SK Luxury cosmetics
Магазин косметики
АУ
Айгуль Умирзакова
В восторге
17.04.2026 Барып 25000 мыңға косметика алдым Қара фудболка киген қыз өте жақсы қызмет көрсетті. Ойымдағы заттарды бірден тауып берді.Өте әдепті қыз екен. Алып жатқан затымыздың қызмет көрсетудің сапасы сәйкес келгеніне разымын. Жәнеде толығымен қазақша қызмет көрсеткені үшін бөлек респект Атын сұрауды ұмытып кетіпін,қызыммен бардым Оқып отсаң жарайсың 👍бақытты бол
Малика Кенесова
В восторге
Аселдің кеңесімен алған косметикам просто бомба 😍 Терім жақсарып кетті, өте риза болдым! Обязательно тағы келем 💯
A
Aigul
В восторге
Спасибо за сервис и качественный товар, Асель помогла подобрать уход для сухой кожи гель для душа и крем для тела, + декоративная косметика ! Ораза Кабыл болсын 🌷
Айгерим Нурмуратова
В восторге
Арай сити молдағы Наргиз деген консультантка қызға үлкен аоғысымды білдіремін. Барлығын көрсетіп, түсіндіріп берді, қасына подаркасын қосып салып жіберіпті рахмет үлкен😘😘
Nazerke Kurakbay
В восторге
Лучший магазин косметики в нашем городе 😍 Отличное обслуживание, консультанты очень внимательные и вежливые. Отдельная благодарность Наргиз — она профессионально подобрала уход, который идеально подошёл моей коже. Обязательно буду обращаться к ней снова 🤍
АӘ
Айжамал Әбдікәрімова
В восторге
Luxury cosmetics магазині керемет, ассортимент үлкен! Консультант Гүлсезім ге рахмет, менің теріме сай уход таңдап берді. 😍😍
AT
Aruzhan Tyrsynova
В восторге
Көп рақмет❤️ консультант - Наргиз тоныма сәйкес келетін плотный тональный кремді онлайн таңдап көмектесті🥰 заттарым өзіме ұнады сапасы топ 100% ❤️
Айшолпан Куанышбай
В восторге
Luxury cosmetics маған қатты ұнады. Тауарлардың сапасы жақсы, таңдау көп. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсіндіріп береді.
Ербол Мажит
👍👍
Сабира Караман
В восторге
СПАСИБО лакшери много лет берем только оттуда. В подлинности нет сомнений 100% Оригинал. Часто хожу в Арай сити , консультант Гулсезим отдельное спасибо, всегда подскажет расскажет добрая милая девушка. Процветания и удачи вам.
Akbota Maikanova
В восторге
Хочу выразить особую благодарность продавцу-консультанту Бакытжамал.Она с большим вниманием относится к каждому покупателю, помогает подобрать косметику с учётом типа кожи, пожеланий и бюджета, подробно объясняет действие каждого продукта и искренне заинтересована в результате. Благодаря её грамотным рекомендациям я всегда ухожу с идеальными средствами, которые действительно работают. Кроме того, Бакытжамал обладает удивительной вежливостью, деликатностью и умением создать приятную атмосферу — приходить к ней одно удовольствие. SK_luxury очень повезло с таким сотрудником! Рекомендую всем обращаться именно к ней.
Фариза Сантаева
В восторге
Покупаю косметику только в Luxury Отдельное спасибо консультанту Бақытжамал - очень вежливая, внимательная и профессиональная! Подобрала всё идеально, учла мои пожелания и дала классные советы. Обслуживание на высшем уровне☺️🫶🫶
Назым Нургалиева
В восторге
Хочу поблагодарить Наргиз за отличное обслуживание! ❤️🌸 Очень приятная и вежливая девушка, всё подробно рассказала, помогла с выбором косметики — видно, что она знает своё дело. обязательно вернусь снова! 💄✨
Aselya A.
Совсем не понравилось
Акмарал консультанттың обслуживаниесы ноль!
