Арна-3
Детский сад
Службы
ЖҚ
Жазира Қойлыбай
Балауса тобы Бағдат Бірлікова апайымызға рахмет! Тәжірибелі, білімді апай. Жүзі жылы, мейрімді жан.Балам апайын жақсы көреді 👍
БЖ
Бибинур Жаисанбаева
Өте жақсы балабақша, апаиымыз Аида Қаиратовнага мың алғыс, балам куниге мақтап келеди апаиды.
TO
Tannur Oserbai
Балауса тобының тәрбиешісі Бағдат Талғатовнаға үлкен алғыс айтқым келеді.Жұмысынызға алға баса берсін! Менің ұлым апайын қатты жақсы көреді,балабақшаға баруға асығып тұрады.Арна балабақшасы ұжымынада рахмет!
ҚА
Қазақ Алға
Дарын тобының тәрбиешісі Аида Қайрат қызына көп-көп Рахмет, еңбегіңіздің жемісін көре беріңіз!Ұлым Аида апайын қатты жақсы көреді!Бала бақша ұжымына жәнеде директорымыз Жұмажан Алибаевнағада үлкен Рахмет!
ЕЖ
Еркегул Жайлау
Дарын тобы Айда Қайрат қызына үлкен рахмет керемет апай қызымвзға білім тарбие беріп жатсыз мың алғыс!!!!😘🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼
Назира Димбаева
Дарын тобы Айда Кайраткызына коп рахмет!💐 Кызыма мейірім мен қамқорлық танытып, білім мен тәрбиенің алғашқы баспалдағына нық қадам басуына көмектесип жатканыныз үшін үлкен алғыс айтамын! Ізгі ниетіңіз бен еңбегіңізге мың алғыс! 🌷Айда Кайраткызы!!! Сізге біздің балаларымызға көрсеткен сүйіспеншілігіңіз, шыдамдылығыңыз және күн сайынғы еңбегіңіз үшін шексіз ризашылығымызды білдіремін. Сіздің мейірімге толы жүрегіңіз бен жауапкершілігіңіз балаларға жылулық пен сенім сыйлайды. Еңбегіңіз жемісті, өміріңіз берекелі болсын! 🌺
ЗН
Зауре Нуритдинова
Бірлікова Бағдат апаймыз бізге ұнайды, өте мейірімді, шыдамды әр балаға көңіл бөледі. Қызым апайын жақсы көреді, күнде қуанып барып, көңілді оралады. Әр күн жаңа нәрсе үйреніп келеді. Осындай жанашыр тәрбиешіміз бар ризамын.
Arsen Srsnbai
Садик высшего уровня
Благодарим Вас!
Сара Жаксылык
Аида Қайратқызының тобына барып жүргенімізге 1 жыл болды. Балам күнде балабақшаға асыға, қуана барады. Оған бірден бір себеп Аида апайымыз деп білемін. Аида Қайратқызының беріп жатқан білімі мен тәрбиесі өте жоғары деңгейде. Ата-аналармен де үнемі байланыста болып жақсы қарым-қатынас орната алады. Мейірімді, шыдамды, еңбекқор тәрбиешімізге мың алғыс💐 Сүйікті тәрбиешіміздің еңбегі елене берсін😘
11 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана! Жүрекжарды пікіріңіз бен жылы лебізіңіз үшін үлкен рақмет! 🌸 Аида Қайратқызы сынд…
ДТ
Дарига Турлыбекова
Менин балам Аида Кайраткызы келгели барып жур Арна 3! Аида Кайраткызы оз исинин маманы, балаларга деген карым катынасы, балага деген жауапкершилиги мол! Менин баламмен тез тил табысып кетти, балам Аида апайын жаксы кореди! Рахмет Сизге Аида Кайраткызы жумысыныз алга журе берсин
11 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана! Жылы пікіріңіз бен сеніміңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз! 🌸 Аида Қайратқызы с…
НД
Наргул Далабайкызы
САЛЕМЕТСИЗДЕР Арна -3 Саган алгамымыз шексиз .. МЕНИН БАЛАМ БИРДЕН УЙРЕНДИ ..Мугалимдери оте керемет тажирбиели мадениетти адамдар....МЕНИН улым барады тез уйренди ...Бизге катты Унады..Апаилары Аружан Нуркенкызына жане Камшат апаиларна кооп рахмет
11 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана! Ізгі лебіздеріңіз бен сенімдеріңіз үшін зор алғыс айтамыз! 🌸 Балаларыңыздың тез…
NB
Nurbakyt Bagisbaev
Аида Қайратқызына алғысымызды білдіреміз, қызым 1 жарым почти 2жылдай барды Арна 3ке, апайымыз өте жақсы, білімді, балаларды жақсы көріп тәрбиелейді, қызым апайына қуана барып жүрді❤
11 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана! Жүрекжарды пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 💐 Қызыңыздың балабақшаға қуана барып, Аид…
ТА
Торгын Абилдина
Аида Қайратқызына көп-көп рахмет 🥰 өз ісінің маманы 👍 қызым Аида апайына қатты үйреніп калған ❤️ өте жақсы , жұмысына адал апайлардың бірі 🙏 Аида апайдың жұмысына табыс , сәттілік тілеймін! Жұмысыңыздың жемісін көріңіз Аида Қайратқызы ❤️😘
11 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана! Аида Қайратқызына деген жүрекжарды алғысыңызды бөліскеніңізге шын жүректен рақмет…
AZ
Abdykalykova Zhazira
Доброй день, доча ходила более 2 х лет, ну что могу сказать, самый ужасный садик, детей не отдавайте, отстойный садик, воспитатели все были хорошие, кстати, начиная с заведующего, воспитатели, водители, автоняня меняются как перчатки, на счет развозки скажу полный бардак, вы отдаете ребенка только ради развозки и вам говорят после того как отдали что это ваше прерогатива, постоянно то машина то водитель меняется, любят ставить перед фактом, расписание развозки 20 раз меняется,организованность ноль, не зря все уходят оттуда! Когда даже таксист мне сказал что это беспонтовый садик я не верила , теперь убедилась в 100 кратном размере 🤭 , перерасчет не делают если ребенок был на больничном, хотя по закону должны! Родителей игнорируют полностью! Нам один раз сказала Асемгуль З найдите няню за свои деньги! Это вообще ужас 😧, все родители тогда возмущались
11 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за ваш отзыв и обратную связь. Нам жаль, что у вас сложилось негативное впечатл…
Ainura Tanirbergen
вторая дочь в садике этом ! процветания вам!)
