Iris.Tort_
Службы
Тамина Камалова
очень вкусные торты
Alina🤍 Kabieva
Отличная девушка который год заказываю всегда спасает и выручает и с дизайном нет проблем чисто случайно познакомилась с этой девушкой и ее продукцией вообщем все советую🤍
Керемет торт))маган катты унады 😍
Айтолкын Айдаркызы
Қосшыдағы дәмді әрі тез дайындап беретін кондитерский. Бірінші рет тапсырыс беруім емес. Әрдайым срочный заказдарымды суреттегідей жасап береді. Ісіңіз алға баса берсін. Рахмет❤️✨
🌸Gulshat🌸 Ramazankyzy
Торт өте дәмді, қолыңыз дерт көрмесін!!! Заказ берген күні кешке жеткізді! Доставка да уақытымен болды! Көп рахмет!!!🌸
Индира Казетова
Очень вкусные торты,не первый раз заказываю и всем советую. Самые лучшие торты в городе Астане,не пожалеете. Спасибо большое за оформление и за вкусный торт
Ардак Аскерова
Очень вкусные выпечки !!
ГА
Гулим Алькенова
Торты очень вкусные, быстрая доставка,все отлично 👍 советую всем
Перизат Сагатова
Заказала торт как на картинке, получилось не только похожим но и Очень вкусным 🤤
Madina Dautbayeva
Заказали дочке торт на день рождения, очень понравилось. Торт очень вкусный и красивый. У Толкын золотые руки!!!
Айсулу Мустиярова
Алты жылдан бері заказ беріп жүрмін. Өте өте дәмді керемет жасайды. Әрқашан мерекелік дастарханымда Толқынның торттары турады😘 сенімді, дәмді, балғын. Көөп рахмет! Кәсібіңнің жемісін көр.
Aigerim Zhanabergenova
Әрқашан дәмі тіл үйред 😋. Әр қонағым сізбен ғана күтем ♡ көп тапсырыс берсемде келген қонақтарым риза болып кетед өзме де қалмайд. Әр балалаларымнын туған күнің тек осы кісіге тапсырыс берем. Неше түрлі ойымдағы тортты дәл өзім ойлағанадай келтіріп пісіріп беред 😊
ЕН
Ерлан Нукешов
Мерекелер Толқынның тәтті торттарынсыз өтпейді. Үнемі тапсырыс береміз.
Nn Nukeshova
заказывала бенто-торт, очень вкусные, оформление красивое, аккуратное😍цены приемлемые
Бота Исаева
Керемет! Осы жерден үнемі торт, пирог заказ береміз, дәмі👌 Тоқаш, самсада пісіреды заказға
_ dhairullaevna _
Рахмет үлкен💋💋💋 Аллаһ разы болсын🙌🙌 қолыңызға дерт бермесін😊 Өте керемет болды😍 Анашыма қатты ұнады 😍😍 Біз қуаныштымыз😘😘😘 Бүкіл жағдай жасап береді екен рахмеееттт👍👍👍 Өз қалауыңдағындай қылады 🥰🥰🥰 Аллаһ еңбегіңіздің жемісін берсін 💕💕💕 Енді сізден алатын боламыз💋💋Тәп-Тәттіден еш кемшілігі жоқ😊 Асып кетпесе кемімейді екен 🤩🤩🤩🤩 Тағы үлкен алғыс сізге🫠 Түннің бір уақытында болса да барлығын айтқандай жасап тез арада жеткізгеніңізге 🫰🫰🫰
Молдир Адепова
Заказывала несколько раз, шпинатный, школадно банановый, сникерс и вуппи для меня самые вкусные торты, особенно понравилось что крем из натуральных сливок. 😋 сделали все так, как я хотела, и бенто тортики тоже очень оригинальные, спасибо за доставку🥰
Kuat Adepov
Керемет өтте дәмді торт молочная девочка рахмет!!!