Аселя Мухтарбек
В восторге
Спасибо менеджеру Наргиз за быструю обратную связь и качественное обслуживание 🌼
Амина Сейдулла
В восторге
Огромное спасибо девушкам за прекрасное обслуживание! Очень внимательно и профессионально помогли подобрать уход - всё идеально подошло. Приятным сюрпризом стал коктейль с подарком и два блеска - невероятно приятно! Девушки были очень вежливы, доброжелательны и заботливы. Благодарю вас за такой тёплый приём и отличное настроение!💋💋💋
Aiyosha 👼🏽
В восторге
очень хорошие консультанты. одна даже сказала мне, что я милая. после такого тяжелого дня это было особенно приятно 🥹💘💘
13 апреля 2026, официальный ответ
Спасибо за такой тёплый отзыв 🥹💘 Очень приятно слышать, что наши консультанты смогли не только пом…
NK
Nazgul Kametova
В восторге
Арай сити мол, Luxury , Наргизага улкен рахмет, онлайн оте тез жумыс жасайды, аз уакыт ишинде декор косметикадан тандап беруге комектескени ушин алгыыыс, Luxury кыздары профи 🫶🫶🫶
GA
Gulsaia A
В восторге
Консультан Гульсезим очень грамотная, классно консультирует и подбирает корректно все что требуется.Я в восторге. 😍😍😍😍
13 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо большое, что выбираете нас 🔥 Всегда рады помочь.
Айдан Абдулхамитова
В восторге
Консультант Наргиза очень приветливая. Помогла мне выбрать уход для лица. Все очень хорошо объяснила, радует что в нашем городе есть магазины с таким качественным обслуживанием 👍🏻
Бекося
В восторге
Гулсезим консультант кыз оте жаксы, байыппен тусиндиреди екен. Сурактарымнын барлыгына жауап берип🥹🥹 Рахмет улкен🫶🏻
Nargiz N
В восторге
Гүлсезім жақсы бьюти-консультант! Клиентпен сөйлесу мәдениеті жоғары деңгейде, әр адамға жеке подход таба біледі. Всегда осы қызға келемін. ПДРН сывороткасы жақсы көмектесті . Всегда жақсы результат болатын заттарды айтады❤️👍🏻🫶🏻
Жайна Досалиева
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность Консультанту Гульсезим помогла подобрать идеальную косметику😍🙏🏻 Обязательно буду еще раз☺️
ЛК
Ли Кореянка
В восторге
Өте керемет, әрі жайлы дүкен! 5 жылдан бері барлық косметиканы осы дүкеннен алып келемін. Консультант қыздар да әрқашан теріме сәйкес келетін косметиканы таңдап беріп, көмектеседі. Бүгін онлайн-консультация жасаған Бақытжамал есімді қызға рақмет! 😇Және әрдайым оригинал. Өз жақындарыма ылғи “luxury-дан алыңдар” деп совет беріп жүремін. Сіздерге көп рақмет🥰
Aksuirik Meiramkhan
В восторге
Гульсезим очень помогла мне. Я хотела купить уходовые средства для лица, так как у меня очень сухая кожа. Она подобрала самые подходящие варианты под мой бюджет. Спасибо большое ☺️
Сымбат Саденова
В восторге
Саламатсыздарма Арай Сити Асель есімді қызға рахмет. Маған қажетті бет күтіміне көмегі үшін 😍💋💋💋 Молодец ✅
U ❤️
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность консультанту Бақытжамал! Она очень внимательная, профессиональная и помогла подобрать косметику идеально под мой тип кожи. Всё объяснила доступно, дала полезные советы и сделала процесс покупки очень приятным. Обязательно буду возвращаться сюда снова и рекомендовать друзьям! 💖
Aidana Myrzabekova
В восторге
Өте керемет қызмет! Консультант Наргизге үлкен рахмет. Өте сыпайы, бәрін түсінікті етіп түсіндіреді, теріге сай уходовый косметиканы дұрыс таңдауға көмектесті. Осындай мамандар көбейе берсін! Міндетті түрде тағы келемін.
