Рахым
4.3
4.3
Х
Харун
Там красиво там красиво стрегут
ЖЖ
Жанара Жумартова
Екінші рет баламды әкеліп тұрмын, тез әдемі қылып қыйып берді. Рахмет! Өз жұмысын жақсы біледі!
Bauyrzhan Aldabergen
Хозяйн класный парень
alish zhanabilov
бла ам клп алды жиги бармандар
ЖЖ
Жасулан Жалелов
Отличный мастер своего дела
Ernar Antaev
Жаман алдыртат
NН
Nurs Н
Ассалаумагаликум! Рахмет шашымды оте жаксы алды енды келып турамын👍
ПС
Петя Садыков
Я побывал во многих местах, но это место мне понравилось.Очень хороший специалист, хорошие цены, хорошие люди, рекомендую 😇
ГТ
Гульназ Темиргалиева
Рахым шаштаразын ұсынбаймын. Қалай болса солай алады. Міндетті түрде қадағалап тұру керексіз. Өз жұмысын білетін маман болса, олай болмас еді.
K~
Kunduz ~
Грубый, балам жылап еди соган давлениясы котерилип сау баламды, ауру деп айтты, сол сози ушин сотка да берерде едим, давлениясы котерилип кетеди екен уйде отырсын!