Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардТОО «МК-Ломбард». Лицензия на осуществление микрофинансовой деятельности № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
AJ
Aidana Jenisovna2 отзыва
М-Ломбард, Ломбарды
сегодня, официальный ответ
РК
Рахима Койшыгулова4 отзыва
26 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
СБ
Сапура Бегманова1 отзыв
25 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ТБ
Темирбек Бекен4 отзыва
25 декабря 2025, официальный ответ
Sayat Rysbai1 отзыв
NB
Nurgul Bakirova1 отзыв
24 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
Асыл Маханова3 отзыва
Binaz Qurmanova16 отзывов
8 ноября 2025, официальный ответ
Айым Мусаева2 отзыва
25 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за вашу оценку 💐 Нам приятно, что вы довольны нашим обслуживанием. С уважением, М-Ломбард 💛
ЖА
Жанар Абдимажит15 отзывов
Aigul Arystanbaeva1 отзыв
31 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
GZ
Gulmira Zhalbyrova1 отзыв