ЗН
Зарина Нуралиева
В восторге
Наргиз – өте керемет консультант! Клиентпен сөйлесу мәдениеті жоғары, бәрін сабырмен түсіндіреді. Маған теріме сәйкес келетін өнімдерді таңдауға көмектесті. Маған әсіресе ұнағаны — ол ештеңені күштеп ұсынбайды, керісінше шынымен көмектескісі келетінін байқауға болады. Осындай кәсіби әрі мейірімді қызмет көрсеткені үшін Наргизге үлкен рақмет!
Arailym Abuova
В восторге
Керемет косметикага рахмет. Өте жаксы ұсынып, қызмет көрсеткен Наргизге рахмет! Ауыз ашуга су мен печенье де косып берді. Көп рахмет
ЖТ
Жадыра Тилесова
В восторге
Маған осы Арайдағы Лакшри магазині ұнайды, үнемі барған кезде Наргиз деген консультанттың кеңес.н аламын. Кеше барып тағы да заттар алдым. Шынымды айтсам, өте риза болып шықтым. Наргиз өте сыпайы, мейірімді және өз ісін жақсы білетін маман екен. Ол алдымен терімнің жағдайын мұқият тыңдап, қандай өнімдер маған жақсы сәйкес келетінін түсіндіріп берді. Әрбір құрал туралы толық ақпарат айтып, қалай дұрыс қолдану керектігін де егжей-тегжейлі түсіндірді. Ең ұнағаны — ешқандай асықтырмай, сабырмен, клиентке шынайы көмектескісі келетінін сездіріп қызмет көрсетеді. Осындай кәсіби және клиентке жанашыр мамандар өте сирек кездеседі. Наргизге үлкен алғысымды білдіремін! Осындай қызметтен кейін бұл магазинге тағы да келгім келеді. Егер уход құралдарын таңдауда көмектесетін жақсы консультант керек болса, Наргизге міндетті түрде жүгінуге кеңес беремін.🥰🥰🥰
ДТ
Данира Тулабай
В восторге
Хороший магазин и приятное обслуживание. Отдельное спасибо Наргиз за подробную консультацию. Всё объясняет очень понятно и помогает подобрать уход без навязывания. Осталась довольна
GK
Gulzhamila Konysbay
В восторге
Бүгін уходовый магазинде Наргиз деген консультант қызмет көрсетті. Өте кәсіби, сыпайы және клиентке мұқият қарайды. Терімнің жағдайын тыңдап, дұрыс уход құралдарын ұсынды және бәрін түсінікті етіп айтып берді. Осындай қызмет үшін көп рақмет! Осындай консультанттар көп болса екен.🥰🥰🥰
Нурайым Конысбай
В восторге
Наргиз деген консультант топ топ 👍👍👍 берген уход косметикалары 100% көмектеседі😍😍. Өте сыпайы. Адамдармен ашық сөйлесіп ойыңды да оқып алады🥰🥰🥰. Үнемі барғанда тек Наргизден консультация аламын. Әр барған кездегі таңдап берген сыворотка, кремдері теріме сәйкес келеді.😍😍😍
Nurai 🐣
В восторге
Консультант-продавец ооочень шустренькая девушка имени не знаю, на 10 тысяч подобрала все что мне надо оперативно, очень вежливые и клиентоорентированные❤️❤️❤️
Айымжан Акылбек
В восторге
Хотим поблагодарить консультанта Бақытжамал за профессианализм и дружелюбное отношение🥰являемся частыми покупателями этого магазина,всегда остаемся довольными. Спасибо за подарочки ,очень приятно🥰🥰🥰🌷🌷🌷
KK
Kamilla Karamanova
В восторге
Постоянно беру у них и всегда довольна. Постоянно у Наргиз. Консультирует отлично, очень внимательна, всё подробно объясняет и подбирает именно то что подходит. Она не просто советует средства, а глубоко объясняет как они работают, какие активы в составе и почему именно этот продукт подойдёт моей коже. Каждый раз, когда беру уход здесь, уверена в результате. 🤍
Акерке Шайкамал
В восторге
