Горняк
1.5
1.5
О
Олеся
Научите разговаривать гардеробщиц,лают как собаки
НН
Никита Никита
Всё как всегда вкусно и круто 👍👍👍
Марина
Зашла написать отзыв о том что не дозвониться до них ни на один номер и на ватцап не отвечают,почитала комментарии...я в недоумении
Все плохо
Zhaha ba1murzaev_zh
Өте күшті боллинг,ресторан,кинотеатр 🔥🔥🔥🔥
У.
Уля .
Отличное место для отдыха! Есть уютный кинотеатр, классный грузинский ресторан с вкусной едой и приятным обслуживанием. Можно поиграть в боулинг и отлично провести время с друзьями. Рекомендую!
Айлана Рамазанова
Өте жақсы жер ,кинотеатр боулинг, грузинский ресторан все есть и цены приемлемые ☺️
Аружан Мухан
👍🏻👍🏻Мой любимый горняк
Blackie К
👎🏿👎🏿👎🏿
Ameli Suleimenova
Органы валерия грифанова Проверить На Знание Государственного Языка !!! Проверить На Знание Истории Казахстана !!! Жить В Казахстане и Не Уважать Страну- Это Беспредел !!! Кто Вообще За Не Голосовал ?!!! Как Он Стал Депутатом ?!!! 🤮🤮🤮
O
Oralgazy
Сатқын, бармаңдар бұл жерге
Еркебулан Жуматаев
Сарыбай!!!
СТ
Сабит Туяков
Қазақстанда тұрып,нанын жеп,жақсы ақша тауып,көшелердің атын қазақшалауға қарсы шыққан жалғыз депутат,мандатыңды тапсырсайшы!!!
Сарыбай
Серғали Махмудханов
Қазақтың қамын жемеген нанын да жемесін.
Aigerim Akhmetova
Кормится за хлеб казахов, носит флаг на пиджаке а переимновывать не хочет, пусть валит в Россию
As As
🪓🪓🪓
K
Kechke
Қазақтар, намыстарың бар болса, бармаңдар
АҚ
Айдана Қайратқызы
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Death Stranding
Из развлекательного тут только флаг совка
АУ
Алима Умарова
Қазақ тілінде ақпарат берілмеген!
Жандос Келес
Қазақтар мына жерге бармаңдар
ДН
Дархан Нигыметов
Өте жаман, лас, тамақтары шикі,
TS
Арман Сапиолда
👎🏻
SY
Sagynayev Yesset
Еш құрметсіз еш баға да болмайды!
Магомед Магомед
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
БТ
Бауыржан Тастанов
Қазақ тілін құрметтемеген адамға жұлдыз жа жоқ
ГГ
Галия Галия
Қазақ тілім...
Адем А
тамақтары нашар,қызмет көрсету деңгейі төмен,маған бұл жер ұнамады👎🏽👎🏽👎🏽 оның үстіне қазақтарды менсінбегеніне жол болсын!!!!
ГА
Гулим Алимова
Көтіне қарап ал, сен кім едің Қазақ елінде тұрып, қарсы болатындай, орныңды босат, байкот жариялаймыз бәріне, келіп алып понаехали ұнамайма қүрындар Россияларына урім бұтақтарынмен
Әл-Фараби Болатжан
Не знаю откуда у некоторых людей столько шовинизма и нацизmа. Как так можно не уважать свою Родину, её историю и государственный язык?
Farida Sagidullina
өте нашар қызмет👎🏻👎🏻👎🏻
ЖИ
Жансая Исаберген
Басқа елге барып тайраңдап бизнес ашып, депутат болып, тіліне қарсы шығып көрші бір күнде өлтіріп кетеді сені. Шовинист қайт үйіңе
KK
Kuandik Kuka
🚫🚫🚫
NA
Natalya Amantay
Таза малдар
Dastan Kastay
Қазақ елінің саясатына қарсы адам. Бас тартамын.
AT
Abay Tasubayev
Даңдайсып тіпті
NA
Nurs Abn
Не ходите
Айдана Истурлиева
Бұндай адамдар Қазақстанда өмір сүрмеуі керек. Бизнесімен құрып кетсін. Жүрсін басқа елде құл болып. Жазасы сол болуы керек. Қазақстанда тұрып, Қазақ тілін менсінбегендерді қуып шығу керек. Мәңгүрттер.
LL
Lancelot Lan
Лажа
Matt Davidson
Лагерь руzzкого нaцикa, сvинофашиста. Забудьте это место! Либо проходя мимо нассыте перед дверью или насрите. Директор этого стойла - самый настоящий к о н ч е н н ы й руzzкий шовинист! Кто уважает себя, тот не будет посещать это убогое место. Не ходит туда!
СН
Султан Нагымет
Қазақтар алға
Майра Мамутовна
Мрачное и злачное место. Сборище не адекватов. Не советую. Все ужасно дорого и стремно, просто совок, статуи ленина не хватает
Мади К
👎👎👎