Z shoes
Магазин обуви
Fatikosh ✌🏻😍
Аяқ киімдері керемет.Качества сөз жоқ.Алуға кеңес беремін.Осы жылы қыста етік алдым осы магазиннен.Және алтын сандық деген ойын ойнап, тегін аяқ киім ұтып алдым.Сатушы қыздарда сыпайы.Ең бастысы аяқ киімнің бәрі Қазақстанда жасалған.Осындай Қазақстандық өнімдер көп болсын.Всем советую!!!❤️
Алтын 🤍
Очень качественное а также недорого!
Akhmetkhan Beknur
Это место был очень крутой место который я был
Гарифолла Байтуганов
👍🏻 өте жақсы
БГ
Байтуган Гарифолла
Аяқ киімдері өте жақсы
КА
Канатбек Абдуллаев
Аяқ киім сапасы жақсы екен, ұнады 👍
Надежда Шевченко
Обувь хорошая, но ассортимент маленький🥲 Консультант не знает даже названия магазина😅 поднатаскайте его немного, и продажам поучите
14 марта 2024, официальный ответ
Aruzhan! Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь 😉 Примем ваш отзыв к сведению, вы помогаете нам становиться лучше!
НА
Назерке Айдуйсенова
Качество ТОП! 👍🏻
18 марта 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Назерке! Спасибо большое за приятный отзыв 😉 Ждём вас к нам за новыми покупками!
Аида Ажихан
Сапасы өте жоғары, таза кожадан тігілген, аяққа жайлы, бағасы қол жетімді аяқ киімдер, отбасымызбен осы дүкеннен аламыз, рақмет көп-көп. Табыс тілейміз 👍🏻👍🏻👍🏻
8 марта 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Аида, спасибо большое 😌 Рады видеть вас снова ❤