Miniso
3.8
Zhaina lelelele
Нуу
Айша Куатбек
Бәрі қымбат көмектесетін адамдар сән үшін жүр ау бір затты алуга кірсек бізге ұрлап кететіндей болып қарайды барып сұрағанбыз осындай зат барма деп жоқ көрсетпейді ана жақта тұр дей салады
Құндыз Қанатбек
сырғаларды алып едім сарғайып кетті ғой😬
Чисто дрифт
Саламатсыздар, сиздерде ватсап, немесе Инстаграм деген неге ашылмаган? Издеген нарсени коре алмайсын, я ватсап жок фото жиберип мна зат бармекен деп сурауга!
bibi🦭 .
Багалары оте кымбат анада быр Кошелёктын озы 3690тг маскара🤦♀️
МД
Маншук Даулеткызы
Очень классно мы всегда заходим когда мы приходим в арай сити
Дильяра Абибуллаева
Очень грубая продавец-консультант. На кассе вырвала товар из моей руки и вела себя недовольно 🤦🏻♀️
Asel Kenzhebekova
MINISO-ға жабылуына 15 минут қалғанда кіргенімде, сатушы қыз қайта-қайта асықтырып, 'касса жабылады' деп, дүкеннен тез шығуға мәжбүр етті. Мұндай қарым-қатынас көңілге қаяу түсіреді. Сатып алушыға құрметпен қарасаңыздар екен.
. ❄️
Классно
senen gana .
Сатушылар өзінше
Dinara Yelmurat
Мой любимый магазин❤️ Есть все необходимое, люблю заходить просто так посмотреть🙃
SA
Smagambetova Ayanat
Крутой магазин
СТ
Сырым Талғатұлы
Очень крутой магазин! Можно находить разные мимишные товары😍😍😍😍😍
ДТ
Диля Ташкенова
Очень хороший магазин, приемлемые цены, выбор и качество на высоте. Всем советую. Доброжелательные продавцы, помогут, подскажут. Вернёмся ещё не раз .
Laura Kazaliyeva
Необычный магазин мимишных штучек!