14 февраля 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за ваш отзыв! Мы ценим доверие каждого родителя и рады, что Вам у нас нравится. Ваши слова – лучшая мотивация для нас!
ZB
Zhumazhan Bigozhina
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Индира Кунчаева
Менің қызым осы балабақшаға куана қуана барды өте керемет балабақша басшылыққа алғысымыз шексіз.Тәрбиешілерге балдырған тобының тәрбиешісі Мадина Каировнаға көп рахмет Алла разы болсын.
Динара Жаулыбай
Садик очень хороший! 😍 Я отдала своих двоих детей , воспитатели очень хорошие , дети прям мчаться утром в садик к апайке своим🙏 Руководству , заведующей спасибо огромное ❤️ Всегда на связи, очень вежливые😘 А еще у них есть развозка очень удобно 👍 Вообщем садик мне очень нравится и детям тоже☀️ Советую всем 💯
Макпал Мырзахмет
Частный садик па бул или очердке тур керекпа тіркеп?
АҚ
Аяулым Қайратқызы
Арна3 балабақшасы өте керемет! Әсіресе Нұрмухан Назым Қайратқызына деген алғысым шексіз. Балам осы кісінің группасында. Назым Қайратқызы балаға деген мейрімі балаға сабақ үйретуі тәрбиесі өте жақсы. Менің балам өз тәрбиешісін қатты жақсы көреді. Үлкен рахмет сізге біз сізді жақсы көреміз.!
27 мая 2023, официальный ответ
Ынтымақтастық пен түсіністік үшін Cізге рахмет, Аяулым!
Салтанат Султанова
Доча ходит в сад Арна-3 уже полтора года все нравится нам хочется сказать спасибо руководству садика а также отдельное спасибо воспитателю группы Кулыншак НАЗЫМ КАЙРАТОВНЕ, воспитатель бесценная профессия вам нужно найти подход к каждому ребенку,научить детей необходимым в жизни вещам. Спасибо за неоценимый вклад в развитие наших детей.Особая любовь у нас наша автоняня Роза апай которую очень любит моя дочь. Пусть в вашем сердце всегда будет любовь и доброта.Жизненных благ и здоровья и успехов желаю вам.
27 мая 2023, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что Вы с нами!
GG
Gulnaz Galieva
Садик очень хороший, образование отличное. Два старших выпускники этого сада, сейчас ходит уже третий ребенок. Особенная благодарность воспитателю группы Кулыншак Назым Кайратовне. Видно что она образованный педагог, весело и интересно проводит занятия. Находит общий язык с каждым ребенком.И самое главное ее очень любят дети. Успехов и процветания вам
27 мая 2023, официальный ответ
Спасибо огромное за пожелания и теплые слова!
***** *****
Выражаю огромную благодарность всему коллективу за прекрасную домашнюю атмосферу в стенах детского сада, организацию учебного процесса и досуга. Особенно хочется сказать спасибо воспитателю группы «Кулыншак» НАЗЫМ КАЙРАТОВНЕ!❤️ Её профессионализм, чуткое отношение к деткам, знания, внимание, доброту, тепло! Она учит детей дружить, уважать друг друга и окружающих, творить и фантазировать! Доченька каждый день рассказывает: какие поделки делали, какие задания выполняли и т.д. Спасибо Вам за это!💐
27 мая 2023, официальный ответ
Мы будем развиваться изо дня в день, чтобы наша работа была эффективной и плодотворной для ваших дет…
ДД
Досалина Диана
Хороший садик! Вожу двоих детей в этот садик уже второй год,пока нет никаких замечаний! Руководство отличное,всегда идут на встречу,отзывчивые!
27 мая 2023, официальный ответ
Спасибо за то, что цените нас, мы ценим Вас больше!
NN
Neruad Neruadov
Ходим непродолжительное время! Супруге и детям нравится! Алла көз тілден сақтасын! Пока оценка 4+
Макс Сагындыков
Отличный садик! Все аккуратно и вежливо. Всем советую. Дети счастливы самое главное. Молодцы!
Асемгуль Бигожина
Добро пожаловать в наш детский сад!