Хочу оставить отзыв о магазине косметики и особенно поблагодарить консультанта Наргиз 🌸 Оформляла доставку, и осталась очень довольна. Всё было аккуратно и красиво упаковано, заказ собрали быстро и внимательно подошли к подбору средств Отдельное спасибо Наргиз — она внимательная, доброжелательная и действительно разбирается в своём деле. Помогла подобрать средства, всё подробно объяснила и дала полезные советы по уходу
NM
Nurila Mursal
В восторге
Консультант Наргиз кызметиниз ушин коп Рахмет сизге! 😌🌸Шыдамдылыкпен жасайтын сервистериниз Оте керемет! Клиенттерге подаркаларын умытпайды. Ырзамын!Касибинизге береке берсин! Вы номер 1! 😍👍🏻 Наргиз благодарю за профессиональный подход! Все четко и грамотно! 👏🏻
IA
Inkar Ashirbekova
В восторге
Заказ берген барлык заттарым унады😘 жане касына пробниктер, су, курма, тасбих, печенье барин подарка кылып косып берген😍🫶
GB
Gulnur Bakytzhan
В восторге
Қаламыздағы номер 1 косметика магазин😍 консультант қыздар өте жақсы түсіндіреді,сыпайы.Наргиз консультант өте жақсы уходтарды кожама таңдап берді😍❤️
Принцесса Нурайлым
Было средне
В первый раз консультантка не правильно подобрала уход, после чего у меня появились сильные высыпания. В следующие разы я брала проверенные товары. Зачем допускаете консультанток к работе, если они не разбираются в подборе уходовой косметики?
Aishorek Shaikhybek
В восторге
Спасибо консультанту Ақмарал за грамотную и вежливую работу. Все было понятно объяснено, получила ответы на все вопросы. Осталась довольна обслуживанием.
8 января 2026, официальный ответ
Aishorek, здравствуйте, спасибо большое за отзыв и оценку 💛 Обращайтесь 🤝
ksy .
В восторге
Очень приятная атмосфера и богатый ассортимент. Отдельная благодарность консультанту Асель, очень доброжелательная и милая девушка, отлично знающая ассортимент. Клиентоориентированность на высшем уровне!
Aru Serikova
В восторге
Онлайн подарка алганмын. Сервис оте мыкты. Кыздары сыпайы, тез-тез жауап берып, барлык суракка жаксы жауап берып отырды. Молодцы кыздар👍🏻👍🏻👍🏻❤️
ШМ
Шолпан Мукалиева
В восторге
Консультант Наргиз😍😍 Маған косметикаларымды таңдап беруге көмектескен.Подарокқа берген заттарыда прям күшті🤭🤩Өте жылы,сыпайы сөйлескеніне көп рахмет🥰Лакшриге 100000 балл берер едім❤️🔥
ГЖ
Гульназка Жарылкап
В восторге
Консультант Шұғылаға рақмет . Барлығын түсіндіріп. Өте сыпайы жауап береді . Лакшридің 11 жылдан бергі клиентімін . 10 балл
GB
Gulbahram Bakytbek
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность магазину за отличный онлайн-сервис! 💄✨ Консультация была очень подробной и профессиональной — помогли подобрать косметику именно под мои запросы, всё объяснили понятным языком. Заказ оформили быстро, всегда были на связи. Отдельно приятно, что к заказу положили подарок — это было неожиданно и очень приятно! Такой уровень сервиса действительно подкупает. Осталась очень довольна, обязательно буду заказывать ещё и с удовольствием рекомендовать магазин!
nesibeli dosbolkyzy
В восторге
Хочу поблагодарить Наргиз из luxury cosmetics — очень круто проконсультировала, всё подробно объяснила и помогла с выбором. Было приятно, что ещё и подарок положили 😊 Остались только хорошие впечатления, обязательно приду ещё!
Alina Orynbassar
Совсем не понравилось
консультанттар нормально обращаться етпейді, грубить етіп тұрады, ваще ужаснооо, адам ұқсап сөйлеп тұрсаң да, как будто магазиннің бастығы ұқсап міндетсініп