мы безгранично признательны за ваш труд и любовь к детям😘😘😘
MA
Meruyert Akhmetzhanova
Не взяли ребенка из-за того что нету прививки Корь! Ужасное, предвзятое отношение! Самое ужасное в саду ХОЛОДНО, полы ЛЕДЯНЫЕ! Слышала детей с кашлем! Никому не советую!!! Подумайте прежде чем отдавать сюда ребенка!!!!!
РН
Рита Нургалиева
Хороший садик. Прекрасные воспитатели. Сын ходит уже второй год . Хочу поблагодарить воспитателя Жанар Жумадыльевну за ее умение работать с детьми . Находит быстро общий язык как с детьми так и с родителями . Спасибо большое Вам ) Побольше таких воспитателей 🥰♥️
MZ
Makpal Zhunussova
Еркемай садигіне 3 балам келді. Меңгеруші Толғанай Жақсылыққызына, Гүлнар апайымызға, Айғаным апаймызға, Айда апаймызға алғыс білдіреміз. Баламенде ата анаменде қарым қатынастары жақсы. Ұстаз болғанда білім талап ете аласың, бұл жерде тәрбиешілер тәртібімен дамыту ойынына мән берсе ең басты. Тамақтары да жақсы. Барып жүргендеріне 1 жыл асты балаларымда апайларын жақсы көреді.
ЖТ
Жадыра Турлыбаева
Салеметсиздерме! Менин кызым осы Еркемай садигине барады,кызыма катты унайды.Айда Мураткызына коп рахмет айтамын! Оз исинин нагыз маманы! Балаларга оте мукият карайды. Кызымнын тамагы ток келеди жанеде усти таза.
ЖХ
Жанна Хаметжанова
Выражаю свою благодарность садику Еркемай. Мой сын посещает данный садик с большим удовольствием, выражаю благодарность нашей воспитальнице Аиде Муратовна. Всегда отзывчивая, видео фото получаем каждый день, ребёнок доволен. Очень благодарна за такой садик и за такого сотрудникa!
ББ
Бота Байжанова
Хочу выразить благодарность всем работникам садика Еркемай,а особенно воспитателю моего сына Аиде Муратовне, за ее профессионализм, отзывчивость и любовь к детям,когда мой сынок с ней я точно знаю что он в полной безопасности!!!!!
Танерке Кусаинова
Қайырлы күн! Еркемай балабақшасына біз 2 жыл уақыт бардық, биылғы оқу жылында үлкен ұлымыз балақшамен қоштасып, мектепке барғалы отыр. Балабақша басшына, меңгеруші Толғанай Жақсылыққызына алғысымызды білдіреміз🙏 өз ісінің маманы ретінде балабақша ішіндегі тәртіп пен білімді қадағалап, жүйелі жұмыс атқаруда. Қврлығаш тобындағы ұлымыздың тәрбиешісі Гүлнәр Сәрсенбекқызының жетекшілігмен 2023-2024 оқу жылында ұлымыз Болатхан Даниал жан-жақты дамып, математика пәнінен 1 жүлделі орын алды, мерекелік іс-шаралардың арқасында ұлымыз түрлі өнер көрсетіп, би, дене шынықтыру пәндері арқасында баламыз дамыды. Ас мәзірі де бізге ұнады🙏 екінші ұлымыз Көгершін тобына барды, тәрбиешісі Қаламқас Серікқызына алғысымыз шексіз🙏 1 шіден ұлым жыламай барды, апайынын арқасында тез үйренді. 2 шіден горшокка үйретті. 3 шіден түскі, түңгі ұйқы режимі қалыптасты. 4 шіден таңғы, түскі, кешкі асты талғамай , өзі ішетін болды. Өз киімін өзі шешіп, өзі киіне бастады. Өз ісінің мамандары🌷😘 балаларымызға ұнады балабақша. Өте қолайлы разоза. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер, балабақша кеңейіп балапандарыңыз көбейе берсін🙏😘
Darkhan Kusainov
Жақсы балаьақша, бағасы қолайлы. Біздің екі ұлым барды. Апарып- алып келу қарастырылған. Тамақтары жақсы. Балаларға ұнады. Үлкен ұлымызды мектепке дайындады.
Раке Аманов
Еркемай садигі күшті тазалық жағыннанда,білім жағыннанда,балам сол садикке барып біраз ашылды,Еркемай ұжымына көп рақымет. Гүлнар апайға көп рақымет,
ГП
Галина Пак
Очень классная у нас Аида апай! Сам садик очень очень хороший. Мой с удовольствием ходит. Анг тоже хорошо преподают.
SS
Sabina Saliyeva
Отличный садик, доче нравится 👍🏾 ходит с удовольствием😇
ИЛ
Индира Ламашарипова
Хороший садик , доче нравится ,Особенно хочу выразить благодарность Группа Сказка,воспитателю Аиде Муратовне🌸🌸
Assiya Astana
Хороший детский сад, чисто, уютно, красиво) сынуле нравится ходить в садик. Отдельное спасибо воспитателям, находят подход ко всем детям👍👍👍