Мико
Кафе
3.7
1979 оценок
«Бешбармак-комбо» — 2990 тенге! Детский игровой зал во всех филиалах
*1.06.25–30.07.26, подробности на «Мико».
Заказать доставку
3.7
1979 оценок
Muxan Tlepov
Плов заказ бергем таза піспеген не повар ауыстырсын не вашше плов істемесін басшылары не қарап жүр
NК
Nurali Кадесов K
Если вам говорят, что заказ привезут в течение часа или полутора — не верьте. Это, к сожалению, неправда. Постоянно задерживают доставку. Я не выношу, когда мне врут, и даже с предзаказом умудрились опоздать. Очень ненадёжный сервис.
Аян Меллат
Өте нашар кафе екен,тапсырысым толық емес,стейк семга деген бундай болмайды,менюда салатты бар соусы бар, ал маған тек семга келді,бундай семганы қасыңдағы шашлычоктан 2790тгге алатын едім ,5800ге мулдем турмайды ,нашар ,Ұяттарың жоқ екен!
SK
Sagali Kairden
Здравствуйте я бы хотел сказать об этом кафе некоторые нюансы, чтож первое это очень маленькие пропорции в пицце, то есть она не стоит своих денег абсолютно слой не достаёт и пол сантиметра, потом сломанная дверь в мужском туалете и она буквально открыта и взломана. Так же здесь в зале часто ходят повара, что в других кафе неприемлемо но в целом здесь, очень вкусно и можно хорошо провести время.
. .
Балықты тұрып қалған майға қуырып алып келді🤦🏻♀️
Тоғжан Ыбырай
Очень вкусно!
Zhanela Nuradinkyzy
Бүгін келгенбіз фила темпура и краб темпура алдық әкелгенде екуін де краб темпура қылып әкелген. Краб темпураның составында сыр креметта деп тұр бірақ әкелген сушида ешқандай крем болмады. Фила темпураның ішіндегі семгасын жоқ деуге де болады. Манго-маракуя лимонадынан ешқандай манго маракуя дәмі жоқ, фрилары онша емес обслуживание 0 еще и 10% алады ужасқой құрдан құр ақша құрттық фила темпураның бағасы 3000 тг но ішіндегі семгасы кішкентайғана рис көп сыр бар болсада кішкентай ғана бағасына сай болу керек қой
Аяжан .
Я в шоке с того как там грязно, еще и официанты огрызается, так еще и сам мико огрызается в ответе-тугисе это было ужасно туда больше не пойдём!
Райымбек Сейтмуханбет
14 желтоқсан сағат 19:15 те кірдік заказ бердік,біресе қасық жоқ,біресе стакан жоқ,шашлык алдын ала піскен кейін отқа қыздырған,салат цезарь капуста толған,балық заказ беріп едік 45минут күтіп алмай кеттік.Өте нашар екен,көңілім қалды.Жарнаманы өлтіріп жасайсыздар,соған қызығып барып едік,мына сұмдықты көріп шок болдық.Тамақтарыңыз дәмді емес.
made made
Плохое заведение
lele 💋
Тут можно устроится на подработку? Мне 14 лет, отзыв на всяки поставлю
Назгуль Нурханова
думаю тут слов не надо
Асқар Жакупов
Не первый раз здесь. Почему всегда просите перевод.? От налога уклоняитесь? Ещё обслуживание 10% .
ОО
Ок Ок
Керемет кафе
Динара🧡💛 Нарбаева
Салат өтте керемет дәмді утка сочные Офицант Лаура өз қызметін жақсы көтсетті барлығына. рақмет манты өтте дәмді🥰🥰🥰🥰
А 🤍
Все идеально администратор Айганым спасибо большое за обслуживание ❤️
Аширкул
Барлығы керемет болды администратор Айганымга рақмет тармақтары оттегі керемет
Арсылан Кенесбай
Айғаным админисиратор жақсы қызмет көрсетті Тамактары унады
ЖЖ
Жұлдыз Жумабаева
Мико кафесіне барып қызымыздың туған күнін тойлаттық Администратор Айғаным көп көп рахмет барлық жағдайымызды жасап берді
Айдана Сихымбаева
Еда вкусная vip кабинка 3 хорошая чистая спасибо официатку Айғаным за обслужевание кафе 🙏🏻👍🏻💐 блюда все было вкусно спс за все💐
ЖК
Жаныл Кенжебековна
Ешкандай тазалық ешкандай адамдарға қызмет көрсету жоқ
Ипотекалық Дәрігер ЕРМЕКБАЕВ РУСТЕМ ТҰРСЫНҚҰЛҰЛЫ
Ешқашан заказ берсеңіз. Өте нашар кафе. Мүлдем жоламаған дұрыс
NT
Neka Temirova
Тамактарын 40-50 минутта акеледи. Администратор вообще оз бетимен жур. Игровой да бардак. Барлыгы как попала. Бешбармак биресе бар биресе жок деп.
НА
Наз Ахметова
Тамақтарыңыз өте дәмді болды бізге ұнады Администратор Айдана ханымға рахмет 🤗
KK
Khan Khan
Солянка суптары керемет Алимжан рахмет за сервис
Алима Малбаева
Мико Оте Дамди и тез Жане ыстыктай келди Рахмет 👍
Ais Fac
Бурынгыдан Караганда жаксы болыпты. Тазалык персонал. Тамактары👍 походу полный ауыстырган сиакты. Бурында бардак едыгой. Кстати бешбармак вообще тема 👍
Лей Алиева
Сказали что не принимают оплату наличными
Aigerim Anuar
Бугин Мико кафесинде болдык.Бешбармак пен Куырдак заказ бердико.10 минут дайын болды кушти.Кызмет жаксы көрсетті етериде сүр ет кушти.Админстратор АЙДАНА РАХМЕТ
RB
Rysbekov Baxtiyar
Тамақтары айныған
ОО
Осман Осман
Сегодня заказал Сурпа и свежий Салат было очень вкусно 😋 и место было чисто и уютно +5 советую приходите
Саби
Очень классное место
Мұхамедәли
Сөз жоқ, өте жақсы кафе! Дәмді тағам, қызмет өте жоғары сапада!❤️ Әр кешкі асты осы жерден ішкім келіп тұрады🙏🏻
іж
Треш
Ϻσλɠμρ Αρɠαӄσɞκα
Грязно
19 ноября 2025, официальный ответ
Здраствуйте. Спасибо за оставленный отзыв. Просим вас ответить на вопросы для выяснение обстоялеьств…
МН
Магжан Нарбаев
Вкусные горячие блюда😋 почти каждый день захожу кушать
ek
ertai kures
Чикенін жейік деп іздеп келіп едік қаладан сыртында полировкасы жоқ жүндері тазаланбаған өзі қып қызл күйген бірақ іші толық піспеген тұз деген айта алмайм удай жалпысын айтқанда чикендеріңіз өз құнына тұрмайды екен өткенде келгенде тоже жүн шыққан бүгін тоже сол бір заказдың ішінде 6/7 тадында жүн бар
18 ноября 2025, официальный ответ
БХ
Байбол Хасенов
Классное место для семейных встреч! Манты и шашлыки очень вкусно. Детям понравилась игровая зона, а мы отлично отдохнули. Сервис на уровне, обязательно вернусь!
Данира Махамбетова
Мы очень любим и шашлыки, и суши, поэтому для нас это было идеальное сочетание. И, надо сказать, качество блюд превзошло все ожидания!
ДА
Дайрабай Аубакиров
В целом, юбилей друга прошёл очень хорошо, понравилось кафе. Рекомендую!
LE
Lyazzat Erlen
Заказ қабылдап білмейді, яндекстен 11 мынға заказ берген сетмді 1 сағат бойы күттіріп 1 сағаттан кейін курьер жоқ деп отмена баса салды🤦♀️ күткен 1 сағатым не болды сонда?
16 ноября 2025, официальный ответ
Алдын Ибрагимов
Завтракали с семьей и остались довольны! Чистота, уют и приятная музыка создают отличную атмосферу.
Санжар Асылбек
Большие порции и доступные цены! Здесь можно не только поесть, но и хорошо провести время
Мурат Орынбеков
Отмечали день рождения, всё было идеально! Обслуживание быстрое, атмосфера приятная! 🥳
Дильмурат Омаров
Осында алғаш рет келдік, бірақ енді тұрақты келуші боламыз. Бағасы жақсы, дәмі керемет, бәрі өз орнында 👏.
НМ
Назия Мухатаева
Хороший сервис, сервис классный. Хочу похвалить бешбармак, готовят нереально вкусно
Аида Фаридова
Кафе өте жайлы, отбасылық демалысқа таптырмайтын орын. Тамақтары үйдегідей дәмді.
Алих ㅤ
Пицца бомба, а сотрудник Қанатқазыұлы Алихан лучший сотрудник